- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Več smo davno imali takvu temu koliko se ja sjećam.
Ramboxu mojim očima :))
No krasno i još slika Fake alata koji lici na MSE, za cišcenje gamadi koji se još uvjek vjerovali ili ne može skinut sa ove dole stranice.
http://download.cnet.com/Multi-Virus-Cleaner-2009/3000-2239_4-10398550.html
Zakon tema .. brzo se širi
Več smo davno imali takvu temu koliko se ja sjećam.
Da, znam. I zakljucana je iz istog razloga kao sto ce i ova biti.
Ne mora djeliti sudbinu sa njom. Ova tema moze posluziti cisto za malo zahebancije i glupiranja.
Ne mora djeliti sudbinu sa njom. Ova tema moze posluziti cisto za malo zahebancije i glupiranja.
Kao i većina tema u zadnje vrijeme.
Šta sam se nasmijao ... svaka stranica govori za sebe
Kakva je ovo zajebancija da mi je znati...
Kakva je ovo zajebancija da mi je znati...
Turbosmiješna.
Žalosno.
Ramboxu mojim očima :))
No krasno i još slika Fake alata koji lici na MSE, za cišcenje gamadi koji se još uvjek vjerovali ili ne može skinut sa ove dole stranice.
http://download.cnet.com/Multi-Virus-Cleaner-2009/3000-2239_4-10398550.html
To je prvo što sam našao u googlu pa sam samo drag'n drop :)) Al evo opet dokazuješ da si profi što se tiče virusa i ostalog.. :)
A ja?
Pozdrav svima!
Uvijek me zanimalo kako drugi izgledaju i zanima li druge kako drugi izgledaju. (ili tako nešto:)
Pa evo, ovdje postajte fotografije (kako ih zamišljate) forumaša.
Ja druge forumaše uvijek zamišljam prema njihovom avataru, pa mi neki od njih izgledaju ovako:
A mene ne ovako?
Evo Mire u trenutku kad klika Protjeraj

Ja?
Ovako!
Ovako.
Hm...
Interesantno... Koji je precizniji?
..............................................................................................................
Ovako ja zamišljam Sinatru:
Ovako nekako ja micromana zamišljam
A da to stvarno nije on?
Kako mene zamisljate?