Pušite li?

poruka: 1.371
|
čitano: 277.246
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Da li pušite?
da...ružna navika.
impossibru!!
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

ja sam pasivan pušać

13 godina
Da li pušite?

Ne, ali to će se promjeniti kada canabis bude legalan u "lijepoj našoj".

16 godina
neaktivan
Da li pušite?

ALERT

? ?
Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

ok... evo ja odlučio prestat i prije nego što sam mislio haha... evo sad već tjedan i pol nisam zapalio ni jednu :)) ako me do sad nije tražilo valjda ni neće... al eto budemo vidili 

15 godina
neaktivan
Da li pušite?

Mene fascinira jedan lik u razredu, kao što tvrdi da puši samo 1 tj a nikad ga u školi nevidim, ili kada dodje doma se napuši :)....

Give me some chiken!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 21:28 (Kewin).
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Na to pitanje se uvijek nasmijem.

Jer, evo ovako, preko zime pušim, preko ljeta ne.

Ono, hahahahah

http://www.travian.com.hr/?uc=hr3_8876 --> Registrirajte se na travian server 3 preko ovog linka ( da dobijem 50 zlatnika :D ) HVALA !
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

još nisam zapalio :DD

dobro ide, počeo sam i toliko željene kile dobivat :D

14 godina
neaktivan
Da li pušite?

Ja NE, ali draga DA.

17 godina
moderator
Da li pušite?

Bio sam sad prije par dana na jednoj konferenciji u inozemstvu i bilo nas devetero Balkanaca - četiri novinara iz Hrvatske (četiri muška), četvero iz Srbije (tri ženske i jedan muški) i voditeljica. Bio sam ugodno iznenađen kad sam vidio da je među nama pušač jedna jedina osoba! I to jedan naš novinar. I naravno, sukladno balkanskom mentalitetu, u restoranu ili kafiću na aerodromu jedino on puši. Zašto? Zato jer nije zabranjeno. Boli njega jedna stvar za sve nas ostale. Samo još jedna dokaz da kod pušača ne ide milom, nego se trovanje može suzbiti samo zabranama.

BTW evo jedna flash igrica za ispucavanje frustracija, namijenjena specijalno za nepušače. {#}

15 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Bio sam sad prije par dana na jednoj konferenciji u inozemstvu i bilo nas devetero Balkanaca - četiri novinara iz Hrvatske (četiri muška), četvero iz Srbije (tri ženske i jedan muški) i voditeljica. Bio sam ugodno iznenađen kad sam vidio da je među nama pušač jedna jedina osoba! I to jedan naš novinar. I naravno, sukladno balkanskom mentalitetu, u restoranu ili kafiću na aerodromu jedino on puši. Zašto? Zato jer nije zabranjeno. Boli njega jedna stvar za sve nas ostale. Samo još jedna dokaz da kod pušača ne ide milom, nego se trovanje može suzbiti samo zabranama.

BTW evo jedna flash igrica za ispucavanje frustracija, namijenjena specijalno za nepušače. {#}

meni jedino nije jasno, čemu tolka mržnja prema pušačima? prihvati više ljude kao takve i gotovo! to je navika i gotovo... ti nečeš ništa promjeniti svojim (neću reć kakvim) izjavama, dok ljudi uvide da je loše prestat će.

17 godina
moderator
uber_low kaže...
mbaksa kaže...

meni jedino nije jasno, čemu tolka mržnja prema pušačima?

Meni jedino nije jasno, kad ćeš konačno shvatiti da nepušači ne mrze pušače nego mrze pušenje u svojoj blizini?

17 godina
mbaksa kaže...

Meni jedino nije jasno, kad ćeš konačno shvatiti da nepušači ne mrze pušače nego mrze pušenje u svojoj blizini?

Ako vama nepušačima smetaju mjesta gdje je dozvoljeno pušenje, idite i boravite u onim mjestima gdje je zabranjeno.

15 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

po načinu tvog pisanja, i kakve linkove stavljaš ja sam sasvim krivo zaključio :)

17 godina
moderator
Hacker002 kaže...
mbaksa kaže...

Ako vama nepušačima smetaju mjesta gdje je dozvoljeno pušenje, idite i boravite u onim mjestima gdje je zabranjeno.

Zašto vi ne bi ne pušili tamo gdje trujete i usmrđujete druge ljude? Po čemu ste vi iznad svih drugih građana da vam se to dozvoljava? Po Ustavu vam se to ne dozvoljava - po Ustavi bi svi trebali imati ista prava.

uber_low kaže...
mbaksa kaže...

po načinu tvog pisanja, i kakve linkove stavljaš ja sam sasvim krivo zaključio :)

Jesi, krivo si zaključio. Nemaš baš neki smisao za humor, LOL.

17 godina
mbaksa kaže...

Zašto vi ne bi ne pušili tamo gdje trujete i usmrđujete druge ljude? Po čemu ste vi iznad svih drugih građana da vam se to dozvoljava? Po Ustavu vam se to ne dozvoljava - po Ustavi bi svi trebali imati ista prava.

Kao što rekoh, imate mjesta za nepušače i izlazite tamo ako vam dim smeta. Gdje zabrane pušenja nema, ona nepostoji.

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
mbaksa kaže...

Kao što rekoh, imate mjesta za nepušače i izlazite tamo ako vam dim smeta. Gdje zabrane pušenja nema, ona nepostoji.

Po zakonu ti ne bi ni smio pušit ako se ne varam..

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitsuoka kaže...

Po zakonu ti ne bi ni smio pušit ako se ne varam..

A to piše gdje? Život je moj i ja odlučujem, i radit ću šta god poželim, tako da, ni ti nit itko mi neće životom upravljati i govorit šta smijem šta ne. Na savjet svatko ima pravo, ali upravljat nečijim životom, ne.

16 godina
neaktivan

A to piše u zakonu.

Osoba mlađa od 18 godina ne smije pušit, niti konzumirat alkohol.... (na javnim mjestima)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 21:12 (Mitsuoka).
17 godina
moderator
Hacker002 kaže...
mbaksa kaže...

Ma nemoj! Da, ne puši se u slastičarnama i restoranima, u kafićima se puši, ponekad i u onima u kojima je zabranjeno pušenje (tih svega nekoliko kafića - čak se neki ni u njima ne mogu suzdržati).

Osim toga, na ni jednom radnom mjestu nije dozvoljeno pušenje, osim u ugostiteljskim objektima. Toliko o dosljednosti. {#} Znači, radnici u drugim strukama su zaštićeni, a za zdravlje radnika u ugostiteljskim objektima nikoga nije brige. Čisto licemjerje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 21:12 (mbaksa).
17 godina
Mitsuoka kaže...

A to piše u zakonu.

Osoba mlađa od 18 godina ne smije pušit, niti konzumirat alkohol.... 

Ne ne piše da se osobi mlađoj to nesmije prodavat a ne da nesmije konzumirati.

mbaksa kaže...

Ma nemoj! Da, ne puši se u slastičarnama i restoranima, u kafićima se puši, ponekad i u onima u kojima je zabranjeno pušenje (tih svega nekoliko kafića - čak se neki ni u njima ne mogu suzdržati).

Da i? Nemoj izlaziti tamo gdje je dim ako ti smeta i amen. Nitko te ne tjera da ideš na ona mjesta gdje se smije pušit.

17 godina
moderator
Hacker002 kaže...
mbaksa kaže...

Da i? Nemoj izlaziti tamo gdje je dim ako ti smeta i amen. Nitko te ne tjera da ideš na ona mjesta gdje se smije pušit.

Tko si ti da meni ili bilo kojoj drugoj osobi ograničavaš pravo kretanje?

Pazi članak 32. Ustava RH:

Svatko tko se zakonito nalazi na teritoriju Republike Hrvat­ske ima pravo slobodno se kretati i birati boravište.
...
Pravo kretanja na teritoriju Republike Hrvatske, pravo ulaska u nju i izlaska iz nje može se iznimno ograničiti zakonom, ako je to nužno radi zaštite pravnog poretka, ili zdravlja, prava i sloboda drugih.

Shodno Ustavu RH, pušačima koji žele pušiti u javnim prostorima trebalo bi ograničiti slobodu kretanja, odnosno držati ih podalje od takvih mjesta. A ne da ti ograničavaš kretanje nama koji nikome ništa nismo skrivili!

Pogledaj i Članak 50.:
...
Poduzetnička se sloboda i vlasnička prava mogu iznimno oganičiti zakonom radi zaštite interesa i sigurnosti Republike Hrvatske, prirode, ljudskog okoliša i zdravlja ljudi.

Dakle, shodno ovom članku Ustava RH naša država je trebala zabraniti pušenje u kafićima još od osnutka države! A ne da se to ko fol planira kad uđemo u EU. Za to nam ne treba europsko zakonodavstvo - naš USTAV to nalaže!

16 godina
neaktivan
Koja prepucavanja... Jedino dobro sto ce nam eu donit su vece cijene duhana i zabrana pusenja. Da se razumimo ja san pusija i znan zapalit koju nakon faksa ali ebemu u kaficima nemaju ventilacije, dim se nozen rize, a posli smrdi i laptop a kamoli ne roba i kosa...
15 godina
ulinsky kaže...

Balkan poslije Turske i Grčke ima najveći broj nikotinskih zavisnika.Da li vi pušite?

Ja ne..Gluposti,bacanje para i uništavanje organizma.

Moje društvo se doslovno truje s tim. Mislim, svi imamo 14 godina, neki 15 ali puši se ko' turčini. Bilo gdje da odem samo cigarete. Još se truju onim LD-om.

Mislim da nema potrebe pušiti, jer kao prvo, teško je nema se para, a kao drugo sada će se navući na duhan i dimit za života.

Prvo sam htio napisati "samo prijateljima" al sam skonto da nije baš uredu :D

There is a troll in all of us!
16 godina
neaktivan
Da li pušite?
Meni je prozirni silicon case od galaxyja pozutio u birtiji i sad je zlatan i jos ljepsi
13 godina
protjeran
Da li pušite?

"pravi" filozof i pjesnik nema mobitel, siromasan je i prljav :D

prestao sam pusiti prije dvije godine cisto onako bez veze, bez razloga, kako sam s pusenjem i zapoceo. {#}

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 22:45 (Budokai).
15 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

hmmm smisao za humor ti je na nivou, omalovažavat ljude na tu osnovu... ko tebi daje to pravo?!

čovijek ima slobodu dok ne zadire u slobodu drugoga stoga pušači zadiru u slobodu ne pušača, isto kao što i ne pušači zadiru u slobodu pušača raznim ograničenjima i ko zna čim... dobro, bok, gotova priča...

17 godina
moderator
uber_low kaže...
mbaksa kaže...

hmmm smisao za humor ti je na nivou, omalovažavat ljude na tu osnovu... ko tebi daje to pravo?!

Omalovažavam? Gdje?

uber_low kaže...
čovijek ima slobodu dok ne zadire u slobodu drugoga stoga pušači zadiru u slobodu ne pušača

Pa upravo je problem u tome što pušači pušenjem u javnom prostoru zadiru u slobodu nepušača. Javni prostor nije rezerviran samo za pušače i cigaretni dim, nego je namijenjen svima. Zato i je JAVNI. Stoga pušenjem u javnom prostoru zadireš u slobodu ljudi (kako nepušača, tako i pušača - tko kaže da baš svaki ili povremeni pušač u tom trenutku želi udisati tvoj dim?), a ponajviše zadireš u radnička prava osoblja ugostiteljskih objekata. Licemjeran zakon štiti od cigaretnog dima druge zaposlenike, ali ne i zaposlenike u ugostiteljskim objektima.

PS pušači ne bi zadirali u slobodu nepušača da si otvore privatni klub. Ja se u njega ne bih učlanio niti bih tamo išao. {#} Razlikuj JAVNI i PRIVATNI prostor.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 1:34 (mbaksa).
17 godina
Da li pušite?

Baš zbog ovih jednostavnih "pa ako ne pušiš, nemoj ić gdje se puši" ja izbjegavam s prijateljima pušačima na kavu. Ozbiljno.

Ljudi se čude, misle da sam ih počeo mrziti, a ja samo mrzim što nakon jedne kave smrdim od čarape u cipeli do

unutrašnjih organa. Ono bilo je vrijeme kad mi nije smetalo. Sad sam si rekao "ma zašto bih više trpio takav tretman, ne treba

mi taj smrad u životu" i ok. Kad navrate kod mene, ne smiju pušiti, a ja kod njih ne navraćam. Pa ako je to cijena, a hebga.

Nek izmisle gasmaske za pušenje. lijepo dime samo sebi i nema problema. Jesam li postao netolerantan? Valjda jesam.

15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Jesam li postao netolerantan? Valjda jesam.

Nisi,samo si ostario pa ti se više neda trpiti stvari koje ne moraš,tak i ja ne idem više kod nepušača.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice