Evo i moga.
Previse beskorisnih widgeta i rainmeter skinova, imas 3 sata, 3 kalendara, 3 weather widgeta, 3 cpu widgeta..bas si zapeo za broj 3..
Neznam sto si htio s time..
Evo i moga.
Previse beskorisnih widgeta i rainmeter skinova, imas 3 sata, 3 kalendara, 3 weather widgeta, 3 cpu widgeta..bas si zapeo za broj 3..
To je bio tek prvi dodir s rainmeterom pa sam se malo zaigro, sad sam stavio novi, nadam se da je taj bolji.
Pozdrav! Imam problem sa Fox Mulder-ovim Delicate skinom za rainmeter... Naime, kada ubacim Bookmarkse i Foldere na desktop, svakim prijelazom miša preko njih dobijem error:"Unknown !bang: !ShowMeter" i "Unknown !bang: !HideMeter" ... Lokaciju foldera sam promijenio tako da sumnjam da je u tome problem.. Ako je netko imao sličan problem, može li objasniti kako ga je riješio? Hvala!
Edit:
Problem je riješen, instalirao sam novi Rainmeter!
S čim mjenjate Start button i ikone na taskbaru?
Ja pokušavam s IconChangerom,ali mi ne ispadaju dobro.
S čim mjenjate Start button i ikone na taskbaru?
Ja pokušavam s IconChangerom,ali mi ne ispadaju dobro.
Start Orb Changer, a ikone na taskbaru, tako da ih prvo promjenim na desktopu putem properties-a , i onda samo stavim na taskbar..
Evo link na moj desktop
Pitanje je zašto sam dobio tolko td-ova. Thug mi je rekao da ikonice smetaju, i da nisam ništa promjenio osim walla, ovo je moj odgovor:
"A zašto da išta mjenjam kad je ovako jednostavno a lijepo i uz to funkcionalno, ako maknem ikone sa desktopa di da ih stavim, a taskabar je dio windowsa, šta ću s njim."
Sve je lijepo uredno i organizirao, zašto da stavljam nekakve ružne dockove i to, kad se onda neću snać.
Eto i sad mi vi recite šta da promjenim i kako.
Dobro ti je Mitskuoka rekao, vidi se da si na wallu radio cirka minut, dvije ( čitaj, dok nisi našao sliku ), i da se nisi potrudio skoro ništa, između ostalog, i zato TDovi.
Kako misliš da se nečeš snaći po dockovima, jesi ih ikad probao koristiti?
Dobro ti je Mitskuoka rekao, vidi se da si na wallu radio cirka minut, dvije ( čitaj, dok nisi našao sliku ), i da se nisi potrudio skoro ništa, između ostalog, i zato TDovi.
Pa nisam, tema se zove Vaš desktop:) ja sam samo uslikao svoj desktop, doslovce ništa nisam radio, wall je tu od prije:))
Nisam ih probao koristit jer neznam kako ih napravit, a opet da mi nebi to usporilo rad računala.
Evo vidi kako je ovom forumašu, kako da to napravim? i da mi budu ovo bug, youbito i to, pa da kad na to kliknem otvori mi se mozilla na tim stranicama?
Pa nisam, tema se zove Vaš desktop:) ja sam samo uslikao svoj desktop, doslovce ništa nisam radio, wall je tu od prije:))
Nisam ih probao koristit jer neznam kako ih napravit, a opet da mi nebi to usporilo rad računala.
Evo vidi kako je ovom forumašu, kako da to napravim? i da mi budu ovo bug, youbito i to, pa da kad na to kliknem otvori mi se mozilla na tim stranicama?
Da bi ovo složio, prvo trebaš naučiti osnovno u rainmeteru, lako je, samo te prepadne kad ga prvi put vidiš, i pitaj kako se zove ovaj skin.
Ove "ikone" i system statse se samo namjesti ( polijepiš linkove koje vežeš uz njih ), a i taskbar se relativno lako promjeni, nije ništa teško, ali opet se treba potruditi i izgubiti vremena. A i treba imati ideju.
Da bi ovo složio, prvo trebaš naučiti osnovno u rainmeteru, lako je, samo te prepadne kad ga prvi put vidiš, i pitaj kako se zove ovaj skin.
Ove "ikone" i system statse se samo namjesti ( polijepiš linkove koje vežeš uz njih ), a i taskbar se relativno lako promjeni, nije ništa teško, ali opet se treba potruditi i izgubiti vremena. A i treba imati ideju.
Mi možeš reć programe u kojima to radim i dali će mi to usporit rad računala?
Mi možeš reć programe u kojima to radim i dali će mi to usporit rad računala?
Malo će ti opteretit RAM-e.
Meni osobno ništa se ne osjeti kad imam 8GB.
Malo će ti opteretit RAM-e.
Meni osobno ništa se ne osjeti kad imam 8GB.
Neće uopće.. kad ne stavljaš 20 Rainmetera i takvih smeća.
Ako koristis neki dock max imas 10 MB vise, a to nije ni 1% kad je prosjek 4GB
Ok.
Mi možete reć onda koje programe da koristim za uljepšat desktop?
Neće uopće.. kad ne stavljaš 20 Rainmetera i takvih smeća.
Ako koristis neki dock max imas 10 MB vise, a to nije ni 1% kad je prosjek 4GB
Pa napisao sam malo, ja nisam probao na slabijim računalima da znam.
Ok.
Za mijenjat StartOrb, teme i slično prvo Theme UX patcher
Rocket dock, object dock, fences
Rainmeter ako hoćeš al se on meni osobno ne sviđa.
Ok.
Za mijenjat StartOrb, teme i slično prvo Theme UX patcher
Rocket dock, object dock, fences
Rainmeter ako hoćeš al se on meni osobno ne sviđa.
Hvala!
Evo shvatio sam da za mene nisu ovi dockovi, stavio sam ih,imao oko pola sata, bolji je win taskbar.
Sad jedino ako mi možete reći gdje mogu neke teme za win skinut i stavit, ili onako da imam hyperlinkove po desktopu i te fore?
red_danger, može link za Gmail widget?
Što trebam dodati, izbaciti ili izmjeniti?
http://img194.imageshack.us/img194/2024/prvidobardesktop.png
Zahvaljujem :)
Što trebam dodati, izbaciti ili izmjeniti?
http://img194.imageshack.us/img194/2024/prvidobardesktop.png
Nije lo[e,samo mi je to malo pre natrpano :)
@red_danger
a prvo smanjit broj tih gadgeta i stavit ih u desni rub, onda smanji taskbar da bude manji, desni klik na njega, properties, use small icons, i prominit ikone u docku, ovo di su ti mape i smece, neke druge stavi....
Link za neke crno-bijele ikone?
EDIT: Nađoh.
Jel ima neko link di da skinem teme za GNOME na Ubuntu 11.10? baš mi treba neka dobra tema... :P
Skinem neke ikonice za rocket dock sa deviantart-a i dobijem neke cudne foldere. Uglavnom, nema ikonica kao pre, koje se kasnije ubace tamo u program files..
Jel ja nesto propustam ili?
Nove promjene na mom desktopu
Trebam što izbaciti, dodati ,ukloniti ili čak promijeniti ?
Makni ove ikone koje nisu dio docka i definitvno promijeni pozadinu.
Nove promjene na mom desktopu
Trebam što izbaciti, dodati ,ukloniti ili čak promijeniti ?
Makni ove ikone koje nisu dio docka i definitvno promijeni pozadinu.
Pozadina je vlastiti ukus. Meni se svida. Ali da to za ikone se slažem. Kao što može promijenit ili maknit quick launch ikone