- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dvije moje HD 5830 otisle u vjecna lovista pa sam ih odnio na garu i dobio dvije AMD Radeon XFX HD 6870 Dual Fan
Sutra kupujem jos 8GB Corsair Vengeance i Corsair Airflow zatim Scythe Kaze master Pro i Corsair H 100 ( kad sve dode i kad sve montiram opet stavim slike
btw Scythe Ninja 3 je na prodaju....
Lp
Stiglo mi je odmah u 8 ujutro ja dosao na posao kad ono evo dostave , jos mi je ovaj dostavljač mrmljao i gunđao koliko je teško kučište skoro ga u kičmi priklještilo! Radim do 15h a danas ide sastavljanje , za sada evo samo jedna slikica novog Coolermaster Cosmos 2 ultra Tower kučišta
Evo još slika Cosmos 2 kućišta , slagao sam ga 4 sata..uff...sad sa svime bi ga trebalo staviti na vagu mislim da ima oko 40 kila jedva sam ga digao na stol
Evo došli novi fitinzi za vodeno što što mi je naručio timmyzg i kupio sam spužvastu traku koja se ljepi sa dvije strane da smanji vibracije od ventilatora na kučište.
Pošto mi je riknua motor od Noctua-e uzeo sam staru Phobyu Nano G12 koja je prozujala i shvatija da imaju iste motore te tako oživija svoju Noctua-u.
I stavio sam ispušni vent na napajanje da vidim hoće li sniziti temp i stvarno je snizilo sa 39 na 33.
Kao sto sam i rekao, prekjucer sam ugodno udomio Corsair H 100 i Scythe Kaze Master Pro.
Mogao bih se zaljubit u svoj komp kako je lijep
S Airflow-a sam uzeo dolje plavu naljepnicu jer se nikako nije uklapalo u ostale komponente, a di bi bio kraj da je još HAF 922 unutra crni
Sve slikano mojim ljubimcem iPhone-om 4s
EDIT: BUG malo smanji kvalitetu slika
Zavrsio sam veci dio posla oko PC-a, pa da ga malo poslikam. Ovaj put sam i okolne uređaje poslikao. Jos imam u planu zamjeniti ventilaotre u kucistu. Ako imate ideja oko mog projekta (PROJECT) Corsair 600T White Angel
Da i ja malo nabacim..nisam dugo. Znam da je cable managment katastrofa, to ću srediti preko ljeta.
Btw. 5770 je na prodaju.
cirka 1,5 sat kasnije....dobro da sam išao rastavljat i 'popravljat' kablove..skinuo hladnjak s proca a kad tamo 'samo' 3/4 premazane pastom..izgleda da nije dobro sjeo prvi puta..
nakon sastavljanja pokrenuo prime i ne mogu se načuditi..15-20 minuta u full load-u i ne prelazi 45 stupnjeva?? ak mi nije senzor otišo lako bi mogo i proc malo clocknut s ovim hladnjakom..:)