/404 not found
Predstavite se
- poruka: 902
- |
- čitano: 329.910
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz
ja: 23 god, old skul gejmer, radim u čuzi
pere me: alkohol, cs 1.6, heavy metal, bijeli marlboro, dobre guze i velike sise
Ja sam sin oca tate i majke mame. Nevolim niš i volim sve što mi se sviđa. Sin jedinac. '93 godiše.
I luv Drum&Bass, Techno, Techno Rave, ElectroHouse, Trance muziku
SF, psihološke triler filmove
IQ=147
halo narode,Bakaba je idem vidjeti šta ima novoga na Bagu.
Pozdrav pacijenti i ja sam alkoholičar.
Pozdrav!
Ja sam Nikola i imam 23 godine. Na pce forumu možda me znate po nicku Daedalus.
EDIT: booooo
Nisam primjetio ovu temu prije a dosta dugo(povremeno) sam pratio forum.Sve pise u profilu nemam kaj tajiti.Po struci gradjevinac-zavrsnih radova nekoliko,ponosni otac sina (17),lud za strujom pa stalno nesto rastavljam i sastavljam,i tako to.Volim sve sto vole mladi, e tako smo to nekad pisali...
Zovem se Filip grgurić, imam 13god., iz Rijeke sam, vozim motor (Malaguti Grizzly 12''), crtam graffite... Volim PCe, motore, graffite...
Haj i ja da se predstavim
Rijad iz Sarajeva imam 24 godine radim puno hodam za samo 5 mjeseci sam obisao cijeli Balkan svako selo i grad i najvise mi se svidja Novi Sad
Haj ba dosta od mene vec me nostalgija puca WOZDRA
Mario iz Splita,gamer,osnovnoškolac itd.
Pozz..
Ja sam Luka iz Velike Pisanice to je mjesto udaljeno 30-tak kilometara od Bjelovara.
Igram PC, nogomet, ljenčarim, gubim dane, subotama se ubijam i tak iz dana u dan.
Evo ovih dana sam maturirao i planiram upisati FER.
Na x-fireu igram COD2 te sam se okuso i u Doti (na Gareni)... i tak svast po malo
EDIT: Evo vidim da većina pise godine, pa nek se zna: 19 godina imadem
hay,pozdrav svima
sladana iz siska
ja NIS dotepenec. tu sam se rodil. Na domovini. Od starega jape i nekaj mlajše matere. Smo bejžali z lepoglave domom kad sam se narodil. Su me jake voleli dok nisu mreli. Još im nis na groba prešel. Su rekli da ni oni meni nebudu (imali su nekakvu foru da bu ju oni prije vmrli pa nebuju mogli. Nis ja glup da na te bulazne opadnem). Nadale, sem čera uplatil lističa v kladionice. Nis niš dobil. Če bi netko htel traktora prodati?? Me je sram pitati, al, je se vami dopadaju debele dekle? Imam vu žetoflinu jeden kipec. Tak je lušna curica. Bi se htel igrati z njom. Neće vrag.
Najža mi je puna mele. Mejaš mi ni domači. Mene su kakti malega furt tirali spat. Zato sad kad ih ni dugo čujem. Sam zval svetlega velečasnega Jambreka na kupicu vina. Neče taj z radenskom piti pa sem stiral sineka vu dučan po obične vode. Ova doma ne vala. Velika je kišnica. Naplavilo je vse. Sad smo si tu betežni hromci. Ščegetaučeki samo lukaju. Mi je vojda donesla čudaj ruceljov. Mi se kojn vtopil.
A vi morete verovat da mi je vražja rostfrajica pohrđavila. Kakti cucek sam besni. Sem potem šijef zgubil. Ni to vredno spomena.
ČE VAS JOŠ KAJ ZANIMA POVEDAJTE. SE BUM VAM POVEDAL. JA SAM ČOVEK OD REČI. TAKVI SME VAM MI V ZENICI.
ja NIS dotepenec. tu sam se rodil. Na domovini. Od starega jape i nekaj mlajše matere. Smo bejžali z lepoglave domom kad sam se narodil. Su me jake voleli dok nisu mreli. Još im nis na groba prešel. Su rekli da ni oni meni nebudu (imali su nekakvu foru da bu ju oni prije vmrli pa nebuju mogli. Nis ja glup da na te bulazne opadnem). Nadale, sem čera uplatil lističa v kladionice. Nis niš dobil. Če bi netko htel traktora prodati?? Me je sram pitati, al, je se vami dopadaju debele dekle? Imam vu žetoflinu jeden kipec. Tak je lušna curica. Bi se htel igrati z njom. Neće vrag.
Najža mi je puna mele. Mejaš mi ni domači. Mene su kakti malega furt tirali spat. Zato sad kad ih ni dugo čujem. Sam zval svetlega velečasnega Jambreka na kupicu vina. Neče taj z radenskom piti pa sem stiral sineka vu dučan po obične vode. Ova doma ne vala. Velika je kišnica. Naplavilo je vse. Sad smo si tu betežni hromci. Ščegetaučeki samo lukaju. Mi je vojda donesla čudaj ruceljov. Mi se kojn vtopil.
A vi morete verovat da mi je vražja rostfrajica pohrđavila. Kakti cucek sam besni. Sem potem šijef zgubil. Ni to vredno spomena.
ČE VAS JOŠ KAJ ZANIMA POVEDAJTE. SE BUM VAM POVEDAL. JA SAM ČOVEK OD REČI. TAKVI SME VAM MI V ZENICI.
hahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhaahhahahahahahahaa
Jel ga tko razumio hjahaahhahah
Imamo ribara (i još tonu korisnika) koji pričaju čakavski pa je u redu da imamo i jednog kajkavca na forumu.
Ja sem ga sve razmel...
bok,,,ja sam ivan iz lipika...imam 13,5god...
nemogu bez compa...i neta.,,,,
u slobodno vrijeme(dok nisam zauzet compom)...idem se vozit s bikeom....po freeride stazama(light)
Ja sam, kao što piše, Miky.
Bok cure.
Evo nakon puno čitanja odlučio se i ja priključiti.
Tomislav iz Krapine, 22 godine. Na svjedođbi komercijalist, na poslu automehanika/komercijala (gospodarska vozila), sa strane grafika (večinom raster), web dizajn, malo počeo ulazit u fotografiju... Znači, kad sam doma, za kompom sam. S hardverom se više skoro niš ne bavim, prošlo me to, al složim ponekad nekome nekakvu kantu kad treba... Volim aute, ak ne laprdam o kompovima (u bilo kojem smislu), onda su na repertoaru diferencijali, getribe, motori i sl.
Eto, ukratko...
Pozdraf!
Bok svima! Da se i ja predstavim. Dolazim iz Slavonskoga Broda. Radim kao informaticar. Trenutacno u tvrtci koja izradjuje ERP software. Radim kao dio support tima (helpdesk), te kao SQL/ORACLE developer. Zaduzen sam i za razne druge poslove vezane uz odrzavanje baze podataka.. U prosloj firmi sam radio isto to, plus odrzavanje, postavljanje i planiranje mrezne infrastrukture. Imam 3 godine iskustva u ovome poslu, a takodjer imam 5 mjeseci iskustva kao Pascal (Delphi) programer.
Veliki pozdrav!!
...
Prvo pozdrav svima!
Evo, ja sam brogus, IT zaljubljenik koji na računalu pretežno igra igre, a povremeno pogleda i pokoji film ili seriju.
U RL se odazivam i na ime Nikola.
Pratim pasivno BOL forum već duže vrijeme, a evo sad sam se odlučio i registrirati.
Vjerojatno neću redovito biti ovdje, ali s vremena na vrijeme ću navratiti.
Pozdrav svima!
Zovem se Vedran. Iz Zagreba sam. Imam 14 godina. Volim igrati košarku i nogomet a u slobodno vrijeme volim rastavljati i malo proučavati compove i pomažem svojim prijateljima balavcima (koji ne znaju ni upalit komp kak se spada) sa softverske strane.Sve sam luđi za ženskim hardverom te isto tako volim zaviriti i u 'gornji' i 'donji' ženski hardver.
Hello world!
Zovem se Marko i rođen sam 1996. Živim u Lučkom (naselje u Novom Zagrebu). Bavim se crtanjem, web i game dizajnom, judom i gledanjem anime-a. Možete me naći na MyAnimeList, Last.fm, Twitter, DoubleBuffer-u, Flickr-u, i na mom blogu.
alessio,17 godina,3 razred 1 gimnazije u splitu,195 cm visok,treniram kick box već 7 g,zaljubljenik u Star Trekove(Voyager najviše volim zbog 7 od 9).vozim motor,ne pušim,ne pijem,ne drogiram se,ne vjerujem u boga(hvala bogu),
Pozdrav svima, ja sam Antonio, from ZGB...
Ugl., sistemski sam tehničar, tj. serviser računalne opreme, imam 19 godina, imam neš sitno radnog staža i položen A+.
Bok ljudi, ja sam Danijel a.k.a. blagus, i ako znate zaključivati onda znate otkud mi ovaj username kad vidite otkud sam (Blaguša - pogledajte na Google Earthu ili Mapsu).
Hobiji - rastavljanje kompa, mobitela, radija i svega ostalog elektroničkog.
Pozdrav svima, ja sam Tomislav. Idem u srednju i zasad sam neslužbeni hrvatski prevoditelj i alpha tester Spybot-S&D-a 2.0. Volim igrati razne sitne i velike igre. Igram TMUF, Scorched3D i Multiwiniu zasad online.
Ja sam Dino Srdoč, imam 12 (!!!) godina, pohađam OŠ Pehlin (prosjek 4.333) i uglavnom cijeli dan visim na kompu xD
Ja sam Ivan-Branimir..Imam 11,5 (ma računajmo 12 ) godina...Prosjek 4.6666...Učenik 6. razreda u Donjim Andrijevcima...