T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.126.123
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

Ako nemaš ugovor, a htio bi si aktivirati taj paket, jednostavno nazovi službu za korisnike, reci da želiš taj paket. Agent će ti reći da ne možeš to ostvariti, pa se zaprijeti trajnim isključenjem i traži da te spoje na službu za savjetovanje, oni ti mogu to riješiti.

Bit će!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

5 dana za redom modem mi je mjenjo IP adresu uvjek u 19:50H  i evo danas nije promjenio... zanima me vaše iskustvo kod mjenjaja IP adrese tokom 24 sata. Dali postoji nešto neki program s kojim mogu postaviti da se resetira recimo u 3 ujutro?. Uglavnom kada bi se modem prisilno ugasio on automatski izabere neko doba dana kada če promjenit IP adresu pa mi i nije baš gušt što nekad promjeni tokom igranja neke igre. 

Hvala unaprijed.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
Kewin kaže...

5 dana za redom modem mi je mjenjo IP adresu uvjek u 19:50H  i evo danas nije promjenio... zanima me vaše iskustvo kod mjenjaja IP adrese tokom 24 sata. Dali postoji nešto neki program s kojim mogu postaviti da se resetira recimo u 3 ujutro?. Uglavnom kada bi se modem prisilno ugasio on automatski izabere neko doba dana kada če promjenit IP adresu pa mi i nije baš gušt što nekad promjeni tokom igranja neke igre. 

Hvala unaprijed.

Navini budilicu na 3 ujutro, restartaj ruter i nazad spavat. Inače meni nikad ne restarta kad se koristi, uvijek se restarta kad nema aktivnih veza.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
14 godina
odjavljen
unique83 kaže...

Ako nemaš ugovor, a htio bi si aktivirati taj paket, jednostavno nazovi službu za korisnike, reci da želiš taj paket. Agent će ti reći da ne možeš to ostvariti, pa se zaprijeti trajnim isključenjem i traži da te spoje na službu za savjetovanje, oni ti mogu to riješiti.

Znači moguće je potpisati ugovor pod tim paketom koji je jeftiniji a nudi 10mbps ako imamo MaxADSL ali nismo pod ugovorom?

16 godina

Moguće je, ja sam isto bio pod Tcomom ali bez ugovora i dali su mi taj povoljniji paket kao novom korisniku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 21:35 (tintin).

0 0 hvala 0
12 godina

produzia t com na max 3 paket i dobio tablet vivax sa S mini tarifom za 30kn mjesecno flat rate a do 500mb full speed

kaka je to tarifa nevidim to nigdje

12 godina
neaktivan

@Diplomirani pješak koji modem imaš?

@GPS to je posebna tarifa za produživanje

1 0 hvala 0
17 godina
GSP kaže...

produzia t com na max 3 paket i dobio tablet vivax sa S mini tarifom za 30kn mjesecno flat rate a do 500mb full speed

kaka je to tarifa nevidim to nigdje

Kad si produzio i da li si vec dobio tablet?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina

produzio prije tjedan dana dobio tablet

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Siemens sx763. Inače i meni se tak znalo svaki dan oko 8 navečer na ono thomson tg782 restartati, ali stvarno sad ne znam ako mi se kad restartalo dok sam koristio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...

Siemens sx763. Inače i meni se tak znalo svaki dan oko 8 navečer na ono thomson tg782 restartati, ali stvarno sad ne znam ako mi se kad restartalo dok sam koristio.

Imas u opcijama da namjestis kad zelis da pmmjenja ip adresu..meni redovito u 4 ujutro to radi

14 godina
neaktivan

Nije meni problem nego čovjeku gore, velim kad koristim ne mjenja ništa. Ali dobro je znati!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koje routere t-com trenutno dijeli?

Riknuo mi sx763.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ADB
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
14 godina
ADB 4202N
robimarko@gmail.com
11 godina
protjeran

Prije 2 tjedna prebacio se s ADB na ZXDSL 931

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
17 godina

Hebi ga dobio sam thomsona tg782i {#}

Odakle ih više izvlače.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 23:33 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
crozoki kaže...

Hebi ga dobio sam thomsona tg782i {#}

Odakle ih više izvlače.

Pa jesi im rekao da ne želiš thomsona?

Mene kad je onaj stari mali crni thomson zezao sa Steamom nazvao sam ih rekao da jednostavno ne mogu igrati s tim routerom, te da mi se resetira svako malo i da želim siemens ili bilo koji drugi,a  da  nije  thomson jer s njima  imam probleme. Isti dan me nazvao lik iz servisa i dostavio mi siemensov mislim rabljen ali je ispravan i radi super već 3 godine. Kolegi pak nije htio dati taj isti router nego je rekao da samo thomson taj koji su tebi dostavili i njemu isto redi sve super već oko 3 godine.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 1:30 (Jack Sparrow).
11 godina
protjeran

Ma stari izmislis xy razlog i reces da zelis taj i taj i gotovo.

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
17 godina

780WL je bio dosta loš i nestabilan, ali TG782 je sasvim Ok ruter.

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Danas mi je prijatelj iz rumunjske pokazao što ima za 9 eura

http://www.speedtest.net/my-result/3521897313

Uhvati me depra kad usporedim s

http://www.speedtest.net/my-result/3521899096

za 30 eura il kolko vec placamo t šrot

Hrvatistan u Europskoj uniji, lol.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 11:33 (gringo88).

3 0 hvala 0
13 godina

a za 14 € mogu imat gigabitnu brzinu (download) a upload mi nije jasan jer su dva razlicita podatka navedena na njihovoj stranici

0 0 hvala 0
16 godina
gringo88 kaže...

Danas mi je prijatelj iz rumunjske pokazao što ima za 9 eura

http://www.speedtest.net/my-result/3521897313

Uhvati me depra kad usporedim s

http://www.speedtest.net/my-result/3521899096

za 30 eura il kolko vec placamo t šrot

Hrvatistan u Europskoj uniji, lol.

peace_of_cake kaže...

a za 14 € mogu imat gigabitnu brzinu (download) a upload mi nije jasan jer su dva razlicita podatka navedena na njihovoj stranici

Uzmite u obzir da je njima prosjecna placa skoro dvostuko manja + imaju drzavne telekome.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
13 godina
neaktivan
TG782i je najstabilniji a bogme i najbolji modem, uhvati i drzi stabilno link tamo gdje drugi se ne zele ni pokusati sinkronizirati. Jedini problemcic je sto je sucelje malo bez nekih funkcija. Gigaset je OK na nekim normalnim udaljenostima.
Od ovih novih ADB se pokazao također dobrim no ne u svim serijama, neke serije su dosle da se ih moralo mjenjat odmah, a neke rade bez problema.
ZTE ne dolazi puno no gdje god smo ga stavili nitko se ne zali. No onog sto sam ja isprobo ne sviđa mi se, sucelje uzasno sporo, iako ima gomila mogucnosti u ADMIN ovlastima, dok nesto odradis i potvrdis pocupac si kosu s glave.

Za mene bez ikakvih mana i problema je TECHNICOLOR/THOMSON TG788vn koji dobivaju poslovni korisnici HT-a i svi VIPnet korisnici. Modem tjednima radi stabilno na dosta losim parametrima WIFI signal dosta jak iako nema vanjsku antenu. Mogucnost HOTSPOT-a preko 3G/4G usb sticka, dijeljenje datoteka s vanjskog diska....
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
8ax kaže...

Uzmite u obzir da je njima prosjecna placa skoro dvostuko manja + imaju drzavne telekome.

Što samo govori da se cijene mogu smanjiti, samo da se hoće... 

Fuck me I'm famous.
12 godina

što reci

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 21:54 (Doktor-X).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad zaposle tamo neke studente prava (npr jedna moja susjeda) koji su informatiku zadnji put imali u 1. raz srednje (gimnazije) i to su učili napredni word i excel. S druge strane, tehničari i ostali adekvatni za to područje su bez posla.

Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina

Imam podstanare uz kucu i koriste moj wireless, ali problem je sto mi "uzmu" cijelu brzinu i surfanje je nemoguce. Posto imam drugi ruter sx768, mislio sam ga umreziti sa st780 ( thompson ) i limitirati brzinu preko sx768 pa im reci neko preko sx768 pristupaju internetu. Moze li se to i postoji li bolje rjesenje?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Može ti taj router raditi u repeater modu, ali i dalje bi ti za oba bila ista šifra (vidio bi samo jednu mrežu) te bi i dalje brzina bila ista. Samo bi povećao domet.

Mislim da u samom SX763 ne možeš mijenjati parametre brzine interneta, ne možeš dodjeljivati bandwith.

Ono što možeš je za w-lan ograničiti aplikacije, recimo da ne mogu skidati torrente i slično te možeš si podići brzinu neta (da ima dovoljno za sve ostalo i za tebe i za njih).

Twitter: @191x7
16 godina

Nitko se skida torrente osim mene, ali kada odi na skype ili youtube onda je ista stvar, cijela mreza se zagusi. Sestra na mobitelu, 2 podstanara skype + surfanje... I ja na ytu znam biti.

Ima li neka dobra solucija? 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice