Predstavite se izdvojena tema

poruka: 902
|
čitano: 330.112
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Predstavite se

/404 not found

amd-ati
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 22:09 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
protjeran
Predstavite se

pozz

ja: 23 god,  old skul gejmer, radim u čuzi

pere me: alkohol, cs 1.6, heavy metal, bijeli marlboro, dobre guze i velike sise

ideš...
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2009 19:39 (pad0branac).
17 godina
neaktivan
Predstavite se

Ja sam sin oca tate i majke mame. Nevolim niš i volim sve što mi se sviđa. Sin jedinac. '93 godiše.

I luv Drum&Bass, Techno, Techno Rave, ElectroHouse, Trance muziku

SF, psihološke triler filmove

IQ=147

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
16 godina
neaktivan
pozdrav

halo narode,Bakaba je idem vidjeti šta ima novoga na Bagu.

Biserka Tadić
16 godina
moderator
Predstavite se

Pozdrav pacijenti i ja sam alkoholičar.Osmijeh

16 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozdrav!

Ja sam Nikola i imam 23 godine. Na pce forumu možda me znate po nicku Daedalus.

16 godina
neaktivan
Predstavite se

EDIT: booooo

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2010 20:10 (RazerDinoMan).
16 godina
neaktivan
Predstavite se

Nisam primjetio ovu temu prije a dosta dugo(povremeno) sam pratio forum.Sve pise u profilu nemam kaj tajiti.Po struci gradjevinac-zavrsnih radova nekoliko,ponosni otac sina (17),lud za strujom pa stalno nesto rastavljam i sastavljam,i tako to.Volim sve sto vole mladi, e tako smo to nekad pisali...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan
Predstavite se

Zovem se Filip grgurić, imam 13god., iz Rijeke sam, vozim motor (Malaguti Grizzly 12''), crtam graffite...Smijeh Volim PCe, motore, graffite...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 21:03 (FiCo_Ri).
16 godina
protjeran
Predstavite se

Haj i ja da se predstavim

Rijad iz Sarajeva imam 24 godine radim puno hodam za samo 5 mjeseci sam obisao cijeli Balkan svako selo i grad i najvise mi se svidja Novi Sad

Haj ba dosta od mene vec me nostalgija puca WOZDRA

www.birtija.co.ba
16 godina
neaktivan
Predstavite se

Mario iz Splita,gamer,osnovnoškolac itd.

90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
16 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozz..

Ja sam Luka iz Velike Pisanice to je mjesto udaljeno 30-tak kilometara od Bjelovara.

Igram PC, nogomet, ljenčarim, gubim dane, subotama se ubijam i tak iz dana u dan.

Evo ovih dana sam maturirao i planiram upisati FER.

Na x-fireu igram COD2 te sam se okuso i u Doti (na Gareni)... i tak svast po malo

EDIT: Evo vidim da većina pise godine, pa nek se zna: 19 godina imadem

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 19:21 (Obelix_CRO).
16 godina
neaktivan
Predstavite se

hay,pozdrav svima

sladana iz siska

16 godina
protjeran
Predstavite se

ja NIS dotepenec. tu sam se rodil. Na domovini. Od starega jape i nekaj mlajše matere. Smo bejžali z lepoglave domom kad sam se narodil. Su me jake voleli dok nisu mreli. Plač Još im nis na groba prešel. Su rekli da ni oni meni nebudu (imali su nekakvu foru da bu ju oni prije vmrli pa nebuju mogli. Nis ja glup da na te bulazne opadnem). Nadale, sem čera uplatil lističa v kladionice. Nis niš dobil. Če bi netko htel traktora prodati?? Me je sram pitati, al, je se vami dopadaju debele dekle? Imam vu žetoflinu jeden kipec. Tak je lušna curica. Bi se htel igrati z njom. Neće vrag.

Najža mi je puna mele. Mejaš mi ni domači. Mene su kakti malega furt tirali spat. Zato sad kad ih ni dugo čujem. Sam zval svetlega velečasnega Jambreka na kupicu vina. Neče taj z radenskom piti pa sem stiral sineka vu dučan po obične vode. Ova doma ne vala. Velika je kišnica. Naplavilo je vse. Sad smo si tu betežni hromci. Ščegetaučeki samo lukaju. Mi je vojda donesla čudaj ruceljov. Mi se kojn vtopil.

A vi morete verovat da mi je vražja rostfrajica pohrđavila. Kakti cucek sam besni. Sem potem šijef zgubil. Ni to vredno spomena.

ČE VAS JOŠ KAJ ZANIMA POVEDAJTE. SE BUM VAM POVEDAL. JA SAM ČOVEK OD REČI. TAKVI SME VAM MI V ZENICI.

odgovori na moje poruke
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 2:01 (Antiša).
16 godina
neaktivan
RE: Predstavite se
Antiša kaže...

ja NIS dotepenec. tu sam se rodil. Na domovini. Od starega jape i nekaj mlajše matere. Smo bejžali z lepoglave domom kad sam se narodil. Su me jake voleli dok nisu mreli. Plač Još im nis na groba prešel. Su rekli da ni oni meni nebudu (imali su nekakvu foru da bu ju oni prije vmrli pa nebuju mogli. Nis ja glup da na te bulazne opadnem). Nadale, sem čera uplatil lističa v kladionice. Nis niš dobil. Če bi netko htel traktora prodati?? Me je sram pitati, al, je se vami dopadaju debele dekle? Imam vu žetoflinu jeden kipec. Tak je lušna curica. Bi se htel igrati z njom. Neće vrag.

Najža mi je puna mele. Mejaš mi ni domači. Mene su kakti malega furt tirali spat. Zato sad kad ih ni dugo čujem. Sam zval svetlega velečasnega Jambreka na kupicu vina. Neče taj z radenskom piti pa sem stiral sineka vu dučan po obične vode. Ova doma ne vala. Velika je kišnica. Naplavilo je vse. Sad smo si tu betežni hromci. Ščegetaučeki samo lukaju. Mi je vojda donesla čudaj ruceljov. Mi se kojn vtopil.

A vi morete verovat da mi je vražja rostfrajica pohrđavila. Kakti cucek sam besni. Sem potem šijef zgubil. Ni to vredno spomena.

ČE VAS JOŠ KAJ ZANIMA POVEDAJTE. SE BUM VAM POVEDAL. JA SAM ČOVEK OD REČI. TAKVI SME VAM MI V ZENICI.

hahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhaahhahahahahahahaa

Jel ga tko razumio hjahaahhahah

17 godina
neaktivan
Predstavite se

Imamo ribara (i još tonu korisnika) koji pričaju čakavski pa je u redu da imamo i jednog kajkavca na forumu.

Ja sem ga sve razmel...

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
16 godina
neaktivan
Predstavite se

bok,,,ja sam ivan iz lipika...imam 13,5god...

nemogu bez compa...i neta.,,,,

u slobodno vrijeme(dok nisam zauzet compom)...idem se vozit s bikeom....po freeride stazama(light)

bubamara.
17 godina
neaktivan
Predstavite se

Ja sam, kao što piše, Miky.Cool

Miky
16 godina
neaktivan
Predstavite se

Bok cure. Belji se

Evo nakon puno čitanja odlučio se i ja priključiti. 

Tomislav iz Krapine, 22 godine. Na svjedođbi komercijalist, na poslu automehanika/komercijala (gospodarska vozila), sa strane grafika (večinom raster), web dizajn, malo počeo ulazit u fotografiju... Znači, kad sam doma, za kompom sam. S hardverom se više skoro niš ne bavim, prošlo me to, al složim ponekad nekome nekakvu kantu kad treba... Volim aute, ak ne laprdam o kompovima (u bilo kojem smislu), onda su na repertoaru diferencijali, getribe, motori i sl. 

Eto, ukratko... 

Pozdraf!

