Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.118
|
čitano: 4.194.421
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Slike: van kutije

Samo par komentara: XFX jako kvalitetno napajanje modernog izgleda, pogotovp mi se svidjela torbica u kojoj su dodatni kabeli.

G15 jako lijepa i isto kavlitetna tipkovnica koja jos nije ustekana jer se cekaju ramovi...

G9x Predobar miš, isproban na mojem laptopu.. Precizan i kvalitetan.. Dodatna oprema: hrapava plastika koja se može izmjenit i utezići: 4 utega po 4grama i 4 utega po 7 grama

FAIL
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 13:03 (PoToKTM).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nastavak:

Predobra maticna koja dolazi iz Asusa. Ono što upada u oko dok je napajanje ukljuceno jesu ove overclockerske tipke koje svjetle bjelo dok nisu ukljucene, a dok su ukljucene svjetle crveno.

Masovna graficka kartica ati 5870 s hlađenjem vapor-x. Navodno nejde preko 56 stupnjeva i 35 db u loadu. Jaka i tiha graficka, jos k tome tvornički overclockana.

FAIL
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 13:08 (PoToKTM).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo kako izgle sve to u HAFu 932 bez RAMova Smijeh

Kad dođu ramovi, nabacim još slika da vidite kako svjetli Belji se.. Nisam ga još upalio..

EDIT: dodana slika utezića od G9x-a

FAIL
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 12:58 (PoToKTM).
15 godina
protjeran
RE: Slike vašeg Hardvera
PoToKTM kaže...

EDIT: dodana slika utezića od G9x-a

Sve je super,samo nije valjda da ces imati taj CPU kuler sa tim bjesnim komponentama?

Da nije OT,evo modding gumb za paljenje na mom kompu isto svijetli! Cool

Stisni HVALA nije teško.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 14:17 (Johnny Jump).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i mojeg kompa.

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Danas sam kupio novi cooler, a čast da hladi moj i7 860 dobio je Thermalright Venomus-X. Pa evo par slikica.

Mehanizam za AMD AM2/AM2+ Mehanizam za AMD AM2/AM2+
Kutija sa stilom Kutija sa stilom
Cooler Cooler
Ispolirano do savršenstva Ispolirano do savršenstva
Namontiran i spreman za upotrebu Namontiran i spreman za upotrebu
I'll be back
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo novog miša.Oduševljen sam.Prije sam imao Logitech S96,i ovo je kao da sam prešao s magarca na konjaSmijeh

Sljedeći tjedan slike Athlona II X2 240,Asrock MA3785GM-LE,WD Caviar Blue500gb i Xigmatek Asgarda,i još par sitnicaCool

Sharkoon Fireglider Sharkoon Fireglider
Sa podlogom:Sharkoon  Aqua XL Sa podlogom:Sharkoon Aqua XL
Sa svim dodacima koji se dobiju. Sa svim dodacima koji se dobiju.
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Otišla Sony linija, dosta sam se razočarao u njoj, današnje linije nisu ni sjena linija prije 10 godina. Umjesto nje došao receiver Yamaha RX-V365 i Jamo S 406 set zvučnika. Jako sam zadovoljan sa kvalitetom zvuka, čeka se još aktivni subwoofer da zatvori zvučnu sliku, nadam se ga preko oglasnika naći, makar ima novih već za 1000 kn.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 19:29 (the economist).
16 godina
the economist kaže...

Jamo S 406 - 2 prednja samostojeća zvučnika imaju 80 W RMS-a (duboki i srednji tonovi), dva satelita imaju 60 W RMS-a (visoki i srednji) i centar ima isto 60 W RMS-a. Cijena u Elipsu - 1300 kn. Mislim da je poštena cijena, znam da ima boljih i jačih modela ali što mi to znači kada ni ovo ne mogu staviti na 30% snage. Yamaha RX-V365 ima 5 izlaza po 100 W-a, izlaz za aktivni sub i 3 HDMI izlaza. Cijena u Mercatoneu - 1600 kn. Što se tiče aktivnog subwoofera, ima jedan lijepi za 1000 kn od Pioneera, srebrni, probao sam ga spojiti u trgovini i maže kao lud. Planiram ga uzeti oko nove godine da se malo oporavim od ovoga, ali je obavezan. Zvučnici imaju bas refleks na pozadini pa malo kompenziram za sada sa postavkama. Kažem jako sam zadovoljan jer uopće nema šuma, kada ga stišam skroz kao da sam zagasio sustav, nema baš nikakvog šuma, dok je linija šumila, zujala i sl. (model Sony MHC GT-444, top ponude, 750 RMS-a i subwoofer-izbjegavati u širokom luku).

ja sam uzeo sonyevo pojacalo sa sony zvucnicima i kupio sam sonyev sub...sve sony..razmisljao sam o yamahi intezivno bas o tom modelu ali na kraju sam uzeo skuplji model ( sony STR-DG820 ) i zadovoljan sam posto sam ovo kupio za veliki dnevni koji uredjujem a sada mi je u sobi i jedan zvucnik mi je na podu drugi na stolu i ono nije to to...evo i par slika ubacim slikanih sa Htc Desire-a

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 20:20 (Huurux).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Moj komp

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Malo čišćenja, malo slika.

Bez ružne prednje maske Bez ružne prednje maske
Mugenčić Mugenčić
Tek nakon rezanja plastičnih mrežica kama flow-i su proradili kako treba Tek nakon rezanja plastičnih mrežica kama flow-i su proradili kako treba
Svaki dan mi djeluje sve manji i manji.. Svaki dan mi djeluje sve manji i manji..
Ružna maska vraćena zbog filtera za prašinu Ružna maska vraćena zbog filtera za prašinu
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 20:54 (Penryn).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Da se javim iskompletirao sam par slika svoje igračke.

Kupio sam i montirao još dva venta.

Najstariji dio opreme je podloga za miša(preko 7 god - zato je zmazana i izlizana makar ju dva tri put godišnje operem sa sapunom)

koja je o dalje funkcionalna i vrlo udobna zbog jastučića punjenog mekanim gelom(bravo Genius).

PS Stavljam na sve naljepnicu Nije tatin Moj je(krediti rade čudaIzlanuo se). 

@Huurux - sve u svemu odlično! Razmještaj zvučnika katastrofa pogotovo onaj na stolu. Vidim ima se viška monitora(prodaj!).

Odlično mi izgleda telka sa nosačem na zidu(veliki +) jedino taj kabel menađment ccc joj joj! BTW u gom player-u moraš extra instalirat dts filter i u samom filteru prebacit na s/pdif. Uglavnom svaki player ima neku svoju caku al najčešće se svodi na manualno prebacivanje na s/pdif.

pozz

novi ventovi novi ventovi
Moja igračka Moja igračka
Igračka iznutra(plavi vent je nov) Igračka iznutra(plavi vent je nov)
drugi vent dodan radi boljeg airflow-a drugi vent dodan radi boljeg airflow-a
igračka iznutra u mraku igračka iznutra u mraku
Receiver koji je spojen preko optike na komp Receiver koji je spojen preko optike na komp
Glavni zvučnik od 5.1 sustava Glavni zvučnik od 5.1 sustava
Omiljena komponenta Jamo sub Omiljena komponenta Jamo sub
Moj gaming i video prostor Moj gaming i video prostor
Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 1:56 (strit).
15 godina
neaktivan
joze kaže...

zašto je ventilator poviše procesora??

Zato sto drugacije vjerojatno ne moze okrenit radi RAM-a? Ista stvar tj. problem kada sam imao True Black Rev C.

Evo slike "prije" ciscenja i "nakon" ciscenja kante.

P.S.

Po ljetu micemo bijeli debeli tepih posto jos on dodatno grije sve oko sebe te je tu samo po zimi...minimalno tri puta dnevno po ljetu se mete pod i jednom obavezno usisava, a po zimi dok je tepih  tri puta dnevno se usisava....tako je to kada imas psa u stanu, a stan ti je bijeli (pas je smedi....hehehe...) Osmijeh

Mozes imat mali milijun mrezica za prasinu no nista ne pomaze....provjereno na dva kucista koja bi kao trebala biti odlicna sto se tice toga radi svojih filtera (Cosmos i Obsidian).

Prije:

140 mm vent ispod VRM-ova (spas za iste) 140 mm vent ispod VRM-ova (spas za iste)
Accelero Extreme ultratihi ventovi. Accelero Extreme ultratihi ventovi.
Prasina na najdonjem djelu kucista tj. odmah do napajanja. Prasina na najdonjem djelu kucista tj. odmah do napajanja.
Skinuta prednja maska. Skinuta prednja maska.
Hot-Swap. Hot-Swap.
Straznji dio Sapphire 4870x2, 2 GB Straznji dio Sapphire 4870x2, 2 GB
"Filter" protiv prasine! LOL :) "Filter" protiv prasine! LOL :)
Accelero i grafa. Accelero i grafa.
Radijator od H50 Hydra..inace izmedu 2 x 120 mm venta. Radijator od H50 Hydra..inace izmedu 2 x 120 mm venta.
120 mm Scythe Kama-Flex 120 mm Scythe Kama-Flex
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nakon poprilicno puno vremena provedenog sa kistom u ruci i raznim ostalim "pomagalima", kanta napokon u punome sjaju!

Corsair Obsidian 800D i popratni elementi! :) Corsair Obsidian 800D i popratni elementi! :)
Corsair H50 Hydro (bracket koji je Corsair posebno radio za H50 dok jos nisu imali podrsku za am2/am3) Corsair H50 Hydro (bracket koji je Corsair posebno radio za H50 dok jos nisu imali podrsku za am2/am3)
120 mm Nanoxia ispod radijatora od H50. 120 mm Nanoxia ispod radijatora od H50.
Sapphire 4870x2, 2 GB + Accelero Extreme Sapphire 4870x2, 2 GB + Accelero Extreme
140mm vent koji hladi diskove. 140mm vent koji hladi diskove.
G. Skill Black 4 x 2 GB i ostali hardveraj. G. Skill Black 4 x 2 GB i ostali hardveraj.
MSI K9A2 Platinum i dalje se uspjesno odupire "zubu vremena" :) MSI K9A2 Platinum i dalje se uspjesno odupire "zubu vremena" :)
Corsair H50. Corsair H50.
Ocisceni hot-swap.....milina. Ocisceni hot-swap.....milina.
Corsair svuda oko nas! :) Corsair svuda oko nas! :)
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo još nekih slikica

Msi N470GTX Msi N470GTX
Prilično velik ventilator Prilično velik ventilator
Zalman performa Zalman performa
xxx
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 17:28 (sale786).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo danas cistio prasinu sa kompa i odmah se pomucio dobar 1 sat sa cable management-om

To je najbolje što se kabli mogu sakriti jer imam tx650 s milijun kablova i sr*nje kuciste....Belji se

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 17:26 (Intel&ATI).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

OCZ Vendetta 2 i GTX 275

u wc-u u wc-u
gozba
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 19:12 (GoZbAr94).
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo PALIT GTX460 u privremenom kućištu. Nevjerovatno kako su je srezali... Tako mala, a tako moćna...

ššššš - možda su u šumi
15 godina
Slike vašeg Hardvera

evo jedan zvucnicki hardware Smijeh

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

evo malo i mog Optimus Prajma :P

ledice ledice
prednja prednja
op op
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 20:06 (aco_ka).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Mali update:

Frend mi dao svoj volan.. SmijehSmijeh Logitech formula

Crvei neon Coolermaster zabravo nije svjetlio crveno nego rozo, pa sam ga zamjenio za zeleni.

Sad ima ATI(crvene-ventilatori) AMD(zelane.neon) boje

FAIL
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 17:50 (PoToKTM).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo danas ujutro sam kupio novu grafu,radi se o 5770 vapor-x,do sada sam je isprobavao,mogu reći da sam zadovoljan uloženim i dobivenim s obzirom da je nisam puno platio,ako će neko kupovat 5770 karticu,preporućam da prvo pogleda u technomax, 1200Kn za 5770 vapor-x verziju stvarno nije puno,takva ista u Links-u dođe 300Kn više,evo par slika kartice i napajanja(napajanje slikano iz dosade)Bogataš

P.S:zanima me ako netko ima istu karticu,dali je dobio crossfirex bridge uz nju,jer ja nisamPlač i ćemu služe ove tri zelene led-iode na kartici?

Safety box = ) Safety box = )

sleeping beauty = ) sleeping beauty = )

usporedba dužine 3850 i 5770 usporedba dužine 3850 i 5770

dosta mala kartica dosta mala kartica

tri lediode,uglavnom dvije stalno svijetle,treća se povremeno upali... tri lediode,uglavnom dvije stalno svijetle,treća se povremeno upali...

... ...
heh :S heh :S
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo najnovijeg komada tehnike u mojoj sobi :D

koji užitak igrat forzu 3 na tome :D

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo slike hardveraja mog PC-a, slike samog radnog mjesta će neki drugi put.

Riječ je o

- Asrock 870 EXTREME3
- AMD Phenom II X6 1055T
- DDR3 4GB (2x2GB) Kingston, 1600MHz
- SeaSonic M12II 620 Bronze 620W ATX12V V2.3
- Sapphire HD 5870 Vapor-X, 1GB GDDR5
- WD Black 1Tb, 1002FAEX
- Coolermaster STORM Scout, black, plexi

Part 1

Prije slaganja Prije slaganja
:) :)
Kako je to na kraju ispalo Kako je to na kraju ispalo
Napajanje 620W ATX12V V2.3 Napajanje 620W ATX12V V2.3
Jedna umjetnička  :) HD 5870 Vapor-x Jedna umjetnička :) HD 5870 Vapor-x
RAm Kingston 4gb HyperX 1600 Mhz RAm Kingston 4gb HyperX 1600 Mhz
WD Caviar black  1tb WD Caviar black 1tb
“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 9:23 (SwaggerBeast).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Part 2

još nekoliko random slika

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
15 godina
Slike vašeg Hardvera

CTF Junky™ ︻┳═一 ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ▄▀▄▀▄▀ http://www.bug.hr/forum/userposts/kiki30o0/8389.aspx?sort=desc ▄▀▄▀▄▀
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 9:36 (KIKI3ooo).
16 godina
neaktivan

A unutrasnjost? Sramim se

Skype: fico_ri MSN: filip.grguric@hotmail.com xFire: ficohome1
16 godina
neaktivan
SwaggerBeast kaže...

Evo slike hardveraja mog PC-a, slike samog radnog mjesta će neki drugi put.

Riječ je o

- Asrock 870 EXTREME3
- AMD Phenom II X6 1055T
- DDR3 4GB (2x2GB) Kingston, 1600MHz
- SeaSonic M12II 620 Bronze 620W ATX12V V2.3
- Sapphire HD 5870 Vapor-X, 1GB GDDR5
- WD Black 1Tb, 1002FAEX
- Coolermaster STORM Scout, black, plexi

Part 1

Imamo isti procesor grafu i HDD. Namigiva

Btw hocu reci da stavis napajanje procesora, onu žicu koja ti ide po matičnoj, iza. Meni nije išlo, isprve, kasnije sam uspio.

FAIL
15 godina
Slike vašeg Hardvera

SwaggerBeast daj malo slika kučišta ja imam u planu takvo kupiti. Gdje si ti svoje kupio i koliko si dao ?

15 godina
KIKI3ooo kaže...

Opo sam ispod stola kad sam vidio pinki lampicu. Valjda čovjek ima sestricu.

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice