Wifi Cracker za android mobitele zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 19.259
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Wifi Cracker za android mobitele

Pozdrav svima!
Uskoro idem na more,a treba mi internet svakodnevno.Posto mi je 3G na mobu dosta spor zelio bi da se mogu spojiti na wireless.Tamo ima dosta mreza bezicnih ali su zasticene.Pa me zanima zna li itko da li postoji kakav program za mobitele pomocu kojeg se moze "hakirati" bezicna mreza.Imam Xperiu X8 s androidom 2.1.

Unaprijed Hvala!

P.S.
Molim samo bez komentara kao:
Prijedi na drugu mrezu pa ce imati brzi 3G internet ili to je ilegalno ili sta vec!

L.P.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To i mene zanima {#}

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma jok ba zaboravi ti to fino

a na moru ces imati i ovako free wifi na svakom mijestu,otidjes u kafic ili blizu kakvog kafica i tu imas 100%

a btw nemoj bit toliko no lajfer, ides na more  uzivaj ba jebo te internet

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina

Ako je mreža zaštićena sa WPA ili WPA2 i ako je postavljena dobra lozinka nije ju moguće provaliti. Moguće je WEP, ali većina novih rutera je na WPA2.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Wifi Cracker za android mobitele
dualist kaže...
... ili to je ilegalno ili sta vec!

Šta bi drugo trebali reći?

Naravno da je to zabranjeno i nitko ti na forumu neće objasniti kako se to radi (ako se može uopće to na androidu, a vjerujem da se može).

Svako tko ti pokuša objasniti riskira Ban!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
16 godina
odjavljen

Ovdje je prisutan problem čistog neznanja i gluposti. Za crackiranje mreža treba poznavati neke osnove rada wirelessa, pripadne opreme i programa. Autor teme o tome nema pojma jer da ima, nebi pokretao ovakvu temu. Nego, da mu sada pojasnimo:

Neće ići. Jedino što bi mogao naći je neki program koji će "pikati" default lozinke na SpeedTouch routerima na osnovi SSIDa.

Nemoguće je crackati sa mobitelom (osim sa N900, jel) bilo kakvu mrežu jer ne postoje driveri koji podržavaju injection pa onda aircrack-ng i ekipa ne rade.

Osim toga, takve aktivnosti su ilegalne te kažnjive po Kaznenom zakonu - neovlašteno korištenje tuđe računalne mreže.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice