Umrežavanje 2 PC-a

poruka: 4
|
čitano: 1.645
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Umrežavanje 2 PC-a
Evo situacija je sljedeća: imam 2 kompa u kući, znači jedan komp je spojen žično na router, a drugi laptop je na sasvim drugom kraju kuće spojen WiFi-jem. Na oba računala je Win 7. Mene sada zanima da li je moguće i kako spojiti ta dva računala da se može igrati Call of Duty jedan protiv drugoga međusobno? Šta trebam napraviti, ako netko zna da mi kaže? Hvala svima. :)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Umrežavanje 2 PC-a

Ako su spojeni na isti router onda nista (ovisi o OS-u), trebali bi se vidjeti u LAN-u. Ako se ne vidite, onda jedan treba kreirati grupu (Homegroup) a drugi se spojiti. Postupak se vrlo lako nadje na netu da sad ne pisem 3 dana :)

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
12 godina
neaktivan
Umrežavanje 2 PC-a

Ne vide se računala međusobno sada sam pogledala. Jel bi ti bio problem u kratkim crtama napisati kako kreirati Homegroupu? Plizz, stvarno se ne razumijem u te mrežne postavke, pa bih te zamolila. Po mogućnosti najlakši način da se spojimo, a da ne nastanu nikakvi problemi. :)

0 0 hvala 0
16 godina
Umrežavanje 2 PC-a

Idi u mrezne postavke u control panelu i tamo ti pise create homegroup.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice