Najbolje igre koje ste igrali ?

poruka: 208
|
čitano: 69.560
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Fahrenehit (indigo prophecy), cod 4

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
16 godina
protjeran

Po igrivosti Return To Castle Wolfenstein...tu ima svaceg...mumija, "obicnih" ljudi, zenskih u koznim hlacama, robota, opet robota ali ovaj put bez donjeg dijela tijela, duhova.....itd itd bla bla...

a neda mi se pisat konfa
16 godina
neaktivan

spider solitaire

Ivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 18:33 (ivan_1995).
16 godina
neaktivan
RE: Najbolje igre koje ste igrali ?

Far Cry 2

17 godina
neaktivan

jos bi dodao scarface i burnout paradise

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3
16 godina
neaktivan

-Twister Metal 2 (Multiplayer) : Igra je za PS1, jedna od najzanimljivijih koje sam ikada igrao.

-World Of WarCraft : Jednostavno vrh vrhova... blizzardi je neprestano usavršavaju i dodaju nešto novo, što mi se jako sviđa kod njih.

-GTA : Zanimljiv storyline kod svih igara iz ovog serijala, uopšte možeš raditi šta poželiš vozati se po gradu, klati ljude i postoji bezbroj čitova Izlanuo se

-Counter Strike (Source) : Bolji Od CS 1.6 što se tiče grafike... Uopšte CS igra koja može da trpi izmjene kod većine stvari i igraju je gameri širom svjeta

15 godina

Najbolja igra koju san odigra je Metal Gear Solid 4 za ps3. Igra je prekrasna. Igrivost, grafika, glazba, radnja. Sve za 5. Nešto što se ne smije propustit.

15 godina
neaktivan

ajde da malo osvježim temu

1:-GRAND THEFT AUTO IV  - Kao prvo BOG kao drugo tata i mama svim drugim igrama čak i starijim.

2:-GRAND THEFT AUTO SAN ANDREAS - Dosta lošiji od četvorke ali dostojan nasljednik ostalih igara iz serijala.

3:-MODERN WARFARE 2 - Najbolji nastavak cod serijala.

4:-BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 - Jednako dobar kao i modern warfare 2 ali cod serijal mi je draži u cijelini.

5:-CALL OF JUAREZ BOUND IN BLOOD - Nastavak call of juareza iako su potpuno različiti osim glavnog protagonista.

6:-CRYSIS WARHEAD - Iako se ne razlikuje puno od originala meni je bolji zbog više akcije.

7:-FAR CRY - Perfektna igra koja nije dobila ni blizu dostojnog nasljednika, far cry 2 ima samo bolju grafiku.

8:-BIOSHOCK - Ovo je jedna revolucionarna igra koja je osvježila više žanrova svojom čodnovatom igrivosti.

9:-SINGULARITY - Nova igra koja me ugodno iznenadila, kao prvo grafikom a kao drugo TMD-om.

10:-TRANSFORMERS WAR FOR CYBERTRON - Jedina dobra igra transformersa iako nema blage veze sa filmom.

11:-ASSASSINS CREED 2 - Odlična akcijska avantura bolja od svog prethodnika.

12:-RESIDENT EVIL 5 - Najbolji nastavak iz serijala, to je igra sa predivnom grafikom i malo zastarjelom igrivosti ali malo.

13:-RESIDENT EVIL 4 - Iako bolji od svih prijašnjih nastavaka kvalitetom ni blizu petice.

14:-DEAD SPACE - Meni najdraža horor igra, odlična grafika, odlična igrivost i svemirska atmosfera.

15:-GEARS OF WAR - Iako jedan od najboljih serijala na xbox-u ipak je malo lošije portan na pc.

16:-SNIPER GHOST WARRIOR - Također nova igra koja me isto iznenadila kao prvo brza i ljepa grafika i zvukovi snipera i ostalih oružja.

17:-PRO EVOLUTION SOCCER 2010 - Meni najdraža simulacija nogometa ovim nastavkom postigla sve što sam oćekivao.

18:-MIRRORS EDGE - Igra sa čudesnom grafikom i fantastičnom igrivosti.

19:-FAR CRY 2 - Dobra igra ali dugo putovanje od točke A do točke B i taj open world svijet se ne uklapa u ovu igru.

20:-SPLINTER CELL CONVICTION - Možda nema isti stil igrivosti kao i prethodnici iz serijala ali je igra stvarno ok.

To bi bilo to od mene, ovo gor napisano su moja mišljenja.

ma da
15 godina
odjavljen

Half Life 2 - Puno je razloga, od priče, do likova, do grafike, level dizajna...

Return to Castel Wolfenstein - Odlična atmosfera, neprijatelji, oruzja, misije.... Prehebeno.

COD4 - Netreba posebno spominjat.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
15 godina
neaktivan

nisam napisao wolfwnstein jer mi se nije dalo pisati o starim igrama iako ima odličnih

ma da
15 godina

most wanted, najjača vožnja :)

BC2 nick: herro Ray
15 godina
neaktivan

Oblivion svakako najbolja :D

COD- sve do jedne

a od starijih najbolje su mi RON i Stronghold :D

15 godina
neaktivan

Turning Point – Fall Of Liberty,Fable 2,Turok,Frontlines: Fuel Of War,F.E.A.R. – Project Origin,Legendary: The Box,The Club,Splinter Cell – Conviction,Cryostasis: Sleep Of Reason,Prince Of Persia IV,Damnation,BioShock,Gears of War,Enemy Territory: Quake Wars,Unreal Tournament 3,S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl,Medal of Honor:Airborne,ArmA: Combat Operations,TimeShift,Tomb Raider: Anniversary,Sword of the Stars: Born of Blood,War Front: Turning Point.    

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 11:16 (pico22).
16 godina
neaktivan

Grand Theft Auto San Andreas

Muthaphuckk Dre Muthaphuckk Snoop Muthaphuckk Death Row Yo, and here comes my left blow 'cuz i'm the E-A-Z-Y-E and this is the season to let the Real muthafuckin G's in
16 godina
neaktivan

NFS Most Wanted i Hot Pursuit,Rise of Nations,Football Manager(meni 2007 ali i sva ostala su dobra),Silent Hill...

Fućkaj ga!
15 godina
neaktivan

Fallout 3 igra uz koju sam proveo najviše vremena

16 godina
neaktivan

STRONGHOLD definitivno!

Nisu igre što su nekad bile!Nisu žene što su nekad bile!
15 godina
neaktivan

Gran Turismo

Metal Gear Solid

17 godina
neaktivan

3 kralja: Battlefield 2, GTA-SA i Operation Flashpoint.

Uz te igre sam proveo 1/6 vremena na kompu. Najbolje igre ikada. Točka. Iako je tu i HL serija, GTA nove epizode i Fallout serijal.

MGS 3 sam igrao na PS2 kao blesav, sve živo sam otključao, 6-7 puta prešao igru, najbolja igra na PS2, tik uz Gran Turismo 3 i 4.

PSN: filip99 //
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 19:55 (AlienWare1).
16 godina

Da sad nabrajam najbolje igre koje sam igrao bio bi pre veliki post.

Ali trebale bi biti dvije kategorije igara, nabolje singleplayer igre i najbolje multiplayer igre koje ste igrali jer niti jedna sp igra se ne može mjeriti sa mp.

Meni je SP najbolja igra Mafia 1 fenomen svojeg vremena, a i dan danas je jako dobra, pogotovo priča.

MP Bad Company 2 iako ima neke bugove bolja mi je od COD4 koji bi bio prvi da nema BC2.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina

MAFIA igra svih igara...

Mafia 2 - world best game
16 godina
neaktivan
legend kaže...

MAFIA igra svih igara...

istina, ta igra me stvarno fascinirala i natjerala da ju pređem 5-6 puta i znam sve likove napamet Smijeh

a od ostalih mi se Battlefield 2 MP svidio, zatim BC 2, Half-life 2 mi je odličan po priči, sa Dirtom sam se pošteno zabavio,  Test Drive Unlimited sam dugo igrao, World in Conflict u LAN-u sa frendovima nemogu zaboravit..... ima ih uglavnom Cool

Waiting for Mafia II ---24.08
15 godina
neaktivan

METAL GEAR SOLID franšiza... Nikad ništa bolje nisam igrao. Zaplet, radnja, sekvence koje su u rangu nekog blockbustera...

Ma nema dalje...

17 godina
neaktivan
cikasina kaže...

METAL GEAR SOLID franšiza... Nikad ništa bolje nisam igrao. Zaplet, radnja, sekvence koje su u rangu nekog blockbustera...

Ma nema dalje...

Right on, brother! Cool

PSN: filip99 //
15 godina
neaktivan

Mislim, svaka čast... Hrpa je kvalitetnih naslova na tržištu, ali ono što je Hideo Kojima postigao, mislim da ce teško poći za

rukom ikome. A i MGS se nemože porediti ni sa čim, jer je to žanr sam za sebe!

15 godina
neaktivan

Metal Gear Solid i Gran Turismo nisu samo igre. Puno su vise. To su igre radi kojih se kupuju novi tv, konzola, i ozvucenje. Barem sam ja.

Ne znam sta bi jos mogao s njima usporediti.

15 godina
neaktivan

mafia - ono par puta sam preso igru i jako mi se svidila ..

godfather - igro sam s burazom al' bolja je mafia po meni..

cod 2,4 - zarazno...

world of warcraft - MMORPG FTW

hmmmm .. nemogu se sjetit vise nicega...

ADD my Xfire : kruno1 ;))
13 godina
protjeran

Half life serijal

Metal Gear Solid

Civilization

Mafia 1 

Sam and Max

EDIT: Medal of Honor (svi osim MOH 2010),pogotovo jedinica i Allied Assault

Blablabla
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 16:13 (Roćka).
16 godina
protjeran

Unreal - prva moja igra i original, oko 2001. godine sam je dobio, ostala u jako dobrom sjećanju (sjećam se svake misije, a igrao sam je mjesec dana, a ne ove današnje igre odigraš u dan i sve zaboraviš)

Half Life - nakon Unreal-a sam ovo igrao, isto odlična igra

Metal Gear Solid serijal - ovaj mi malo odskače od prve dvije navedene, priča je savršenstvo, zapleti, raspleti (iako znaju nekad zakomplicirat dosta, mogao bih kupiti PS3 samo radi ovog serijala)

''The last man standing after the internet is abandonen, James Cameron with a gamma ray cannon.'' -Canibus
15 godina

NA PC Tomb Raider Najbolja Igra definitivno. Na PS3 Final Fantasy XIII zbog finog ugođaja grafike za koju se pobrinula blu Ray Tehnologija  ko nije igrao Final Fantasy zasigurno i ne nezna kakvi su detalji dakako mora se spomenuti i fanttastična scena priče u igri.

E da moram sada još nabaviti i ovaj najnoviji Final Fantasy XIII-2 kažu da je još grafika bolja nego na XIII. na Cijenu i ne mislim jer znam da je oko 450Kn igra u GMC.

Dalibor

{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice