Paranormalno
- poruka: 2.051
- |
- čitano: 408.559
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ovo je izvod iz transkripta američke radio emisije "Coast to Coast", održane 02. studenog, 2003.
Hmm po meni za pitanje Vanzemaljaca se uvijek nađe jednostavan odgovor , a to je da se ljudi malo zapitaju koliki je svemir...
Hmm po meni za pitanje Vanzemaljaca se uvijek nađe jednostavan odgovor , a to je da se ljudi malo zapitaju koliki je svemir...
Zanimljivo mi je kako su svi "dokazi" za paranormalno neke mutne slike, video loše kvalitete i sl.
U doba kada svemirski teleskopi snimaju planete i zvijezde udaljene milijune svjetlosnih godina, nitko ne može snimiti barem jednu kvalitetnu sliku nečeg paranormalnog!?
Ovo je izvod iz transkripta američke radio emisije "Coast to Coast", održane 02. studenog, 2003.
Kad je riječ o paranormalnom meni nije htio auto upaliti kada upali radi ko traktor odveze ga vučna služba do servisa u servisu ga upale, normalno radi, odem doma sve radi drugi dan palim opet neće vučna služba, u servisu opet sve radi pogledaju na kompjuter sve OK pregledaju ga sve normalno radi odvezem ga doma i opet neće da pali opet u servis i opet kod njih radi a doma neće dogodilo se to prije mjesec dana i evo ga u dvorištu ne radi, ajde vi to meni objasnite
Kad je riječ o paranormalnom meni nije htio auto upaliti kada upali radi ko traktor odveze ga vučna služba do servisa u servisu ga upale, normalno radi, odem doma sve radi drugi dan palim opet neće vučna služba, u servisu opet sve radi pogledaju na kompjuter sve OK pregledaju ga sve normalno radi odvezem ga doma i opet neće da pali opet u servis i opet kod njih radi a doma neće dogodilo se to prije mjesec dana i evo ga u dvorištu ne radi, ajde vi to meni objasnite
Evo da sa forumašima podjelim jednu novu paranormalnu zgodu koja se deslia, eto baš meni. I zamolo bih mbaksu da prestane citirati i odgovarati na neke tu bezveze prepirke, riješite to preko PM dečki, tako da dok čovjek čita o ovom da se fino vidi ono kaj se traži... no ajmo na temu sad
Prije par godina zima je bila izrazito jaka. Poznato nam je svima da ako se staklo pri niskoj temperaturi zaledi da može doći do napuknuća. E takvo nešto se meni dogodilo na jednom staklu u dnevnom boravku (vanjskom). Moja je pretpostavka da se staklo zaledilo i nekako popucalo... ili je do bio proces od više manjih napuknuća... no što je tu čudno? Znam da mi mnogi na ovo ne će povjerovati ali evo, reći ću vam pa vi sami odlučite jeli istina ili ne. Ta mala napuknuća tvorila su tri znamenke jasno poredane jedna pokraj druge. Te su znamenke bile 6 6 6.
Moja druga neobjašnjiva pojava je nekakva psihička povezanost sa majkom. Kako pitate se? Eto na primjer ona mnogo puta pomisli kada ću doći doma i ja se pojavim na vratima... Ili ja želim nju nazvati a ona u isti čas nazove... takvih je primjera bilo više.
....ako se sjetim još nečega... pišem!
Za sve postoji racionalno objašnjenje.