Evo i nova webcam a za novi komad hardvera si sljedece preporucam neki fotic :D
a strasno nisam ni model napisao logitech c510 :P
Evo i nova webcam a za novi komad hardvera si sljedece preporucam neki fotic :D
a strasno nisam ni model napisao logitech c510 :P
Evo konačno sam se udostojio uzet novo kučište danas - Antec Three Hundred.
Staro se raspadalo već godinama, bilo je neko Trendsonic, ne znam model ali ja sam ga zvao od milja Trendsonic Facepalm Edition.
Evo par slika, kasno sam se sjetio slikat pa se vidi samo prednja strana, teško mi ga je izvuć jer sam lijen a i na teško dostupnom mjestu je, između kreveta i radnog stola..
Evo konačno sam se udostojio uzet novo kučište danas - Antec Three Hundred.
Staro se raspadalo već godinama, bilo je neko Trendsonic, ne znam model ali ja sam ga zvao od milja Trendsonic Facepalm Edition.
Evo par slika, kasno sam se sjetio slikat pa se vidi samo prednja strana, teško mi ga je izvuć jer sam lijen a i na teško dostupnom mjestu je, između kreveta i radnog stola..
to je kućište, predobro. evo moje Facepalm edition mini case -.-
Stigao Samsung F3 500GB, pa reko ajde da sve ponovo poslikam! Naravno, tek kad sam ugradio disk sam se sjetio da bi mogao poslikat.
Trenutno sam na integrirki... pa nema grafe nigdje. Ne mogu se još odlučit koju grafu da piknem, (6950 ili 560 Ti), ali ima vremena i za to.
Evo sličke..
Stigao Samsung F3 500GB, pa reko ajde da sve ponovo poslikam! Naravno, tek kad sam ugradio disk sam se sjetio da bi mogao poslikat.
Trenutno sam na integrirki... pa nema grafe nigdje. Ne mogu se još odlučit koju grafu da piknem, (6950 ili 560 Ti), ali ima vremena i za to.
Evo sličke..
Moj glas za GTX 560. Btw. jedan od ljepših cable managmenta. Svaka čast!
kolko te to doslo
Imas privatnu poruku za to.
Moji "novi" hardware u fazi restauracije.
To je mojoj školi poklonio zavod za reviziju, profesor je mislio da je to neko smeće i htio baciti a ja fino spasio i očistio.
Jedini problem je taj šta nemam kabel (zalemit ću ps/2 ako ne uspijem nabaviti original).
Taktilni feedback je fenomenalan!
P.S.
Ako netko ima kabel viška za ovu tipkovnicu neka me kontaktira na pm ^^
Ev prije par dana dobio R.A.T. 3ojku, uz njega sam sliko svoje starije misheve logitech NX80 & logitech mx510 i tipkovnicu Genius
Slikano nokiom 5230..
Pokvario se komp od susjeda tj. srusili su mu se windowsi, pa tu ja nastupam sa popravkom
Komp je star kojih 5 god. stavio sam nove windowse - dobri stari XP sp3, instalirao drivere, potrebne programe i ocistio unutrasnjost kucista, da sam cistio s kompresorom to bi jos bolje izgledalo, ali i ovako (s metlicom) je ok, pa evo par slikica...
Pozzz...
Bolje da si ga kompresorom čistio,na cpu hladnjaku ima još barem kila prašine!Evo kako je kod mene nakon kompresora!
Evo sličke..
definitivno po meni najljepse kuciste i najbolji cable managment :D svaka cast :D morat cu si piknut takvo :D bte ako smijem pitat di si kupio kuciste i po kojoj cijeni
Evo sličke..
definitivno po meni najljepse kuciste i najbolji cable managment :D svaka cast :D morat cu si piknut takvo :D bte ako smijem pitat di si kupio kuciste i po kojoj cijeni
Neznam dal se treba 100 puta pisat ili u cemu je stvar.
Ako se u ovom threadu posta onda sa slikom hardvera!
Svaki post bez slike dobiva zuti karton.
Ponavljaci i pametnjakovici i veci.
Neznam dal se treba 100 puta pisat ili u cemu je stvar.
Ako se u ovom threadu posta onda sa slinkom hardvera!
Svaki post bez slike dobiva zuti karton.
Ponavljaci i pametnjakovici i veci.
Slinkom :D eo slika mog "modanog" gamepada....
Evo slika mog sistema sa novim coolerom. Također vam predstavljam mojeg bežičnog miša te dvije termalne paste. Uživajte!
Ispričavam se na lošim slikama i mogućim problemima prilikom uploada(slika ima bolesno puno). Slikano je sa SE K800i.
Specijalno na zahtjev Don Kihoty-ja.