Značenje vašeg nicka i avatara izdvojena tema

poruka: 554
|
čitano: 184.851
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Značenje vašeg nicka i avatara

Bio sam 1990 - 1999 dio ekipe, najljepši dio mog života!! 

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2011 23:52 (ATJLučko).
15 godina
neaktivan

Nick sam dao po venezuelanskom teroristi Illichu Ramirezu Sanchezu(Carlos the Jackal),a što se tiće avatara,Hitman mi je jedan od najboljih likova u igrama{#}

15 godina
neaktivan

Ovakva mi je slika jer volim gitare i njihov zvuk.

Perodigitron se zovem jer jednom kad sam išo sebi napravit mail htio sam ga nazvat peroperic@yahoo.com, ali je to bilo zauzeto stoga sam uzo perodigitron.

To mi se ime svidjelo pa sam odlučio da se tako zovem i na bug forumu.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
protjeran

upisite u google sve ce vam bit jasno :D

http://www.soundstream.com/
15 godina
protjeran
NICK-na perzijskom znaci veliki kralj

MasterOdisasteR
14 godina
neaktivan

Ja se zoven Insomniac (7777) odkad sam napravio svoju mail adresu na freemail.net.hr,lol

Znaci neispavan (Insomnia je nesanica)

a avatar je 3d model mog imena od 2008- kad sam igra CSS,(kad sam jos mislio da je dobar) sestra vidila kako igram,rekla eto nazovi se Side DOor (po dijelu mape dust2) i to je to

a eSq mi je clan tag

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
15 godina

Bilo je to prije točno godinu dana. Igrao sam CS 1.6 s raznim nickovima i uvijek mjenjao. Nikako nać onaj pravi. Pošto sam tad ušao u vode  HW-a vidio sam Vapor-X. Preoblikovanjem sam došao do Vapor(dok sam na CSu vapor i vpR).

Značenje avatara. Braleeee ludi pingu. Jedno jutro se ja dižem i sestra gleda pingua, i meni se baš učinio dobar za avatar. Usto vidiš pingvina i nick vapor odmah je nešto hladno. I još način na koji gleda ona preko oka mi je bio zanimljiv.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 10:58 (Vapor).
14 godina
neaktivan

Gaj Julije Cezar, veliki imperator, izvrstan vojskovođa, ličnost za koju djeca od 4 godine znaju. S druge strane, kukavni Brut, posve nebitan, bijedan izdaje ga i ubija. No time nije slavnog Cezara izbrisao iz pamćenja ljudima jer on dan danas zivi u mnogima koji ga se sjecaju, a i osim toga, za sobom je ostavio pravi mravinjak spomenika, materijalnih djela po uzoru na njega. Smatram Cezara velikom ličnošću, iako mu zamjeram tiraniju prema Galima i često bahato ponašanje. Želio sam ukazati na njegovu važnost za civilizaciju. A Avatar je taj zato što mi ovaj momak veoma sliči u licu i području sve do trbuha, ja naime nisam ovako stesan i nemam pločice, već malu škembu.       {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 11:22 (Caesar et Brutus).
14 godina
neaktivan
Re: Značenje vašeg nicka i avatara

Nick mi je iz jedne serije (više se ne mogu sjetiti kako joj bješe naziv), uglavnom glavni lik je bio Indijanac nešto u smislu odabrani iliti The Chosen One. U toj su ga seriji zvali "Linkošan" o pisali ovako kako je u nicku. Od tada ga koristim i većinom mi je on nick, tj. bio ili jeste na forumima na kojima sam prisutan.

Avatar je slika meni najdražeg lika iz Star Warsa i ona njegova prelijepa ljubičasta svjetlosna sablja. Jedini Jedi koji je rasturio Palpatinea.

May the Force be with you!!
15 godina

Arto po Artu Saariju, jednom od mojih omiljenih skatera (tako mi se i pas zove)

A slika je legen---- wait for it ---- dary Barney Stinson! :))

17 godina
neaktivan
15 godina
protjeran

Moj nick.

Beno simbolizira skraćenicu za Benjamin, dok 101 simbolizira prvo hrvatsko računalo YU-101. (ORAO).

Avatar ne mjenjam pre često, ali trenutno označava tux-Yodu...

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0ULD G37 L41D\n"); return 0; }
16 godina
neaktivan

Nick je bio prvo sto mi je palo napamet prije 2 godine, nema neko posebno znacenje, a na avataru sam ja (doduse malo starija slika) volim sebe pa eto ;)

14 godina
neaktivan

nick nak iz hebancije, avatar isto, al homer mi je legenda

14 godina
neaktivan

Nick-Nadimak tako me svi zovu u skoli :P

Avatar-Tony Montana iz filma SCARFACE

15 godina

Mac nadimak,92 godina rođenja

Avatara imam takvog na skype-u i neda mi se mijenjati

14 godina
neaktivan

Nadimak - fakEEE zato jer mi je takav nick na CoD 2 i CoD 4 :)

Avatar - Obozavam CSI : Miami {#} Horatio je car {#}

16 godina
neaktivan

Znacenje nadimka i otkad ga koristim - znacenje i nema neko (midzan21 je skraceno ime plus prezime te genericki broj (valjda zbog datuma kreiranja GMail-a a to je bio 21.5.2007(ili 2008 nisam ziher vise)))

Slikica (avatar) - Stavljen je dok sam radio PowerPoint prezentaciju o Ruđeru (Long Live MS-DOS 6.22 :D)

16 godina
neaktivan

Samo da stavim update , prije sam imao Bucketheada sad sam promijenio .. Joey Ramone koji je umro za Uskrs , tako njemu u čast r.i.p .

http://soksa.3dhr.net/
15 godina

ime je moje sa dodanim brojevima

a avatar je moj rad u photoshopu

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 16:46 (matija656).
17 godina

moj nick predstavlja moju aktivnost, moj avatar predstavlja mene.

Sam radim svoje avatare, a eto ovo sam sebe izmodelirao i zarendao.

Evo jedne veće verzije.

17 godina
fakEEE kaže...

To obožavaš u trasherskom smislu ili? Mislim, onakvo brljavljenje sa informatikom, kretenskim flashi cvrčećim ekranima na "virtualnim" prozirnim monitorima

teško bih shvatio da može pod normalno provariti netko tko obitava na informatičko hardverskom forumu? Manekenke u obdukcijskoj sobi neću ni spominjat :)

U to ime moram par linkova sa mog favorita cracked com:

-6 filmsko serijskih gluposti koje su utjecale na stvaran svijet

-most redundant title ever award

-bullshit policijski mitovi

-david caruso

-8 stvari koje dokazuju da hollywood nema blage veze o tehnologiji

:)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 2:06 (overhaul).
17 godina
neaktivan

nick sam dobio jos kroz osnovnu skolu jer sam obozavao slagat PCe, prckat po njima i servisirat ih.

Play stationima sam mjenjao cipove u dobar kad je to malo ljudi radilo a ja sam imao 14 :p

sad vec svaki papak sa googlom zna popravit komp pa nije aktivno, ali meni je nick i dalje aktivan :D (hacker-ri a.k.a Brisac/Pastir)...

Brisac je bio u vrijeme unreal tournamenta (i istoimenog filma) kad smo se u Ri dobro zabavljali

a Pastir je nick koji su mi dali u savezu Ogamu jer sam bio 3 godine nenapadnut, i rekli su da dobro cuvam ovcice (a susjed u galaksiji se zvao Tibetanska koza ciju sam flotu takoder cuvao)

Avatara nemam,ali kad ga stavim biti ce to grb HNK Rijeke

potpis :D
14 godina
neaktivan
overhaul kaže...
fakEEE kaže...

To obožavaš u trasherskom smislu ili? Mislim, onakvo brljavljenje sa informatikom, kretenskim flashi cvrčećim ekranima na "virtualnim" prozirnim monitorima

teško bih shvatio da može pod normalno provariti netko tko obitava na informatičko hardverskom forumu? Manekenke u obdukcijskoj sobi neću ni spominjat :)

U to ime moram par linkova sa mog favorita cracked com:

-6 filmsko serijskih gluposti koje su utjecale na stvaran svijet

-most redundant title ever award

-bullshit policijski mitovi

-david caruso

-8 stvari koje dokazuju da hollywood nema blage veze o tehnologiji

:)

haha..ma joj te gluposti sa tehnologijom su mi presmijesne :DD naravno da znam da je to nemoguce pogotovo stoga kaj obitavam na infromatičko hardverskom forumu, kako si i rekao :)

neznam..jednostavno me vuče xD nez jel zato kaj mi je tolko glupo il mi je fkt zanimljiva radnja {#} nemam pojma i nisam neki freak kaj se tog tice, no kad mi slucajno uleti na telki, volim pogledat :)

Mozda bas samo zbog tog Horatia -> Sunglasses ON {#}

Inace mrzim sve ostale CSI i ne volim ih gledat, no ovaj, CSI : Miami, mi je fora :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 15:56 (fakEEE).
14 godina
neaktivan

Avatar: Avatar nemam,ali predstavljat će jednoga lika iz jedne super knjige!

NickName: tezga (Gdin.Tezreger) je u knjizi Pavla Pavličića (Tajna mačke šape) netragom nestao ali se na kraju otkrilo da je zapravo išao po lijek od raka za svoju ženu Slavicu u Indiju! Uzeo sam taj nick jer i ja imam puno hrabrosti i nadam se da ću jednoga dana biti kao Tezga! E da samo da napomenem,Tezga je imao 3 prijatelja: Šima,Patak i Pop i živio je u Slavonsko Požegi (PŽ)!

[img]http://lookpic.com/d2/i2/2439/8NRMh1mp.gif[/img]
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 20:35 (tezga).
14 godina
neaktivan

Posto mi je to znak u horoskopu, doso sam na ideju da mi i to bude virtualno ime :D, a avatar isto tako :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 23:04 (Sk0rpi0n).
14 godina

nick-stavio sam gamer jer puno "gejmam" a brojeve sam stavio nasumicno

14 godina
neaktivan

NICK
rookica-nadimak ;)

19-Datum rođenja

Messi  {#}

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
16 godina
neaktivan

Nickname: drugi naziv za navijace AC Milana -> Diavoli, u jednini Diavol :D

Avatar: jedan od drazih mi bendova - RHCP

14 godina
neaktivan

Guardsman Of Gor je 16a knjiga iz Gor serije romana Johna Normana

(više na http://en.wikipedia.org/wiki/Gor)

Avatar... nisam imao bolju sliku

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice