pozz narode
Predstavite se
- poruka: 901
- |
- čitano: 305.855
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz ljudi.. nisam bas novi ovdje, ali dosad nisam bio aktivan.. zovem se Toni dolazim iz Kaštela i nista vise zanimljivog kod mene :)
Ja sam inače iz Sl. Broda! Malo da se pohvalim, da sam ponosni vlasnik SVIH Appleovih proizvoda od iPod-a, iPad-a, iPhone-a pa sve do MAC-a i Air-MAC-a... :D Inače, učenik sam, mlad, 14 godina... To je uglavno sve što trebate znati o meni :D Zasad... :PP
Koliko sam upoznat sa Appleovim proizvodima, riječ je o MacBook Air-u, a ne o Air-MAC-u (Usput, piše se Mac, a ne MAC).
Ja sam inače iz Sl. Broda! Malo da se pohvalim, da sam ponosni vlasnik SVIH Appleovih proizvoda od iPod-a, iPad-a, iPhone-a pa sve do MAC-a i Air-MAC-a... :D Inače, učenik sam, mlad, 14 godina... To je uglavno sve što trebate znati o meni :D Zasad... :PP
Nauci prvo pisat nazive proizvoda pa ćeš ih možda ikad i imati
A jesmo ljubomorniiiiii... -.-" Kako samo znamo spamati, a ne poželjeti dobrodošlicu...
Dobrodosao, btw malo oladi
Kristijan, ludbreg, koristim ponekad pc :)
Bok svima,
Branko iz Zagreba, prilično aktivan u ICT svijetu, surađivao s BUG-ovcima davno nekada, pisao za PC Play isto davno nekada i tako svašta nešto...
Dugo sam lurkao ovaj forum, bio aktivan na jednom drugom (ne znam jel se smije spominjat :D), a eto sad se odlučio i uključiti.
LP svima!
Prvi pa DP, welcome.
Jednostavno, sve na tri !!
3 desetljeća staža (IRB, elektronika, razvoj i dizajn), 3-oje djece, 3-oje unučadi, !!
Poštovanje! Ja dolazim iz okolice Slavonskog Broda i imam 14 godina. Imam cijelu kolekciju BUGovih časopisa (ali samo u *.pdf formatu). Veliki sam ljubitelj RPGova i volim ubijati vrijeme uz horror igre i gledati komedija :D Eto, toliko o meni.
OT:
Koje godine i uz koji broj BUG_a smo dobili na poklon Flopy Disketicu
sa programima: Break machine, Bomber, Graph Draw, Virtual Windows Manager, Lview Pro, Power Toys, Space Bats, SuperPad, Vermin i WinHacker?
Tko zna, neka napiše. Dosta je hitno.
Aj da se i aj prestavim da ne trollam kao anonymus.
Dakle zovem se Robert(roby)
Dolazim iz Najljepseg grada u dalmaciji Zadar xD
Igram sve i svasta. Bio sam WoW ovisnik do prije nekih 4-5 mjeseci kad sam odlucio reci ne vise. xD (ako je ko zainteresiran za acc PM xxD)
Trenutno se trujem Lego naslovima uz Lagane napade bjesa u CoD4.
Pratim BuG od 2003 tako nesto.
Gledam masu filmova i serija.
Sta jos
A da i jedan sam od Manga/Anime Fanova (ne ucim japanski i nisam wiafu fag) samo informativno radi
To je dosta ja mislim
Pozdrav svima.
Ja sam Davor iz ZG-a, 21 god..registrirao sam se da bih malo bolje naucio o programima za editiranje videa :)
Pozdrav i do citanja
Pozdrav svima!
Ja sam h3rc0, 25 godina, student (zadnja godina), evo taman se regao i prva tema odma zuti karton :DD
Pazit cu da ne krsim pravila vise...
Uglavnom lijep pozdrav ;)
Pozz svima!
Ja sam Dominik i nez sta da kazem osim pozz svima !
Eto pozdrav.
Nov sam ovdje i zovem se Saša
Pozdrav, zovem se milan, iz dalmacije sam i dosao sam jer su mi potrebne neke informacije o web kamerama :D pozz svima
Jedan lik iz VTC :D, doso napisat koji spam post
Pozdrav svima zovem se Marko dolazim iz Sarajeva 19 godina imam :D
pozz
zovem se Ivan, na forumima sam poznat pod nickom lix, dolazim iz Bribira, korisitim pc, uglavnom za igrice, a tu i tamo malo programiram u vb-u, normalno net i muziku i ostalo za šta ga mi mladi već korisitimo. O računalima ne mislim da znam malo ali još moram dosta učit... imam 17 godina, i to je uglavnom to
pozdrav ekipi!
Oi, zovem se Željko i dolazim iz Zagreba (volovcica), imam 22 godine i trenutno zavrsio TVZ te upisujem specijalisticki takodjer tamo, hobiji su mi nogac i moj pesek(amstaff)
Ja sam mladi zaljubljenik u tehniku i računala.
Moram još puno učiti i nadam se da ću ovdje naći puno korisnih informacija
Hei! Zovem se Alen, dolazim iz Zagreba (spansko), imam 15 godina i trenutno sam u srednjoj skoli rudera boskovica, hobi mi je vaterpolo i voznja bicikla..:D
goran, kutina. 29god..citam forum preko god dana, a danas trebam i neki savjet, pa evo i registracije
pozz svima :D
Pozz,
Zovem se Dominik, iz Krapine sam (Hrvatska), 14-15 god.
Pozdrav svima na forumu i nadam se da ćemo se još dugo družiti!
Ja se nikad nisam predstavo pa evo me.
Ja imam mnogo imena
Ovdje san poznat kao Majstor7125 (ne mogu se hvaliti tim umijećem )
Nedavno u igranju i moddanju (a i mappanju) kao appidus
Živim u Hercegovini i volim kiseli kupus
Pozzzz svima,
Miro iz Rijeke, 42 godine tek, oženjen dvoje djece, malo reći pc ovisnik!
Ponosni vlasnik prenosne kante ...
Samsung 550P5C Intel Core i5 3210M 2.50GHz 6GB 750GB DVDRW W7HP 15.6" HD nVidia GeForce GT630 2GB P/N: 550P5C-T01HR