Meni je također oko 4mb/s, ali čudi me što sam prije godinu dana imao 10.
neće ništa diči sve dok ne uvedu fiber to the home...ima več neke probne lokacije npr.Bistra. još traže potrebne licence da bi realizirali taj fiber to the home :D
ma čitao sam negdje, a i vidio na televiziji kako smo mi od jednih koji imaju najskuplji internet, nemaju di zaradit, a pošto je internet veliko tržište, tu se vrti i para
deleted
Najjeftiniji internet u Sloveniji ima vise nego duplo bolji download i 30 x bolji upload i to za duplo manju cijenu od T-Šrota.
Sramota..
A Slovenci su već daleko odmakli od nas,da je to nejverovatno.. :S
10/10 Megabitov / sek. 19 €
100 Mbps / 10 Mbps 25 €
20 Megabitov / sek. simetrično 28 €
50 Megabitov / sek. simetrično 39 €
100 Megabitov / sek. simetrično 49 €
200 Megabitov / sek. simetrično 200 €
300 Megabitov / sek. simetrično 300 €
500 Megabitov / sek. simetrično 500 €
1 Gigabit / sek. simetrično 1000 €
Sve je flat,zamislite! I naravno nema gubljenja brzine jer je optika..
IMHO:
Mi se svi rugamo tome kak je Slovenija mala, a to im je najveca prednost kaj se tice ADSL-a :))
Hrvatska je prevelika i ima premalo stanovnika te je provlacenje optike po cijeloj drzavi totalno neisplativo. Neki ljudi jos nemaju ni struje kod nas, a kamoli internet - a optika im je SF. Doci ce i to na red, ali cemo cijelo vrijeme biti u zaostatku za ostalima... Naravno Zagreb i veci gradovi ce prvi dobit optiku (tj. vec jesu), a ostatak, kad bude bude... A cijene ovog naseg ADSL-a uopce necu komentirat...
A Slovenci su već daleko odmakli od nas,da je to nejverovatno.. :S
1 Gigabit / sek. simetrično 1000 €
Sve je flat,zamislite! I naravno nema gubljenja brzine jer je optika..
jel to znači da film 4GB skine za cca 4 sekunde???
PS ak je nazivna brzina T-kom paketa 4Mb/s to znači da dijeliš sa 8 i dobiš cca 500Kb/s
Standard, znaci isto.
luzeri :))
a čuj...ak češ im ti plačat, a oni na tebi zarađivat da bi mogli dijelit plaće od cca 8000kn (prosjek u T-komi) samo naprijed. ja imam vremena čekat kad osnovna brzina bude 100MB
Ja sa 4/256 paketom od t-scuma imam veći upload od tebe.
Dobar ti je upload :P
Hebes to, sto se mene tice ne mora mi download ni biti znatno iznad ovih pocetnih 4 mbit/s, ali bi mi bas lijepo sjeo nekoliko puta veci upload od sadasnjeg...
:)
jeste se nakacili na jesku?
cccc
toliko o speedtest stranicama, malo-malo pa ispale glupost kao onu sliku.
imam 4/256, premda sam nedavno presaltao...bio sam 6 mjeseci 10/512 i vjerojatno se opet vracam.
1.2mb u sekundi su milina...a up vam je na torrentima uvijek 60kbs.
nes ti 100kn.
...