- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo jednog cool sata koji si sami mozete napraviti za 30 kn, ako do sada niste napravili.
Potreban materijal: Sat (obicni zidni "Made in China"), baterija, CD/DVD (neka bude od neke cool firme)
Zanima me kako si napravio. Piši mi u PM :D
Pocetak projekta recimo :),
Vadjenje starih komponenti (nalaze se jos uvijek pod "moj PC"), i priprema kucista za bojanje i lagano modanje!
Cijelo ce biti obojano iznutra u crnu boju, a razerov znak ce mozda biti nacrtan zelenom(razerovom) bojom.
Rezat cu po potrebi nove otvore u limu za provacenje kablova.
P.s. znam za prasinu, nije potrebno isticati.
zašto tako jako napajanje? Dosta ti je corsair vx550w
Imam pitanje tko je to na 6. slici?
sorry na offtopicu
Znam, ali prije sam imamo 2x 8800gtx. To sam napajanje bas htio ;)
Pretpostavljam da pricas o mojoj curi... upravo sam makuo tu sliku :), cura je kraj mene i nije zadovoljna kako je ispala bezveze pa sam morao skinuti!
Inace taj stari kom je sada njen, pa ga je simbolicno primila.
kupia hdmi kabel :D
lol koja mala rezolucija
edit:
Pitanje;
Da li je moguce da na mbo 680i ne pase 12v pin od tagan 600w ix eye(ili tako nekako)napajanja? Ili ne pasu konektori ili fale dva pina!
Ali pokusao sam i tako ukljuciti, ali se ne dize sustav, svi ventovi rade a maticna mi javlja gresku " 8.3, power supply ready"
Nevjerovatno, a napajanje je novije od maticne! I probam vratiti staru maticnu, i sve radi! Znaci nije do napajanja, a probam 680i spojiti na crosair 1000w i tu sve radi!
Itko?
takvo pitanje ne pripada ovoj temi.. Napiši u hardverske probleme ili negdi,
Onako pitam, zar taj ventilator na hladnjaku CPU-a ne smeta ventilatoru napojne?
Onako pitam, zar taj ventilator na hladnjaku CPU-a ne smeta ventilatoru napojne?
Ovisi kako ga je postavio..jer se sa slike ne vidi..
Ugl. ako upuhuje zrak (cool. od proc.), onda nije dobro..
Ne smeta, ima dovoljno mjesta, i on ispuhuje vruc zrak gore.
Ne smeta, ima dovoljno mjesta, i on ispuhuje vruc zrak gore.
Lose ti je organizirano.
Ja da sam na tvom mjestu postavio bih ga na donju stranicu hladnjaka, tako da puse prema gore (da bude horizontalan). Na taj nacin napajanje ce vuci prema sebi, a taj izduvni na straznjoj strani kucista prema sebi.
Mogu i vratit BIOS orginalni :)
Ali zasad planiram stavit još jednu 5750 pa lagani crossfire c(:
Ili cak 5770 ako je to moguce
Kakva rugoba od coolera
My Comp
veoma ljepo
cooler je prelijep
Gdje ?
Stiglo.
Izgleda predivno....
Ocemo još
gtx275 sli umjesto prijasnjih hd4830 cf
predobro
Lose ti je organizirano.
Ja da sam na tvom mjestu postavio bih ga na donju stranicu hladnjaka, tako da puse prema gore (da bude horizontalan). Na taj nacin napajanje ce vuci prema sebi, a taj izduvni na straznjoj strani kucista prema sebi.
Pa pogledaj malo bolje slike, vidjet ces da ima isto tako dolje 140mm vent koji bi trebao vuci hladan zrak odozdo. Ali nikad nije stavljen u funkciju zbog cekanja vodenog hladjenja koje nikad nije doslo zahvaljujuci Tubicu iz Hardveraja!
Edit: Umalo da zaboravim, sto se tice upuhivanja zraka... Pa ovo kuciste ima pri dnu, na stranici i jedan 240mm ventilator :)
My Comp
Najlijepši setup koji sam vidio na forumu...
Mali update,
Priprem kucista za bojanje, bojanje i ponovno sastavljanje. Sutra dolazi SSD a prekosutra rami (taman na moj rodjendan :)).
edit: umjesto dosadasnje 4890 hd dolaze dvije 5770 u CF (uz moju nadoplatu od 600 kn, sto je vise nego fer)!
i ako neki primjete da nije sve uz rub obojano, neka se ne brinu. Nije ofrlje obojano, nego se to ne vidi kada dodje stranica, i da neznam kako da obojam to se odmah izgrebe nakon dosjedanja stranice. To je namjerno izostavljeno, odnosno nije mu prejerano posvecena paznja.