Nisam ginekolog, al mogu pogledat.
15 godina
neaktivan
Predstavite se

Bok svima! Da se i ja predstavim. Dolazim iz Slavonskoga Broda.  Radim kao informaticar. Trenutacno u tvrtci koja izradjuje ERP software. Radim kao dio support tima (helpdesk), te kao SQL/ORACLE developer. Zaduzen sam i za razne druge poslove vezane uz odrzavanje baze podataka.. U prosloj firmi sam radio isto to, plus odrzavanje, postavljanje i planiranje mrezne infrastrukture. Imam 3 godine iskustva u ovome poslu, a takodjer imam 5 mjeseci iskustva kao Pascal (Delphi) programer. 

Veliki pozdrav!!

A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 10:59 (!mpact35).
16 godina
neaktivan
Predstavite se

...

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2024 2:11 (system).
15 godina
Predstavite se

Prvo pozdrav svima!

Evo, ja sam brogus, IT zaljubljenik koji na računalu pretežno igra igre, a povremeno pogleda i pokoji film ili seriju.

U RL se odazivam i na ime Nikola.

Pratim pasivno BOL forum već duže vrijeme, a evo sad sam se odlučio i registrirati.

Vjerojatno neću redovito biti ovdje, ali s vremena na vrijeme ću navratiti.

16 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozdrav svima!

Zovem se Vedran. Iz Zagreba sam. Imam 14 godina. Volim igrati košarku i nogomet a u slobodno vrijeme volim rastavljati i malo proučavati compove i pomažem svojim prijateljima balavcima (koji ne znaju ni upalit komp kak se spada) sa softverske strane.Sve sam luđi za ženskim hardverom te isto tako volim zaviriti i u 'gornji' i 'donji' ženski hardver.

16 godina
neaktivan
Predstavite se

Hello world!

Zovem se Marko i rođen sam 1996. Živim u Lučkom (naselje u Novom Zagrebu). Bavim se crtanjem, web i game dizajnom, judom i gledanjem anime-a. Možete me naći na MyAnimeList, Last.fm, Twitter, DoubleBuffer-u, Flickr-u, i na mom blogu. Smijeh

http://mkmgames.wordpress.com/
15 godina
neaktivan
Predstavite se

alessio,17 godina,3 razred 1 gimnazije u splitu,195 cm visok,treniram kick box već 7 g,zaljubljenik u Star Trekove(Voyager najviše volim zbog 7 od 9).vozim motor,ne pušim,ne pijem,ne drogiram se,ne vjerujem u boga(hvala bogu),

15 godina
neaktivan
Predstavite se

pozdlav svima ... ja sam Zoran !!

mi zaljubljeni :-) mi zaljubljeni :-)
15 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozdrav svima, ja sam Antonio, from ZGB...

Ugl., sistemski sam tehničar, tj. serviser računalne opreme, imam 19 godina, imam neš sitno radnog staža i položen A+.

15 godina
Predstavite se

Bok ljudi, ja sam Danijel a.k.a. blagus, i ako znate zaključivati onda znate otkud mi ovaj username kad vidite otkud sam (Blaguša - pogledajte na Google Earthu ili Mapsu).

Hobiji - rastavljanje kompa, mobitela, radija i svega ostalog elektroničkog.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 15:48 (blagus).
15 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozdrav svima, ja sam Tomislav. Idem u srednju i zasad sam neslužbeni hrvatski prevoditelj i alpha tester Spybot-S&D-a 2.0. Volim igrati razne sitne i velike igre. Igram TMUF, Scorched3D i Multiwiniu zasad online.

15 godina
neaktivan
RE: Predstavite se
RazerDinoMan kaže...

Ja sam Dino Srdoč, imam 12 (!!!) godina, pohađam OŠ Pehlin (prosjek 4.333) i uglavnom cijeli dan visim na kompu xD

Ja sam Ivan-Branimir..Imam 11,5 (ma računajmo 12 Smijeh) godina...Prosjek 4.6666...Učenik 6. razreda u Donjim Andrijevcima...

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice