T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.099.682
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: T-Com Internet
Optika ili bakar?
Ja sam na bakru.

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
tintin kaže...
Optika ili bakar?
Ja sam na bakru.

Ovo je za bakar cijena ovaj max2 za 149+10 za Turbo je onda 159kn

Napad je najbolja obrana :)
17 godina
T-Com Internet

Kako dobijete tu cijenu bez nekakve dodatne skupe mobilne pretplate?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
191x7 kaže...

Kako dobijete tu cijenu bez nekakve dodatne skupe mobilne pretplate?

Preko prodajnog prestavnika.

9 godina
protjeran
T-Com Internet

A gle moraš se tvrdo postavit prema svima njima bilo vip(A1 lol) ili T-cum ja ti npr.svako dvije godine kad mi istječe ugovor prijetim odlaskom od njih i prelaskom kod drugoga (imam srećom izbor Bnet-Tcom FTTC) i tako nakraju dođem ili do save deska ili prodajnog što u konačnici me dovede do najnižih cijena i ponuda!

Napad je najbolja obrana :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moje iskustvo je takvo da kad sam na kraju ugovora pokušao do "niže" cijene nisam uspio redovnim putem. U ponedjeljak sam zvao Vip da prelazim kod njih. Nije bila loša ona ponuda 6 mj. gratis, ali samo 20 brzina... U srijedu me zovu iz T-coma da mi nude MAX 3 za 209 kn, i 40 brzinu. Pošto je 2 tjedna rok da se telefonskim putem dogovorana usluga može raskinuti bez obaveza, zovem Vip, raskinem telefonski dogovoren prelazak i to je to... Evo, možda kome pomogne...
8 godina
T-Com Internet

Poz, evo da riješimo jednom zauvijek te posebne ponude.

Postojeći korisnici HT:

Za posebne ponude se javite na webshop HT-a (na stranici gdje iskoči prozor za chatanje sa njima) i prvo pošaljete OIB, oni vam napišu ponudu i nakon toga napišete da niste zadovoljni i odlazite u VIP (pitate ih da vam pošalju link na stranicu HT-a gdje su zahtjevi za trajno isključenje usluga -> ZAHTJEVI HT) i tada će vam reći da ostavite kontakt broj da vas kontaktiraju kolege sa drugog odjela (save desk odnosno zadržavanje korisnika). Nakon nekoliko dana stiže poziv sa nasumično generiranog broja (obično se ne može nazvati povratno, pa nemojte to propustiti) gdje dogovorite ponudu.

Ukoliko poziv ne stigne, na gore navedenom linku pronađete "Zahtjev za trajno isključenje usluga u nepokretnoj/pokretnoj mreži" ovisno što vam treba, i vidjet ćete i sami da se taj zahtjev kada ga ispunite šalje na adresu odjelu save deska i onda oni opet kontaktiraju sa ponudom prije konačnog isključenja.

Novi korisnici (prvenstveno migracije sa A1/Bnet -> HT):

Prodajni predstavnici (na stranicama HT-a), dogovaranje sastanka i zatim ponude na sastanku. Ukoliko se uzme MAX 3 (ne treba Magenta), ako se ne varam, nudi se i PS4 500GB + dvije igre + mobitel Sony Xperia za nekakvih 60kn/ 24 mjeseca. Daleko najbolje iz njihove ponude, ali ima tu još dobrih stvari za pogledati. Naravno, to nije dostupno nigdje na stranicama HT-a.

Na ovaj način treba dogovarati sve ponude vezano za bilo koje operatere. Ostali prodajni kanali nisu dovoljno fleksibilni kod slaganja ponude i obično ne mogu ponuditi ono što vama odgovara, i tako nastaje i to nezadovoljstvo samih korisnika.

Moj PC  
2 0 hvala 4
14 godina
I ja sam tako napravio, ostavio Oib, zvali su i rekao da nisam zadivoljan s tom cijenom, Max3 za 268 kn. I rekao da cu raskinuti ugovor, i tu su stali njihovi pozivi....

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
davor333 kaže...
I ja sam tako napravio, ostavio Oib, zvali su i rekao da nisam zadivoljan s tom cijenom, Max3 za 268 kn. I rekao da cu raskinuti ugovor, i tu su stali njihovi pozivi....

Upravo samo to htio napisati. A što ako... Niti ne nazovu ili nazovu i ponude nešto loše. A ti se nastaviš inatiti i na kraju realiziraju tvoj zahtjev za prekidom ugovora. I onda nemaš ništa.

13 godina
neaktivan
Ta od 268 je vec save desk cjena i u određenim slucajevima se ni nejde na zadrzavanje.
Nego se za istu cjenu proba dodati jos nesto.

Za prelazak iz VIP-a (A1) cjena je ovako...

209 kn MAX3
149 kn MAX2
Turbo opcija 10 kn
Prošireni paket prograna 5 kn
Max SportPlus 15 kn

Jedino HBO Premium ne može jeftinije od 59 kn jer to ne dozvoljava HBO!

I to vrijedi za prelazak iz VIP-a, ili ako imate postojeci halo prikljucak pa se dodaje usluga interenta i/ili maxtva

Prakticki se prvo može ukljuciti samo fiksna pa onda kad prođe ukljucenje prevuc za te pare na MAX2/MAX3
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
T-Com Internet

Da, za postojece mislim da je ta cijena oko 270kn najmanja koja ide. Ja imam za 230max3 i jos 10kn turbo i 5kn prosireni i 15kn sportski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PC - stručnjak kaže...

Ja ga imam za 5kn.

16 godina
T-Com Internet

Kad sam ja svoje potpisivao isto su nudili za 5kn, ali eto ja pametan nisam uzeo.Ubrzo nakon je zavrsila ta akcija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
T-Com Internet

"akcija" je zavrsila kad se izmjeni cjenik. Mislim da je cjenik bio do 9og mjeseca ili tako nesto, ali oni to prodaju pod akciju, iako nije. Ako je to jos u cjeniku onda se i dalje moze dobit.

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
PC - stručnjak kaže...
Ta od 268 je vec save desk cjena i u određenim slucajevima se ni nejde na zadrzavanje.
Nego se za istu cjenu proba dodati jos nesto.

Za prelazak iz VIP-a (A1) cjena je ovako...

209 kn MAX3
149 kn MAX2
Turbo opcija 10 kn
Prošireni paket prograna 5 kn
Max SportPlus 15 kn

I to vrijedi za prelazak iz VIP-a, ili ako imate postojeci halo prikljucak pa se dodaje usluga interenta i/ili maxtva

Prakticki se prvo može ukljuciti samo fiksna pa onda kad prođe ukljucenje prevuc za te pare na MAX2/MAX3

Idem s HT-a na VIP, pa natrag na HT da mi daju Max2 za 149 kuna. Ma, idem ih odmah nazvati i pozvat se na forum BUG-a da mi daju Max2 za 149 kuna. Snimit ću razgovor da mogu ovdje prikvačit snimku kako mi se smiju.

8 godina
protjeran
T-Com Internet

Sorry, ali neki ste mi u ignore popisu, pa ne vidim vaše poruke zbog kojih mi forum kaže da imam nepročitanih poruka upućenih meni.

0 0 hvala 0
14 godina
Smijati ti se neće, al tu su pisana osobna iskustva. Ko želi probati metodu nis ga ne košta, al da ides ovaj forum spominjati, baš mi nisi jasan...

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
davor333 kaže...
Smijati ti se neće, al tu su pisana osobna iskustva. Ko želi probati metodu nis ga ne košta, al da ides ovaj forum spominjati, baš mi nisi jasan...

Gle, ako ih nazovem, onda se moram pozvati na nekoga ili nešto inače će mi se smijati u brk. Nekoga = nekoga tko radi kod njih, pa mi je ponudio takvu cijenu. Nešto = cjenik u kojem piše da je to tako.

Evo, pronašao sam tu ponudu u cjeniku posebnih i proteklih ponuda: "uz ugovornu obavezu od 24 mjeseca po cijeni: MAX2 paket od 119,20 kn bez PDV-a odnosno 149,00 kn s PDV-om na bakrenoj infrastrukturi; MAX2 paket od 135,20 kn bez PDV-a odnosno 169,00 kn s PDV-om na optičkoj infrastrukturi".

"Od 18.05.2017. dostupna je ponuda „Ponuda za MAX2 i MAX3 paket za korisnike kao drugi paket“ korisnicima koji na svome OIB-u i/ili kućanstvu već imaju aktivan bilo koji MAX paket bez ugovorne obaveze"

Malo mutno i za sobom povlači ugovor od 24 mjeseca. Dakle, opet ništa. Za 24 mjeseca se svašta promijeni. Osim toga, s nikim ne potpisujem ugovor s ugovornom obvezom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2018 19:16 (ridealong).
17 godina
neaktivan
ridealong kaže...
davor333 kaže...
........

Upravo samo to htio napisati. A što ako... Niti ne nazovu ili nazovu i ponude nešto loše. A ti se nastaviš inatiti i na kraju realiziraju tvoj zahtjev za prekidom ugovora. I onda nemaš ništa.

Po mojoj logici, najvjerojatnije ce te ostaviti samog da biras. njima je svejedno gdje ces . Iskon. Optima ili u HT. jer boljeg izbora nemas.

Ako imas srece da i drugi imaju DSLAM u tvojoj centrali. pa probaj.

17 godina
neaktivan
T-Com Internet

Danas ,,, jadno se osjecam.

Stalno pitanje ZASTO ????

kako se blizi dan isteka, napetosti i neizvjesnosti su izrazeniji. Sto ce biti ?

Danasnji razgovor s agentom tehnickog odjela je bio vrlo dobar. Odlicnu ocjenu dajem samo kontakt s BOgom pa ako agent i primijeti da se o njemu pise neka zna, da sam ga pohvalio.

Naime. ..ostalo  jos 2 tjedna i u saznanju tudig i vlastitih iskustaava, imao sam jdnu strategiju, kako zaobici one teleprodavace koji odmah pocnu s visokom cijenom usluga.

Isap sam skroz od nula. Da nista ne znam sto imam i da cu poceti s tehnickom sluzbom.

Zvao tehnicku sluzbu, kako bi kao laik raspitao u HT da li ja to imam FTTH sprovedenu doma i kako to realizirati, zanimam se posto mi blizi istek UO.

i tako naletjeh na doticnog covjeka cirka 25 min trajalo.bilo je i malo cekanja, da raspita ima li terenskih radnika, da navrate do mene i sto se moze ocekivati, moze  li proces instalacije biti kraci od 30 dana, covjek je mislio da nemam rupu gdje nemam internet i telefon.

Ukratko taj razgovor bi ocijenio vrlo dobrim i covjek radi svoj posao . nije Baltazar          

Uglavnom cilj mi je : - uvesti FTTH i imati internet 200/100, i telefon.

Ciejan je:    239.-kn  duo paket net + tel

159.-kn + 70.- Magenta (mac internet 200/100, tel 1500 fix 1000 mob unutar HR i Magenta                                   paket s 2000 jedinica (imam A1 mobil)

Kazem da mije to previse.

i Prva i druga solucija mi je previse.

Velim da sam covjek takva zdravlja. ne radim. mobitel koristim iz medicinskog razloga. meni zanima samo internet i telefon i na 24 mjeseci i cijena 159.- mi je prihvatljiva

Na pocetku ono ZASTO

Ne razumijem zasto telekomi forsiraju  uvodneje mobilni paket u  cjelokupni paket.I to jos naglasavaju da je to dobar DEAL .

Nisam bas korisnik mobitela, i da meni tih 2000 jedinica puno izgleda ali meni nepotrebno jer mjesecno potrosim 20-30 minuta.

Cudim se, da mogu spustiti cijenu s 239.- na 159.- samo radi iluzije da dobivam povoljno mobilni paket ( za 70.- kn mozemo dobiti puno vise od 2000 jedinica, puno vise od Magente njihove)

Sama cinjenica da mi mogu spustiti s 239.- na 159.- mi govori da su cijene  telekom usluga jako visoke i da covjek mora doista imati svoj karakter i reci da mu te cijene nisu fer, nelogicne i napumpane.

Ne znam vise koje solucije imam ?. Ovako kako stoji . nista od optike. ne udaljavaju me od optike svojim cijenoama,

Ne dirajte nam mobitele, ako korisnik ne zeli, dosita su vasi forsiranja o mob paketima uznemirujuca,

ZASTO????

Mora li ta ogromna kompanija s kojim zivimo zajedno . kako reklama kaze. striktno nuditi cijene pretplate samo izned 200.- kn????

Ne znam vise ......

P.S, sutrasnji dan, covjek me zove da mi obaavjesti. Moguce je realizacija uvodenja optike, cirka 30-40 dana, meni svejedno, jednom uvedem imam do kraja zivota. a sto se tice cijene javit ce se druga osoba.Ne razumijem zasto to, ali po ovoj cijeni NIKAKO.!

Necu zamjeriti ako mislite da sam picajzla ali imam i ja svoj krv i zivot. i na svoj pametan ili glup nacin idem si iskamciti to (inace uobicajeno je da se mora za nesto boriti)

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2018 17:25 (Jebodiah).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Molim da mi se javi osoba na PM koja moze sredit sportski plus paket za 15kn.. hvala

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Jebodiah kaže...

ZASTO????

Mora li ta ogromna kompanija s kojim zivimo zajedno . kako reklama kaze. striktno nuditi cijene pretplate samo izned 200.- kn????

Zato jer tržište guta ove cijene. Kada im nitko ne bi potpisivao ugovore po toj cijeni, onda bi nešto i napravili. A povremeno sigurno osjete pad prihoda kad se opća situacija pogorša (to se vidi u godišnjem izvještaju - prihodi i profit) ili im gazda kaže da kupe neki telekom i slično. No, imaš i druge providere u istom vlasništvu koji onda pokrivaju taj jeftiniji segment tržišta ispod 200 kuna za 2D usluge.

17 godina
neaktivan
ridealong kaže...
Jebodiah kaže...

--------------

Zato jer tržište guta ove cijene. Kada im nitko ne bi potpisivao ugovore po toj cijeni, onda bi nešto i napravili. A povremeno sigurno osjete pad prihoda kad se opća situacija pogorša (to se vidi u godišnjem izvještaju - prihodi i profit) ili im gazda kaže da kupe neki telekom i slično. No, imaš i druge providere u istom vlasništvu koji onda pokrivaju taj jeftiniji segment tržišta ispod 200 kuna za 2D usluge.

iskreno priznajem da sam neuk o kapitalizmu i sistem, Vjerujem da ljudi s boljim financijjskim situiranostima to blaze osjecaju neg ja.

Hvala konkurenciji da postoje. Uvijek navijam da dodu novi i pruziti im sansu za razvitak. Naravno ako je fair usluga.

Shvatio sam, da bi dobio optiku u kuci (postoji tehnicka mogucnost), da moram s HT sklopiti ugovor i paket koji me zanima. Ovaj s 239.-kn mi je previse  pa makar dobio i nesto mobilnog paketa. koji je VIP od 2003 godine, me udaljava sansu da si vec instaliram u kuci optiku.

Vremena je sve manje, svjestan sam da cu morati javiti VIP-u da otkazem uslugu nakon isteka i imati jednu vremensku rupu u kojem necu imati nista od usluga. Najvjerojatnije je to posljednica mojeg neuka, neznanja i sporosti.

Miran sam. jer cinjenica je da imam optiku do zida i to je to. vrijeme ce proci.  Tko ceka. doceka, Ali ja te novce i ovce ne DAM !

8 godina
protjeran
Jebodiah kaže...
ridealong kaže...
Jebodiah kaže...

--------------

iskreno priznajem da sam neuk o kapitalizmu i sistem, Vjerujem da ljudi s boljim financijjskim situiranostima to blaze osjecaju neg ja.

Hvala konkurenciji da postoje. Uvijek navijam da dodu novi i pruziti im sansu za razvitak. Naravno ako je fair usluga.

Shvatio sam, da bi dobio optiku u kuci (postoji tehnicka mogucnost), da moram s HT sklopiti ugovor i paket koji me zanima. Ovaj s 239.-kn mi je previse  pa makar dobio i nesto mobilnog paketa. koji je VIP od 2003 godine, me udaljava sansu da si vec instaliram u kuci optiku.

Vremena je sve manje, svjestan sam da cu morati javiti VIP-u da otkazem uslugu nakon isteka i imati jednu vremensku rupu u kojem necu imati nista od usluga. Najvjerojatnije je to posljednica mojeg neuka, neznanja i sporosti.

Miran sam. jer cinjenica je da imam optiku do zida i to je to. vrijeme ce proci.  Tko ceka. doceka, Ali ja te novce i ovce ne DAM !

Svatko zna najbolje što će s napraviti sa svojim novcem.

Već sam puno puta napisao da preplaćujem 2D uslugu koju imam kod HT-a i da to radim samo zato jer HT još uvijek pruža relativno dobru tehničku podršku u slučaju kvara. I to je to. Inače bih već odavno otišao na Iskon (koji je isto njihov) samo zbog niže cijene. Ali je sada i Iskon počeo petljati s nekakvom mobilnom tarifom i sve lagano zakuhava da bude što kompliciranije i bez veze.

Bnet/VIP nikada niti nisam ozbiljno uzimao u obzir jer je u počecima kabelskog interneta bilo dosta problema s ukupnom propusnosti veze, kasnije i s tehničkom podrškom (što mi je ne tako davno potvrdila i prijateljica koja ih je čekala 7 dana da se maknu s mjesta kada je ostala bez svega što plaća).

Tele2 nudi onaj pokućni internet, ali to je u ovom trenutku prilično jadno. Putem mobitela testirano u ovom trenutku ispada nekih 10-15 megabita u downloadu i isto toliko u uploadu, dok je preko dana katkad bolje.

Tako da svaki provider ima svojih prednosti i mana. I moraš imati i nešto sreće s obzirom na postojeću infrastrukturu, da ju nisu pojeli štakori, da ti susjed nije namjerno natezao žicu koja prolazi njemu kraj prozora do obližnjeg stupa i slično.

Optika? Za mene san. Ni do zida. Ni do ulice. Ni do kvarta u kojem živim. I neka niti ne bude. Sve me je manje briga za to.

17 godina
neaktivan
ridealong kaže...
Jebodiah kaže...
ridealong kaže...
Jebodiah kaže...

--------------

.................

Optika? Za mene san. Ni do zida. Ni do ulice. Ni do kvarta u kojem živim. I neka niti ne bude. Sve me je manje briga za to.

Slatem se s tobom. Svartko ima svoj zivot.  Ne poznajemo se medusobno. Ali vjeruj mi. moram bit picajzla ili odvratna pizda i borit se sto mi je na pragu kuce. Cijeli zivot me iskoristavaju zbog mojeg karaktera (zdrav. hendikep( 

Sad me bas zanima ta druga osoba, sto ce mi pripremiti.Valjda ima iznenadenja u zivotu.Nadam se.Kao i moja zeljam da svakoga iznenadi, ako Bog da. cesto.

16 godina
Da li kod prelaska sa Vipa na Tcom i uzimanje paketa Max2 + Turbo mix opcija sa hibridnim ruterom, instalaciju opreme (rutera) vrši HT tehničar ili je samoinstalacija.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
T-Com Internet

Dolazi HT tehničar na datum prijenosa broja kod tebe doma.

0 0 hvala 1
16 godina
A taj ruter jel isto onda donosi tehničar ili ga šalju dostavnom službom.
Koja je uopće brzina interneta u tom Max2 paketu?
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2018 20:03 (kran).
9 godina
neaktivan
T-Com Internet

Donese sve tehničar na uključenje, brzina do 20mbit/s preko bakra, preko turbo mix do 30mbit/s.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Donosi tehnicar, aliii zbog komplilacija, vecinom se radi prvo ukljucenje samo max 2 na 4 Mbita, onda HA ruter salje poštom kao samoinstalacija.

Ako ide 20 Mbita po bakru nema onda HA
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice