Pozdrav svim forumašima i forumašicama. Ja sam Dominik M. iz Hercegovine. Često sam posjećivao forum ,pa sam se odlučio registrirati .Nadam se ugodnom druženju
Predstavite se
- poruka: 901
- |
- čitano: 305.852
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mile pri pisanju inace iz Pule nadam se ugodnom druzenju
.
Pozdrav ja sam Filip G iz Hercegovine :).Hobiji su mi šah i bilijar. :)
Pozdrav zovem se Vedran iz Rijeke sam ali trenutno studiram u ZG na Vernu ITM, in game nick za BF3 [RZMC]FreakRi.
pozz ljudi, zovem se Marjan, i tu sam najvise zbog tehnickih pitanja :D
Pozdrav svima iz Osijeka. Zovem se Filip, a pošto već duže vrijeme pratim ovaj forum, odlučio sam se registrirati i družiti sa vama
Optichka Mishica iz Zagreba. Forum ustvari posjećuje moj muž, ali je mene zamolio da kreiram profil ako bude imao kakvih pitanja i savjeta. ;)
Pozz ovdje Kristijan iz Rovinja,hobiji Sex,sex sex itd
ja sam luka imam 15 godina i hobi šetanje kožice :D
pozdrav svima :) eto i mene ovdje
Pozdrav, dosta sam visio na forumu u potrazi za svim i svačim , pa sam se odlučio prijavit
Pozdrav svim forumašima,zovem se Frane i dolazim iz Zadra,nadam se ugodnom druženju
Hrvat xD
pozdrav s najvećeg otoka Hrvatske, CRESA! Tu sam uglavno zbog topica Razno... Hobiji: buljiti u komp i slaganje rubikove kocke!
Pozdrav,imam 14 godina,volim za*hebanciju i ''pravim se glup'' što me često košta glave po forumima...moji hobiji su planinarenje,survival/buschraft,DJ-ing,buljenje u PC,htio bih poceti svirati gitaru ili bubnjeve,volim elektroniku,volim muziku i volim uništavat sve oko sebe :D Kad nesto shebem,idem popravit pa bude viška djelova :DD Eto to je to, pozdrav.
e ovako,ja sam Andjela..idem 7 razred i jako sam dobra u crtanju olovkom sa sijencenjem i koristeci se ponekad bojicama kako bih izrazila neki dio crteza...ne volim raditi sa temperama...neznam zasto,jednostavno ne volim XD inace,je crtam vec vidjene slike ili portrete ili im eventualno promijenim ili dodam ili oduzmem neki dio....ne mozete me nac nigdje osim ovdje...i na fb takodje...crtam od svoje 8 godine i to je to sto se tice mene....pozz iz Banja Luke!!
Odbijam se predstavit, samo ću reć da sam iz Valpova i zovem se Ivan...
Eto vam, sad ste dobili svoje....
Nick govori sve..
Nick govori sve..
Ne govori ništa osim da si multić.
Ne razumijem.
Dupli profil valjd?
Kakav dupli profil? Zašto bih to radio?
Bez lažnih optužbi,molim.
EDIT:Čekam odgovor..
zdravo, ime mi je Alen i tu sam zbog tehničkih pitanja. zaposlen sam u telekomunikacijama, pa ako ko ima kakvih pitanja, rado pomažem.
pozdrav svima :)
Zanima me informatika od 4 razreda i citam BUG od 5.
Najvise me zanima programiranje i servisiranje racunala.
Visim na forumu kad stignem najcesce na mobu(ono sto je drugima fejs meni je BOL)
bokšić
zovem se josip aka d-fens
planiram si slagat neku novu konfu da zamjeni staru iz 2006 pa sam se regao na forum da vidim
kakvih novih stvari ima
vidim da sad ima i cpu sa više jezgri :headexplodes
lp
p.s. šteta za paradajz
Pozdrav Svima Koliko Vas Ima!
Ja sam savanah i jako volim igrice, osobito strateške igrice. Nadam se da ću ovdje moći s vama razmijeniti svoja iskustva u igranju igrica i da će nam biti jako zabavno.