Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.123
|
čitano: 4.226.348
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
Sheeva kaže...
Sheeva kaže...

Evo od jednog frenda "krntije".

Dečki odoše grafička.. HD 5850 krivo je zategnuo i malo mu voda isla van i sprzila mu cip od graficke R.I.P.

Mislim da ti frend dobio labuda.. hahah..Belji se

Al moja sucut za GPU..Šutim

CPU: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1051608 VGA: http://www.techpowerup.com/gpuz/35ycs/
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo da se i ja pohvalim :),

(racunalo je moje, i najvise komponenti je kupljeno u Linksu)

Neke komponente sam promjenio od zadnjeg update profila, tako da nemam dvije 8800gtx, nego jednu ati 4890 i tako neke sitne promjene.

Galerija se nalazi na:

http://yfrog.com/2vdsc04120jx

Posto sam vidio da se stavljaju slike laptopa, i njih sam ukljucio.

2,5" ex hdd je od 320 GB.

Laptop je Dell Inspiron 1545, a konfiguracija je ova;

http://www.links.hr/index.php?naziv=NB+DELL+Inspiron+1545+%2F+DualCore+T4400%2C+DVDRW%2C+3+GB%2C+320GB%2C+Radeon+HD4330+512MB%2C+15.6%27%27LED%2C+BT%2C+kamera%2C+Linux%2C+plavi&option=artikl&id_kategorija=0106&id_artikl=010.600.271

I za one koji vole nozeve, i znaju ih cijeniti neka pregledaju slike, ima jedna poslastica za njih :D.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 17:12 (Co7).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Nozevi za kuhinjuSmijeh

Nego odlican hardware imas ali mis ubada u okoCool

Pohvalno

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
neaktivan

To je noz za prezivljavanje :), prirodu... nije kuhinjski :)... Iako nikako to da objanim svojoj curi :)

17 godina
neaktivan
win32 kaže...

Ehhhh....vrijeme kada sam se dvoumio ATI ili nVidia.....to je ona serija koju je nVida malo "zaribala" koliko se sjecam tj. cijela FX5xxx.

No na krajuje bilo ATI 9600XT pa ATI 9800XT.... Osmijeh

istina,nikada necu zaboraviti kada ju je moj frend dobio za rodendan te je zamjenio integriranu grafiku tom "mrcinom" sa dodatnik konektorom za napajanje...

i pokrenuo fable na sa detaljima na full....

to su bila vremena....

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

To je noz za prezivljavanje :), prirodu... nije kuhinjski :)... Iako nikako to da objanim svojoj curi :)

ronilacki ili ?

jer lovacki nije :D

potpis :D
16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

da da sad nam tu stavljas roze naocale a znamo mi za sto je taj noz hmmmm

lijep pc :)

to je noz za ubit curu xD

17 godina
neaktivan

Nisam prepoznao F1 :D

16 godina
neaktivan

:)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 18:29 (Co7).
16 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Neke komponente sam promjenio od zadnjeg update profila, tako da nemam dvije 8800gtx, nego jednu ati 4890 i tako neke sitne promjene.

Galerija se nalazi na:

http://www.links.hr/index.php?naziv=NB+DELL+Inspiron+1545+%2F+DualCore+T4400%2C+DVDRW%2C+3+GB%2C+320GB%2C+Radeon+HD4330+512MB%2C+15.6%27%27LED%2C+BT%2C+kamera%2C+Linux%2C+plavi&option=artikl&id_kategorija=0106&id_artikl=010.600.271

I za one koji vole nozeve, i znaju ih cijeniti neka pregledaju slike, ima jedna poslastica za njih :D.

Par pojasnjenja:

Kablovi koji vise su ostali od 8800gtx sli.

A ovu sam na brzinu stavio samo da provjerim da li radi, i nikad nisam dovrsio :).

Ali uskoro planiram, prmjeniti procesor, maticnu, disk u SSD i rame. (za i7 obitelj)

Onda cu obojati kuciste u crno iznutra.

Dolaze mi ovaj mjesec i novi zvucnici (Razer Mako 2.1)

I nakon toga cu staviti vodeno hladjenje.

Za sada jednostavno nemam dovoljno vremena za to.

Cim sve rijesim sljedi update.

(misljenja su dobrodosla)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 18:28 (Co7).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Imaš krivo namontiran hladnjak procesora. Pogledaj sliku dolje i tako ga namontiraj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 19:12 (The Man).
16 godina
neaktivan

Ti to ozbiljno?

On se moze montirati na nekoliko nacina (cca 8), a kod mene je namjerno tako monitran, jer na prednjoj strani kucista jedan vent od 120mm vuce hladan zrak i tjeraga prema tom ventu, taj vent gura kroz hladnjak prema izlaznom ventu koji automatski izbacuje zagrijani zrak van.

Zasto si mislio da je krivo montiran?

16 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Ti to ozbiljno?

On se moze montirati na nekoliko nacina (cca 8), a kod mene je namjerno tako monitran, jer na prednjoj strani kucista jedan vent od 120mm vuce hladan zrak i tjeraga prema tom ventu, taj vent gura kroz hladnjak prema izlaznom ventu koji automatski izbacuje zagrijani zrak van.

Još ti je ovaj vent na podu okrenut tako da isisava zrak. Efikasniji je kada usisava hladan zrak ispod kučišta Namigiva

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera
Co7 kaže...

Ti to ozbiljno?

Taj je hladnjak dizajniran na način da sa gornjih pajpi zrak izvlači napajanje (ili krovni vent), a sa stražnjih onaj vent od kućišta koji se nalazi iza.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 19:28 (The Man).
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Vent mu vuce topal zrak odozgo, zrak od napajanja i uvuceni zrak sa prednje strane i udara ga na zadnji vent koji isisava zrak van iz kucista...

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Co7 kaže...

Ti to ozbiljno?

Još ti je ovaj vent na podu okrenut tako da isisava zrak. Efikasniji je kada usisava hladan zrak ispod kučišta Namigiva

Taj vent nije ni prikopcan. Kupio sam dva za vodeno hladjenje koje nikad nije stiglo (zahvaljujuci Hardveraju i g. Tubicu, koji me zavlacio dva mjeseca i na kraju mi vratio novce + 15% odstete).

Znam da treba upuhivat, jer hladni zrak je dolje a topli gore :)

@The Man

Ima smisla to sto pises, ali ja gore ima jedan 140mm fan koji izvlaci zrak , plus  vent od napajanja.

Nemam nikavih problema sa temperaturama.

Hvala na savjetu.

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Novi dodatak u borbi protiv sporosti...

Sori losa slika

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Pa naravno da ima smisla. Zar misliš stvarno da bi pisao bezveze. Taj hladnjak ima takav oblik zato da stvori push-pull kombinaciju između venta na hladnjaku, stražnjeg venta i venta od napajanja (ili krovnog venta kod onih kojima je napajanje dolje). Ventilator na hladnjaku upuhuje zrak u prostor između njega i tijela hladnjaka, a na stražnjem  ventu i ventu od napajanja je zadatak da taj zrak provuku kroz tijelo hladnjaka i izbace ga van te tako stvore bolji propuh zbog push-pull kombinacije nego što bi sam hladnjak i njegov vent napravili. Ajde ne budi lijen i namjesti ga tako, te usput promjeni pastu na procu.

16 godina
Co7 kaže...

Galerija se nalazi na:

E da je meni sva ta periferija koju ti imaš... xD

i ovaj nož, to je već danas sastavni dio svakog gamera... lol

16 godina
neaktivan

Pasta ispod je mx 2, tako da nema potrebe. A temperature su stvarno odlicne, ne prelaze 60-65c tako da nema smisla to raditi.

A uskoro mjenjam i procesor , maticnu i cooler(i ostalo) tako da cu sve onda napraviti. Ukljucujuci i bojanje kucista.

p.s.

lijen sam ;D

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 20:48 (Co7).
15 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

u ponedjeljak mi stiže danas naručena asus p6x58d premium pa vam stavim slikice... i ak je neko zainteresiran za ovu koju sad imam pm...

Slike odmah. Ajme blago ti se ta ASUS-ovka, USB 3.0, SATA 6GB/s. Ona je moj san, da imam para radije bi nju uzeo nego Rampage II.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...

Slike odmah. Ajme blago ti se ta ASUS-ovka, USB 3.0, SATA 6GB/s. Ona je moj san, da imam para radije bi nju uzeo nego Rampage II.

al ziher koji sam ja baksuz će bit neki loši model koji neće valjat ništa...Smijeh

16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

al ziher koji sam ja baksuz će bit neki loši model koji neće valjat ništa...Smijeh

Što tu nema raditi...matična 2k kn košta...

15 godina
protjeran

Jesi ti prodao bubreg il kaj?Osmijeh

15 godina
neaktivan
RoTT kaže...

nisam još al kak sam krenuo morat ću... znaš kak se kaže: ko radi ne boji se gladi. ili u ovom slučaju: ko radi kupuje preskupe gluposti koje mu uopće netrebaju...Smijeh

17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
RoTT kaže...

nisam još al kak sam krenuo morat ću... znaš kak se kaže: ko radi ne boji se gladi. ili u ovom slučaju: ko radi kupuje preskupe gluposti koje mu uopće netrebaju...Smijeh

slozit cu se...

ali sve dok se izvuce nesto iz toga, bit ce ok...

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

slozit cu se...

ali sve dok se izvuce nesto iz toga, bit ce ok...

jedino kaj mogu izvuć iz svega toga je filter za prašinu i oprat ga...Smijeh niš ja s tim kompom ne radim osim igranja i bauljanja po netu tako da ne mogu izvuć ništa korisno od svega toga...

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

svi ste u off topic:(

evo malo slika:D

ugl

prodao sam monitor ona AOC i dlazi mi ovaj

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 18:48 (šiloman).
16 godina

Pa daj barem okreni slike, prije nego ih stavljaš na forum..

Ovako gledam..koji k..onda sam se sjetio glavu zakrenut =)

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice