Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.467
|
čitano: 1.376.683
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Nosite li sat?
x360gamer kaže...

Ima tko kakvu preporuku sata do 150 kuna, max. 200?
Treba mi samo za sminku, onako sportski vise, na majce i pulovere:)
Doma imam casio g-shock GD100 (nisam siguran dal sam dobro napisao model, al tako nesto)

novo/rabljeno, samo da je BB.

Također bi mi trebala preporuka sata do 150kn maksimalno.Može i preko ebaya

robimarko@gmail.com
12 godina
Nosite li sat?
Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
17 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Gledao sam i ja te I-W, i mogu reci da mi se svidaju:)
Onako, malo djetinjasti su ti kricavih boja, al svidaju mi se u crnoj i smedoj varijanti.

Dali se isplati ovo?

Muka mi je kad vidim muški rod kako nosi Ice Watch... {#}

If you got late bills and you lost your job Tell me whatcha gon do? ACT A FOOL.
16 godina
Nosite li sat?
Ja trenutno nosim ujakovu omegu speedmaster professional, vrlo dobar sat, automatski. Dole je slika, mi moze samo neko objasnit sto pokazuju lijevi i donji satici, desni je datum.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 1:21 (mar123).
14 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Ja nosim ovaj Cubus.

Pitate se, pa što je Cubus? Domaća marka, sasvim solidni satovi, začudo!

Bez sata ne mogu. Em što mi je ruka pola kile lakša em što ne znam koliko je sati, niti koji je datum. Imam mobitel, ali ima digitalni sat. Ovo analogno je zakon. Pogledam, ne očitam vrijeme nego vidim raspored kazaljki i znam! Navika

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
neaktivan
mar123- mislim da ti je to stoperica koju pokreces na ona 2 dugmeta sa strane sata
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
16 godina
Nosite li sat?
Al ne kuzim kako pokrenut, donji gumb je za datum, a ovaj gornji vrti ovaj lijevi sat, a upute nemam.
13 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Odgovor na pitanje iz naslova teme  {#} 

NO NO
Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
14 godina
neaktivan

Zavisi iz koje godine je tvoj sat, koji  kalibar ga pokreće i da li je swiss made ili lažnjak.... Speedmaster linija satova se proizvodi od 1957 godine tako da postoji velik broj različitih modela i funkcija na njima....  Najbolje ti ga je odnijeti kod urara i on će ti pojasniti kako sve na njemu funkcionira i čemu služe određene funkcije. Sa pravilnim održavanjem taj sat ti može trajati vječno ;)

16 godina
Nosite li sat?

e sad stvarno neznam koja je to godina prizvodnje i taj kalibar. orginal je.

15 godina

Narucio za 60 kuna s postarinom, cinio mi se oke izgledom.

Umjesto ove tkanine, dolazi metalni remen (srebrno-crni). Za te novce nadam se da ce posluziti samo kao dodatak nekim puloverima i majicama.

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina
Moze link?
robimarko@gmail.com
16 godina
Nosite li sat?
Kad ga se pogleda izdaleka izgleda vrlo dobro no kad se malo prouci iz bliza i nije tako. No za 60 kn pun pogodak, ovi na placu za 60 kn su nula za ovaj. Valjda nece krepat.
15 godina
Danas stigao sat. Identican kao na SLICI
Platio sam 60 kuna otkupninu (50 sat+10 postarina) i jos 11 kuna neke usluge poste koje jos nekuzim, ali uredu.
Sve ukupno 71 kn i odlican sat (za te novce) :) Covijek ga je ljepo zapakirao, sat je dosao u stanju novi i sve kako je covijek rekao je tako i bilo. Sat lijepo radi, vizualno je stvarno ljepi ako uzmemo u obzir da me sveukupno kostao 70 kn. Nema nikakvih dodatnih funkcije (stoperica, datum,...) , samo sat.
Takoder srebrno-crna kombinacija silikonsko-metalnog remena je puno bolja nego krpena verzija (gore sam stavio negdje sliku), a kosta samo 10 kuna vise.
robimarko kaže...
Moze link?

Isteko je oglas na zalost na njuskalu, ali ako koga zanima isti sat nek se javi na PM pa cu mu poslati mail od covjeka, pa se dalje dogovarajte sa njime. Brzo sam se sa njime sve dogovorio, sat je poslao u pon. oko 18:00h, a doso je danas ujutro (sto je vrlo dobro jer je putovao nekih 500 km/s jednog kraja HR do drugog). Takoder je bio i ljubazan te ga i slikao jos na ruci da vidim kako izgleda.
Slobodno kazite da sam ga ja preporucio ako cete nesto uzimat od njega, jer reko mi je da zacas stize nova posiljka satova, pa da ako preporucim cu imati neke popuste {#}

EDIT: eh da, dobra stvar je sta i kazaljke svijetle u mraku.

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 21:12 (x360gamer).
14 godina
Takav sat inace kosta 4 dolara na ebayu.
Da nebude off topic danas sam si kupio Casia MTD-1048 za samo 280kn
robimarko@gmail.com
15 godina
robimarko kaže...
Takav sat inace kosta 4 dolara na ebayu.
Da nebude off topic danas sam si kupio Casia MTD-1048 za samo 280kn

Znam ja to.
Al *ebiga, trebao mi je nekakav sat pod hitno, a opet da na nesto lici. Nisam bio pri novcima, a nisam niti mogao cekati 3 tjedna da dode s ebaya. Ovako mi je dosao za 3 dana i platio sam ga duplo vise. + nemam niti PP, tako da... Ja sam zadovoljan uglavnom.

17 godina
mar123 kaže...
Ja trenutno nosim ujakovu omegu speedmaster professional, vrlo dobar sat, automatski. Dole je slika, mi moze samo neko objasnit sto pokazuju lijevi i donji satici, desni je datum.

Ja imam Espritov sat dobio od staraca za 18ti roćkas, star je 15 godina i još radi.

Kod mene je velika kazaljka sekundi zapravo štoperica i inače mora biti na 12.

ostala 3 polja malih kazaljka su mi: sekunde (umjesto veće kazaljke), minute i sati

17 godina
neaktivan
Nosite li sat?

ponosni vlasnik Suunto Core All Black {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 19:10 (Pupo).
16 godina
Nosite li sat?

Ponosni vlasnik PULSAR-a!

FC Barcelona
15 godina
Nosite li sat?

Ni sat ni lančić ni narukvicu ni rećinu, a još da nisu izmislili mobitel srići mojoj ne bi bilo kraja. {#}

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 14:34 (zeko73).
14 godina
Nosite li sat?

Ponosan vlasnik Casio AW-82D te Casio Edifice EFA-121D

Zasad ultra zadovoljan,nisu ni približno skupim satovima,ali eto meni su ok i služe svrsi! {#}

12 godina
Nosite li sat?

Svaki dan, bez njega se osjećam golo {#}.

Jacques Lemans 1-1128

very enraged dude.
13 godina
neaktivan
Nosite li sat?
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 1:22 (4L4N).
16 godina
odjavljen
Pupo kaže...

ponosni vlasnik Suunto Core All Black {#}

hoj, i ja ga imam od ljeta... odličan sat ali kod nas preskup. ja sam svoga uzeo na ebayu za 150$ + cca 500kn državi. što se tiće altimetra i barmetra, jel ga držiš na auto profile?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Koji bi mi sat preporučili za 1000kn?  Volio bi da je remen kožni.

BF3: ALIEN464
12 godina
protjeran
Nosite li sat?

Moj sat od srpnja 2010. godine.

Festina F16299 Festina F16299
“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
16 godina
Nosite li sat?

http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/7e9/7e996ebf4d9c352c5a6e69d60354095d--mmf250x250.jpg
kupljen za 750 kn prije kojih pola godine godinu, sat je savršen :D (jaques lemans 1-1441)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 17:19 (LUNAT1C).
16 godina
odjavljen
Nosite li sat?

evo mojih, suunto i festina ne znam koji model..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice