Hajduk i AC Milan
Ah, Arsenal... Gunner for life!
Dinamo Zagreb.
Ne može se razumjeti kako netko može navijati za neki klub, koji eto nema nikakve veze s njim osobno, osim što si on sam nije to zamislio u svojoj lijepoj okrugloj glavici, eh da Mamić je poduzetnik i najveći ljubitelj nogometa općenito na našim prostorima.
Odlučili su da nema mržnje, znači to su neki novi vjetrovi na ovom forumu, jer njima mržnja nije ni na kraj pameti, osim što misle da voljeći sebe preko same mjere, ne šire mržnju, ah čudna je ta njihova logika.
Zašto Dinamo?
Zato što je najveći, najbolji, najhrvatskiji, najkatoličkiji, najnogometniji klub u Hrvatskoj.
Pa ja ne navijam za neki klub zbog nacionalnih, vjerskih ili nekih drugih razloga vec prvenstveno zbog igre... po meni Arsenal vec godinama igra ako ne najbolji, onda sigurno najljepsi fudbal, i za to ih volim gledati i navijati za njih, i biti clan udruzenja navijaca... to je moje misljenje...
Za Rijeku i Chelsea, a od ostalih liga petice koje baš i ne pratim simpatiziram:
Njemačka -Bayern München
Francuska - nijedan
Talijanska -prije Lazio, sada nijedan
Španjolska -Real i Atletico Madrid
Real Madrid,Juventus i Chelsea,od naših Istra 1961 od klubova.
Od reprezentacija za Brazil i Hrvatsku.
I za Federera u tenisu
DINAMO ZAGREB, Mamič je ultra kreten koji samo uništava klub, Dinamo bi dolazio full daleko u kupu uefa da nema tog majmuna. Za ni1 strani nemogu reč da ga volim il navijam za njega, al mi je najviše stalo do Liverpoola i Arsenala.
U Hrvatskoj za Metalac, a u svijetu primarno za Real (s tim da bih u teoretskom dvoboju ova dva kluba navijao za Metalac, bez obzira što bi potonji pobijedili).
Kako pratim nogomet u dosta zemalja, na (njihovoj) lokalnoj razini — domaće prvenstvo i kup — tek toliko da mi bude zanimljivije (ne bih se nazvao navijačem u pravom smislu te riječi), podupirem i:
— Partizan (u Albaniji);
— Principat (u Andori):
— Salzburg (u Austriji);
— Vitebsk i Lokomotivu iz Minska (u Bjelorusiji);
— Standard (u Belgiji);
— Velež (u Bosni i Hercegovini);
— CSKA (u Bugarskoj);
— Anortozis i Magusu (na Cipru; oba su kluba iz istog grada, Maguse, tj. Famaguste, koji je trenutno na "granici" između TRSC-a i Cipra u užem smislu);
— prašku Spartu (Češka);
— Silkeborg (u Danskoj);
— Wolverhampton (u Engleskoj);
— Levadiju (u Estoniji);
— Vikingur, bivši Gotu Itrotarfelag (na Farskim otocima);
— Monako (natječe se u Francuskoj);
— Lokomotivu iz Tbilisija (u Gruziji);
— Alemanniju i Arminiju (u Njemačkoj);
— Panatenaikos (u Grčkoj);
— Ferencvaros (u Mađarskoj);
— IR Reykjavík (na Islandu);
— Beitar (u Izraelu);
— Inter (u Italiji);
— Kajrat (u Kazahstanu);
— Metalurgs (u Letoniji);
— Žalgiris (u Litvi);
— Grevenmacher i Folu (u Luksemburgu);
— Pelister (u Makedoniji);
— Sliemu (na Malti);
— Šerif (iz Pridnjestrovlja; primijetite da se svi klubovi iz Pridnjestrovlja natječu u Moldaviji od koje su se odvojili, mada su nepriznati!)
— Bokelj (u Crnoj Gori);
— PSV (u Nizozemskoj);
— Ballyclare Comrades (u Sjevernoj Irskoj);
— Valerengu (u Norveškoj);
— Porto (u Portugalu);
— Dinamo (u Rumunjskoj);
— Sovjetska krila (u Rusiji);
— Celtic (u Škotskoj);
— Partizan (u Srbiji);
— Inter (u Slovačkoj);
— Olimpiju (u Sloveniji);
— IFK Göteborg (u Švedskoj);
— Grasshopper i Bellinzonu (u Švicarskoj);
— Trabzonspor [starohrvatski: Trebižond SK] (u Turskoj);
— Dnjepar (u Ukrajini);
— TNS (u Walesu).
S drugih kontinenata izdvojio bih samo Kašimu iz Japana.
Ima tu velikih klubova, ali i malih drugoligaša, pa i trećeligaša (IR), a Olimpija je bila izbačena u najniži stupanj natjecanja u Sloveniji, ali se polako vraća i dogodine...
NK Zagreb...
Za strane mi se neda pisat...
Moj najdrazi klub i klub kojeg najvise pratim je CHELSEA FC!
HNL - Hajduk
Spanjolska - Real Madrid
Italija - Inter
Ostale lige pratim malo manje a uglavnom klubove u kojim igraju nasi reprezentativci (Rakitic, Petric ,Olic u Njemackoj itd.)
Za Hajduk.
Od stranih za Manchester United(od doba Cantone), Real Madrid(od doba Mijatovića i Šukera), za Milan(od doba Bobana i Savičevića)
definitvno Arsenal, sviđa mi se Wengerova politika da dovodi samo mlade igrače u klub, tako treba!
Dinamo i Arsenal
FC Real Madrid
Dinamo Zagreb.
Ne može se razumjeti kako netko može navijati za neki klub, koji eto nema nikakve veze s njim osobno, osim što si on sam nije to zamislio u svojoj lijepoj okrugloj glavici, eh da Mamić je poduzetnik i najveći ljubitelj nogometa općenito na našim prostorima.
Odlučili su da nema mržnje, znači to su neki novi vjetrovi na ovom forumu, jer njima mržnja nije ni na kraj pameti, osim što misle da voljeći sebe preko same mjere, ne šire mržnju, ah čudna je ta njihova logika.
Zašto Dinamo?
Zato što je najveći, najbolji, najhrvatskiji, najkatoličkiji, najnogometniji klub u Hrvatskoj.
AC Milan
Ne sviđa mi se samo što drže ove "veterane" JOŠ u ekipi.
Trebaju pomladit ekipu jer ovi su već odradili svoje.Očigledno je da bez Kake ne mogu ništa.U prvok kolu sad su izgubili od Bologne i potvrdili neuigranost ekipe.
Jako mi se sviđa stil igre Milana ali moraju dovest nekoga u ekipu jer se samo oslanjaju na jednog igrača.
arsenal ali pocinje mi se svidat manchester city ^^
Ma CHELSEA ove godine skuplja sve pehare.... SVEEE!!!! Ima jednu od najboljih postava na svijetu ako ne i najbolju... sad bi neki rekli da je Chelsea dobar jer imaju Abramovicha, ali svi klubovi kupuju igrače i to je dio nogometa... To se ne smatra varanjem....
Sao Paolo - to mi je najdrazi klub
Rijeka - moram bit za Rijeku kad sam rijecanin
Njemačka liga: HSV
Talijanska: Roma
Engl.: Liverpool
Španj.: Atletico Madrid
Francuska: -
Nizozemska: PSV
Turska : Fener
Naša liga: Croatia Sesvete lol
FC INTER (Italija) jedan jedini
redom... Zrinjski, Dinamo, MU
Istra 1961 Pula
Najviše volim naš Real Madrid
Forzzza Juve. imam tetoviran grb na nozi
a u nas za neretvu koja je u 3 ligi
Hajduk!!!
Samo Dinamo!
Arsenal London forever...Igraju najljepši nogomet i sviđa mi se Wengerova teorija da nije sve u novcu kao kod većine klubova...
Man United