Tako to s t-scum-om ide..
Moraš u svakom trenutku sve znati, jer inače doživiš zajeb..
Tako to s t-scum-om ide..
Moraš u svakom trenutku sve znati, jer inače doživiš zajeb..
Ovo me podsjeća na HDZ-ovu igru prodaje T-com dionica prije Izbora.
Jel mogu recimo sad zvat na 08009000???
Na koju opciju se ide? Tipka 1, 2, ili 3
možeš,ja sam stisnul 1
možeš,ja sam stisnul 1
E hebi ga sad. Zvao ja (opcija 1) i reko mi agent da mi on može samo produljit ugovor, a nagradu za produljenje mogu ponudit samo kolege koji radne na odlaznim pozivima - oni mene nazovu i ponude nagradu ako produljim
votafak :D
ženska koja mi je produljila ugovor, uzela je i podatke kamo poslat disk..
zovi opet, javit će se neki drugi agent
Da li se dobije jeftinije net onda ili?
Ja sam ga naručio još u četvrtak i dobio tek danas, kutija sva izgrebena, jamstvo skoro potrgano, nema ugovora ni Simpa kartice sa 100kn. No sva sreća, disk radi. Sada sam zvao T-Com i kažu da će mi poslati poštanski i ostalo :)
Dostavlja ga nekakva kurirska sluzba ili ide obicnom postom?
Dostavlja ga nekakva kurirska sluzba ili ide obicnom postom?
Intereuropa
tak je i kod mene.
pošto mi nije dostupan nitko osim tcom, zakaj ne bi uzeo ponuđeno?
eo, objavili su promotivne cijene uz potpisivanje ugovorne obveze na 24 mjeseca.
http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/
start - 49,90 kn
15 gb - 69,56 kn
flat - 89,73 kn
eo, objavili su promotivne cijene uz potpisivanje ugovorne obveze na 24 mjeseca.
http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/
start - 49,90 kn
15 gb - 69,56 kn
flat - 89,73 kn
Potpisivanje ugovorne obveze na 24 mjeseca za nove korisnike
Nikad mi nisu jasni ljudi koji za 200-300kn poklona ne kuže da dugoročno samo puše.Pored 5-6 drugih operatera,koji nisu lopovi kao t-šljam,oni se prodaju za 300kn,samo zato kaj je to kao poklon a u biti plate duplo za dvije godine.O brzini da i ne govorim.Ne kužim dokad če ljudi hranit masnu svinju?
Nikad mi nisu jasni ljudi koji za 200-300kn poklona ne kuže da dugoročno samo puše.Pored 5-6 drugih operatera,koji nisu lopovi kao t-šljam,oni se prodaju za 300kn,samo zato kaj je to kao poklon a u biti plate duplo za dvije godine.O brzini da i ne govorim.Ne kužim dokad če ljudi hranit masnu svinju?
a jbg neki nemaju drugi izbor
koliko vidim ne kužiš ni da je nekima to jedini dostupni operater...ne žive svi u centru grada...
kod mene dosta ljudi nemože imat nikakav dsl...
Kakvih 5 - 6???
Imam samo jednog dostupnog operatera i tako ce biti i sljedece dvije godine...
Dobijam punu brzinu, dobar ping na T-comu i boli me briga...
U Zagrebu sam na BTNET-ovoj optici... tako da me i tu boli briga...
Dobro,ima ljudi koji nemaju alternative,ali ima masu ljudi koji su jednostavno gotovani tj. ne žele probat nešto novo da ne kažem bolje.Zato nam je ovako i u cijelom društvu,šuti,ne pitaj ništa i plati.Koji smo mi tukci ,to je strašno.
Imaš pravo,tvoja lova-tvoj dučan.
Dobro,ima ljudi koji nemaju alternative,ali ima masu ljudi koji su jednostavno gotovani tj. ne žele probat nešto novo da ne kažem bolje.Zato nam je ovako i u cijelom društvu,šuti,ne pitaj ništa i plati.Koji smo mi tukci ,to je strašno.
Probalo je dosta mojih prijatelja to "bolje" pa sada psuju sve svetce s crkvenog kalendara.
Mene t-com odlično služi i gotovo nikada problema s njim, a kada je bilo odmah isti dan kada sam im javio problem su mi su došli na vrata da vide u čemu je problem/kvar.
Plaćam skuplje i uopće se ne žalim. Barem imam pravu podršku, a ne neke kvazi gluposti i odgovore "sredit ćemo to" a nakom mjesec dana nikakav pomak. Uostalom zašto mijenjati ono što valja i izmišljati toplu vodu?
ajd nek netko nabrzinu napise kak bi obnovio ugovor preko telefona
kisa pada pa mi se neda nikuda
0800 9000
biraj 1
čekaj dok se netko ne javi (eventualno pjevaj pjesmu koju će ti pustiti)
kada se javi pitaš dobar dan da li bih mogao produžiti ugovor jer imam informaciju da mogu dobiti HDD i 20kn jeftiniji flat (sada lik na telefonu objašnjava sve popuste)
pripremi ime na koga je linija, njegov/njen OIB ili poziv na broj od računa i to je to :)
Hvala bogu pa sam naisao na ovu temu, nisam ni znao to za HDD, ja sa tim nemam srece, kad sam uzimao adsl bila je ponuda digitalac kojeg nisam dobio jer je bilo do isteka zaliha, onda kad je bila tastatura, mis itd i to nisam, jer opet toga nije bilo, sad nedaj boze da mi jave da ni toga nema...
kao prvo, jel se moze gdje na netu provjerit do kad nam traje ugovor? i nakon toga da nazovem 0800 9000, broj 1 i pitam za produljenje, HDD i 20 jeftiniji flat?
zvao sam, disk dolazi u roku 15 dana...:))))
0800 9000
biraj 1
čekaj dok se netko ne javi (eventualno pjevaj pjesmu koju će ti pustiti)
kada se javi pitaš dobar dan mogu da li bih mogao produžiti ugovor jer imam informaciju da mogu dobiti HDD i 20kn jeftiniji flat (sada lik na telefonu objašnjava sve popuste)
pripremi ime na koga je linija, njegov/njen OIB ili poziv na broj od računa i to je to :)
hvala obavljeno
taman mi crko hard pa ce ovaj dobro doci