T-com router mijenjanje spremljenih ACS postavki

poruka: 8
|
čitano: 5.719
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
T-com router mijenjanje spremljenih ACS postavki

Bio mi jučer tehničar i donio Arcadyan Magenta Homebox router i na moj zahtjev ga stavio u bridge mod.

Htio sam pogledati postavke i uključiti wlan i vidim da je ostavio router "zaključan". Na što god da kliknem mi je access denied.

Probao sam ga resetirati bez DSL kabela, spremiti postavke ali čim spojim dsl kabel, povuče one zaključane postavke preko ACS-a.

Postoji način za zaobilaženje ACS-a i spremanje svojih postavki na ACS?

Mogu mi to oni riješiti preko telefona ili treba opet tehničar dolaziti?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: T-com router mijenjanje spremljenih ACS postav
Nemres ti upisati u acs....al ak je u bridgeu zato nista drugo ti ni ne radi...sve postavljas na svom routeru a ovaj arcadyan je sam prolazna putanja
battletag:MasnaKrvavic#2275
9 godina
neaktivan

Na starom speedportu sam mogao ući u konfiguraciju i mijenjati postavke, iako je bio u bridge modu.

14 godina
jesters kaže...

Na starom speedportu sam mogao ući u konfiguraciju i mijenjati postavke, iako je bio u bridge modu.

Uzmeš ovako nešto. https://www.futura-it.hr/router-tp-link-tl-wr840n-24ghz-wireless-n-300mbps-4-x-10100mbps-lan-ports-1-x-10100mbps-wan-port-fix/22284/product/

Spojiš na lan utor toga rutera koji sada imaš, drugi kraj uštekaš u WAN utor TP linka, logiraš se na IP koji piše na TP linku i podesiš ga u ruter mod, podesiš WIFI i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2023 15:44 (Valentin17).
9 godina
neaktivan

Imam Asusov router kojem Arcadyan prosljeđuje PPPoE konekciju.

Ja bih htio imati barem neku kontrolu nad tim novim Arcadyanom, kao što sam imao na prošlom Speedportu.

14 godina
jesters kaže...

Ja bih htio imati barem neku kontrolu nad tim novim Arcadyanom, kao što sam imao na prošlom Speedportu.

Ništa od toga.

9 godina
neaktivan

Vidim ti ga imaš, kakav je u odnosu na starije t-comove routere u routing modu, wifi pokrivenost i to? Ima kakve naprednije postavke osim ove da mu se nemože pristupiti u bridge modu?

16 godina
jesters kaže...

Vidim ti ga imaš, kakav je u odnosu na starije t-comove routere u routing modu, wifi pokrivenost i to? Ima kakve naprednije postavke osim ove da mu se nemože pristupiti u bridge modu?

Arcadyan je li la....50% ljudima radi dobro 50% ne....meni iskreno je smece jer mu predugo treba da povuce iz acsa a nekad se toliko zablesira da mu ni 5 factory reseta ne pomognu da ude pod nadzor

battletag:MasnaKrvavic#2275
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice