LG KU990i i prezadovoljan sam s njim, samo malo memorije (100MB) pa je memorijska potrebna.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
od sutra ponosni vlasnik nokie 5800XM...
ja posjedujem lg kp500 cookie.
SE fan, pa imam: SE Satio i SE K800i. zadovoljan s oba. posebno sa k800 jer je otrporan ko ništa.
samsung S8300
HTC HD2
iPhone 3G 8GB
Nokia je na prodaju pa ako koga zanima javite se
SE W850i + Ms Duo 2 gb - odličan mob i još bolji player, imam ga tri godine i ne dam ga još!
SE K850i, kao službeni. Jedina dobra stvar na njemu je fotić. Ajd berem nije krepao do sad (god i pol)...
Nadan se brzo nesto novo uzet dosadija mi K770i,a i onako ce brzo riknit.
Nokia N85 (nisam valjda jedini?), i ovi stariji: (slika)
LoL..c55...sječam se ja svog prvog siemensa c35 xD..
Nokia 5800 XM + MicroSD 8 GB
i napokon je stigla i moja 5800XM i mob je stvarno cudo,sve pohvale za njega...
Ajd ne treba pretjerivati. to je odlican mob po odlicnoj cijeni i nudi sve sto i puno skuplji i izvikaniji mob (necu reci koji jer svi znate na koji mislim) ;)
LG Renoir(KC910), prezadovoljan sam s njim, kvalitetna izrada, dobar ekran, otvara sviki divx koji stavim na njega, video kamera najbolja u svijetu mobitela.
Već dvi godine imam Samsung G600 ali si namjeravam nešto novo uzeti!
Nokia 5800
al nekaj planiram prijeci na n900 kad dojde
Dobio novi... Samsung GT-S5600V bijeli
Nokia 5800
Imas odlican mob,koji nije ni bas jeftin a planiras ga zamjenit.
Ja iman vec 2god. K770i,uvik mi je sluzija dobro osin par servisa i nisan ga planira prominit nego san otome tek pocea mislit prije mjesec dana
kad su mi poceli ozbiljniji kvarovi,a tija san ga zaminit za N97 koju bi rado volija imat al san skuzija da tu cijenu mater nece moc ostvarit a i onako mi je previse pa san odlucija uzet 5800XM.
Treba znat cijenit.
k510i-koristim
c702 + 1gb m2 - ce uskoro zamijenit k510i(trenutno neki prob)
Nokia 5800
Ja iman vec 2god. K770i,uvik mi je sluzija dobro osin par servisa i nisan ga planira prominit nego san otome tek pocea mislit prije mjesec dana
kad su mi poceli ozbiljniji kvarovi,a tija san ga zaminit za N97 koju bi rado volija imat al san skuzija da tu cijenu mater nece moc ostvarit a i onako mi je previse pa san odlucija uzet 5800XM.
Treba znat cijenit.
da ali opet i ja idem sa 5800 na n900 kad dode
Nokia 5800
Treba znat cijenit.
da ali opet i ja idem sa 5800 na n900 kad dode
Ako imas para za razbacivanje mos i jedan meni uzet.
samsung D900 + 1GB
ponosni vlasnik HTC HD2
sonny ericson k770i + sony m2 1 gb
Imam vec 2 godine SE k800i + m2 512 Mb. I jos sam zadovoljan, nije mi u planu da ga mijenajam u skorije vrijeme.
Nokia 5800 XM (mob je mrak - napuni ga sa aplikacijama, igrama i videom - 8Gb veselja :)
Samsung I900 Omnia