- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upecao sam proc po super cijeni od naseg dobro poznatog kolege micromana
wahaa!! Sta je microman nabavio 990x ili mozda kojeg sandy-a??
Evo nove Intelove igračke kod mene i7 2600K glavom i bradom
Čemu takav downgrade?
microman a sta je sa gtx-icama ?? pa rekao si da su ti bile dosta draze od atija.
Ovo nije moja Radeonka, jedan forumaš i ja smo se zamjenili na par dana, a sad želi da mu prodam GTX560 ti.
Šta se i7 2600K tice: Uopšte nemam osjecaj da sam napravio Downgrade. Istina i Bog necu više imati 42000 CPU bodova u Vantage-u, al će zato 3D11, 3D06 i Aquamark više profitirati sa i7 2600K koji ide ko od šale na 5Ghz. Nadalje za 980X je bila nemoguca misija da drži stabilno u OCCT-u na 4,2Ghz sa svega 1.23v na Vcore-u i sa temperaturom od 50°c, ovaj i to radi ko od šale. Štoviše 4,8Ghz sa 1.36v i sa max temperaturom od 75°c.
Tako da ja sam super zadovoljan ovim procom i ne žalim ni lipe šta sam prodao 980X i kupio ovu mrcinu.
Pošto si prodao 980x?
Al ovo je stvarno - 4.2 na 1.232 V...
Pošto si prodao 980x?
Cijena je bila takva da nisam mogao mu odoliti
Da, znam da si ga ti kupio..pošto, ak se smije znat?
2700 kn. Tako je barem pisalo u oglasu.
holy fucking shit pa to je jeftino , ma kad nakon ljeta budem mijenjao gtx285-icu samo cu cekat da microman bude prodavao jednu gtx680 sa testiranja aha , btw gledam ove 2 gtx480 u sli , auh , vruče i gladno ali životinjski.
Vexx555, kad će slike 'ladnjaka?
Vexx555, kad će slike 'ladnjaka?
Možda večeras. Mx2 je ipak bolja od one Thermalright-ove paste. Provjereno. I druga grafa je dobila novu pastu.
odlična cijena za takav procesor. novi dođe 1k eura ,a on ga prodao za 2700
ZVONJOLA: ma stari stvarno ti je tip top sistem , melem za oči , steta je ne imat plexi stranicu na ovome xd.
evo i moj prijatelj je jucer kupovao komp pa me pozvao da mu pomognem oko slaganja...otisao sam kod njega oko 12 popodne,vratio se kuci oko pol jedan ujutro ,bas smo se gustali
slozio sam mu ovu konfiguraciju:
-phenom2 x6 1055T,
-4 giga kingston hyperx @1600mhz,
-asrock 870 extreme3,
-gigabyte 560 Ti,
-corsair 450w vx,
-WD 640gb blue,
-lg flatron full hd 23",
-thermaltake V6 kuciste,
-lg przilica,
-scythe suriken cooler,
-jedan produzni kabel 8-pin za maticnu.
i sebi sam uzeo jedan corsair voyager od 16 giga
Big Shuriken?? Čemu to na kućište normalnih dimenzija??
Zubić , lijep stol , veliko i komodno , sutra se i ja prebacujem na veći stol pa ce bit par slika , btw ocisti malo cm690-ku , ja svoju ližem 2 puta tjedno xd hahaha.
Zubić , lijep stol , veliko i komodno , sutra se i ja prebacujem na veći stol pa ce bit par slika , btw ocisti malo cm690-ku , ja svoju ližem 2 puta tjedno xd hahaha.
Di ti vidš CM690?
Di ti vidš CM690?
To je Čiftek, ili wanabe Čiftek...
Di ti vidš CM690?
wtf sta je vama? to je cm690 II advanced valjda znam jer ga i ja imam kao i athlon64
Di ti vidš CM690?
wtf sta je vama? to je cm690 II advanced valjda znam jer ga i ja imam kao i athlon64
Totalno ste se pogubili u pogađanju naziva kučišta .
Ja tamo vidim oba. I čifteka i 690-tku.
Ako obratite pozornost, vidjet čete da je Zubić opalio dva posta sa različitim kučištima.
Dakle, svi mislite dobro, ali se razilazite u viđenju slika iz one teme.
Di ti vidš CM690?
Totalno ste se pogubili u pogađanju naziva kučišta .
Ja tamo vidim oba. I čifteka i 690-tku.
Ako obratite pozornost, vidjet čete da je Zubić opalio dva posta sa različitim kučištima.
Dakle, svi mislite dobro, ali se razilazite u viđenju slika iz one teme.
da, opalio je sliku i sa cm 690-kom.
Buller, di ti je Yasya??
banana 658, oces me ženit ?? nisam nikad naletia na curu koja voli hardware hahahah, btw super ti je kejs , vidi se ko ima ukusa haha.
banana 658, oces me ženit ?? nisam nikad naletia na curu koja voli hardware hahahah, btw super ti je kejs , vidi se ko ima ukusa haha.
Djeca se ne mogu zenit. Moras napunit 18.
Djeca se ne mogu zenit. Moras napunit 18.
ma zezam se ja :)
Ljudi su me malo čudno gledali u tramvaju ali evo elite je stigao doma
Je li istina da nema re-usable expansion slot-ove?
Ljudi su me malo čudno gledali u tramvaju ali evo elite je stigao doma
Je li istina da nema re-usable expansion slot-ove?
Točno , kada se jednom slotovi "strgaju" odnosno maknu, više ih se ne može vratiti
Evo jedna slika..
Dakle, uredio sam kučište tako što sam odpilio dio i stavio pleksiglas, također sam nabavio dvije neonke koje idu uz to..
Sutra još slika...
Kvaliteta je lošija jer sam slikao s moba...
Koja svrha tog tvog pleksija? Pokazuje samo kaveze za diskove, koji se btw. obično kod stavljanja pleksija upravo skrivaju..