- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Bok
ja sam William :)
Pozdrav, zovem se Ivan, iz Rijeke sam, imam 20 godina, duže sam vrijeme u svijetu informatike, ali registrirao sam se, jer tražim neke dodatne savjete. Pozdrav :)
Bok ljudi
hard driver is the name
godine...prestar koliko vidim
rego se jer trebam par savjeta...
Bok!
Zovem se Antonio Anđelić, 13 godina (22.11. 14), živim u Zagrebu, točnije Sesvete.
bok, ja sam nora.. pozdrav svima..
Svi me manje više svi jako dobro poznajete...
Mato
Lukić
Okolica Osijeka
15 godina...šta više kasti,okorjeli gamer na piratskim igrama :D bye bye pogledajte obavezno pod moj pc ako ima netko pa da se javi.
Sam I Am.
Mato
Lukić
Okolica Osijeka
15 godina...šta više kasti,okorjeli gamer na piratskim igrama :D bye bye pogledajte obavezno pod moj pc ako ima netko pa da se javi.
Mato ne moraš se ti predstavljat
Znamo već odavno ko si....
BTW...welcome back
pozdrav svima!! =)
Evala, ja san kgšfljnjžbgw; inače?
Mato
Lukić
Okolica Osijeka
Pozz care :)
Pozdrav!!!
Zovem se Matej,volim računala i PC igre...trenutno tražim što da igram jer sam sve poznate izigrao
Idem u osnovnu školu,8 razred,planiram upisati elektrotehničara...eto ukratko od mene
I obožavam Call of Duty
bok ja sam marko imam 13godina stanujem u okolici rijeke (kukuljanovo) razumijem se dovoljno u kompjutere,ovdje sam da vas pitam sve sto me zanima :P
Moje ime je Abedomenus i dolazim iz Sinja,bavim se servisiranjem i savjetovanjem oko informatičkih stvari uglavnom sve po propisima ide glatko ^^
Registrirao sam se na forum radi podforuma prodaja i radi savjeta ubuduće budu li potrebni!
LP
Pozdrav forumašima od mene
Ajmo svi zagorci, koliko vas je?
Pozdrav svima, moram priznat da se nisam zelio registrirat na ovaj forum al ipak na nagovor kolege popustio sam, necu nista komentirat al ako neko treba pomoc moze se javit
Neki me znaju sa drugih foruma i interneta opcenito, za ostale dejan 25 godina iz osijeka, trenutno zaposlen, clan HWG overclock teama. Jedini slavonac u sub-zero :P
Pozdrav ekipi bug-u i zelim da se jos poprave da promjene "lose" misljenje entuzijasta o casopisu i pogotovo o forumu.
POZZ
Evo došlo je vrijeme da se prijavim i na BOL.
Za koji dan krećem na Algebrin tečaj Web dizajna.
Najbolje poznajem vektoske makaze Corel i Ai
ali nisu mi strani niti ostali Adobe CS alati.
Upravo otkrivam nevjerojatan svijet multimedijske zvijeri zvane Flash
a moja najstarija ljubav (koja nikada nije kulminirala bračnom zajednicom) je
3ds max.
da se i ja predstavim: zovem se Ivan, iz Šibenika sam, idem u prvi srednje
Pozdrav, nakon par godina provedenih na forumu kao neregistrovani clan odlucio sam da se registrujem :). Ime Amar, nick Prey. Mnogi ce me prepoznati sa CoD4. Zivim u Sarajevu, ne igram vise nista, posvetio se sportu, zenama, zivotu i tako to.
Pozz!
Miky iz Gospića, 16 god. ,2. raz. Elektroteh. i tako :D
Nadam se ugodnom druzenju.
Ja sam iz Čačinaca.Imam 2 brata,jedan je godinu stariji,a drugi mlađi od mene.Imam nećaka,star sam 37 godina,neoženjen.
I još nešto,člana Cro.Rengera50 znam,on mi je prvi susjed,mali balavac jedva 20 godina ima...Imam curu,još je nisam zaprosio i nisam imao svadbu no javit ću kad bude svadba
Pozdrav, ja sam Toni iz Petrinje, imam 15 godina 1. razz računalstva u TS sisak. Registriro sam se tu na forum da naučim nešto.
Ja sam onaj koji jesam, Hrvoje zovu me Hrca, Hitler ili Hićo :)
Idem u 8 razz. i želim ići u mat. gimnaziju a na forumu sam zato što... zato :D
Haj svima
ja sam Ermin,18 god,student i kamerman :)
zivim u Brezi ,nedaleko od Sarajeva...
Alo,
ovde Frane iz Omiša.
-Bok, Frane.Šta radiš Frane?
A evo ništa gledan televiziju...
Bok, novi sam na forumu kako mogu otvoriti novu temu?
Hvala =)
Zaderes se sto glasnije mozes u monitor SEZAME OTVORI SEEEEEEEEEEE!!! LOL
Odi na glavnu stranicu foruma izaberi podkategoriju u kojoj zelis otvorit temu i imas gore desno ikonicu Pokreni novu temu