Wirelles problem :S

poruka: 7
|
čitano: 960
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozz dečki, trenutno nemam kablovskog neta, pa sam se dogovorio sa prijateljem (susjedom) da koristim njegov wirelles, koristim desktop računalo pa sam danas kupio pci ex wi fi karticu (model  air live WT-2000 PCI). Ona je bila najjeftinija pa sam nju uzeo ne planiram se neto posebno dugo koristiti njome, platio je 85 kn. Eh, sad problem, ovako, signal mi je negdje između 65% i 80% i vjerujem da je to jako dobar signal, susjed ima net od H1 8mbit/s.. no meni je net katastrofalno spor, svaki puta kada izmjerim brzinu na speedtest.net ili na carnetovoj stranici nije mi nikad preko 1mbit/s, varira između 0,8-0,9 mbit/s.. naravno ne mogu gledati videe na youtubeu niti išta bez štekanja, mogu fejsbučit što mi i nije plan -.- 
 evo trenutno mi je link Quality 80%, a signal strength 73% ali opet download bijednih 0,9 mbit/s. Je li netko imao ovakvih problema? Zna li netko nekako rješenje? 
Hvala  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nitko ništa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Wirelles problem :S
Jeli OS čist od virusa?

Kakve su wifi postavke na routeru, da nije tamo nekakvo ograničenje?
Tko se zadnji smije, nije skužio!
13 godina
neaktivan

je, čist je 100% 
postavke na routeru su normalne, max brzinu šalje.. a nemam pojma, sve mi se nešto pobrkalo, kupim si danas antenu od 8dBi i stavim je na ovu karticu i uopće ne hvata signal, koji vrag {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 18:37 (lithiumion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I dalje nikakve pomoći {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo ako bi netko želio prokomentirati..