Stvarne brzine T-Com ADSL-a!!!

poruka: 516
|
čitano: 197.875
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Znam, sad mi se prilikom skidanja najveća brzina prikazala: 190 kb/s

Ali već znam što će reći kad budem zvao, to vam je najveća brzina koju vam mi možemo isporučiti bla bla bla...

Q
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa j. mater neka puše k.

Bez obzira šta meni piše brzina 4.05Mb/s.

Svako 6 sec pukne veza al ne da izbaci nego da bloka.

Nemogu se ni na faceu dopisivat.

Icu in u centar sa bonbon to ce bit posebna prilika za njih.

BMW

1 0 hvala 0
16 godina
RE: Stvarne brzine T-Com ADSL-a!!!
cappy kaže...

Pa j. mater neka puše k.

Bez obzira šta meni piše brzina 4.05Mb/s.

Svako 6 sec pukne veza al ne da izbaci nego da bloka.

Nemogu se ni na faceu dopisivat.

Icu in u centar sa bonbon to ce bit posebna prilika za njih.

bila je tema o tome pa možda ti pomogne.

tko želi objaviti svoje gej opredjeljenje nek slobodno stisne thumbs down xD
16 godina

ok, samo da javim da sam nakon što sam nazvao i požalio se vračen sam natrag na staru brzinu 4,00/0,27.

dakle treba zvat i žalit se.

0800 9000 -privatni korisnici

0800 9100 -poslovni korisnici

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 9:05 (alien).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Trebalo bi se zvati "sporine" a ne brzine.Izlanuo se Bitno da im ja uredno svaki mjesec plaćam flat, a za što? za ovo.... skinuti nešto je pravo umijeće koliko je sporo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 9:37 (tomytheboss).

0 0 hvala 0
16 godina
tomytheboss kaže...

Trebalo bi se zvati "sporine" a ne brzine.Izlanuo se Bitno da im ja uredno svaki mjesec plaćam flat, a za što? za ovo.... skinuti nešto je pravo umijeće koliko je sporo...

kolki ti je download na speedtestu?

16 godina
neaktivan
cappy kaže...

Meni je download:4.05Mb/s

upload:0.26Mb/s

Isto T-Com internet.

Največa brzina koju san uvatio 470kb/s.

Isto tako i kodmene

16 godina
odjavljen
alien kaže...

evo...! pa neka netko kaže jel to normalno, a tolike novce im se plaća...

16 godina
tomytheboss kaže...
alien kaže...

evo...! pa neka netko kaže jel to normalno, a tolike novce im se plaća...

tu nešto stvarno nevalja. jesi spojen preko wirelessa?, jel ti oduvijek tako?, šta oni kažu na to? . ako ti je to največa brzina onda rađe ne uzimaj flat jer ga ionako nemožeš iskoristiti.

najviše mi je čudan taj visok ping jer on ne bi smio bit takav ma kakva god ti bila brzina. to ti je najčešče tako visoko ako nešto skidaš. da ti se netko nije prikopčao na mrežu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 9:55 (alien).
15 godina
neaktivan

Samo malo kako vi na T-comu imate 2 megabita .. kad je brzina 4 .. i ja imam normalno 4... evo i dokaza dolje...

moj speedtest.net moj speedtest.net
16 godina
odjavljen

I žično i bežično je isto. Oduvijek je tako, a što ću kada volim filmove pa makar ih skidao cijelu vječnost... sad je gotovo. A šta kažu, ništa... poradit će na tome i tako već godinu dana... ali račun uredno stiže svaki mjesec, za to nema nikakve pogreške, tu je sve u savršenom redu..!!

0 0 hvala 0
16 godina
tomytheboss kaže...

I žično i bežično je isto. Oduvijek je tako, a što ću kada volim filmove pa makar ih skidao cijelu vječnost... sad je gotovo. A šta kažu, ništa... poradit će na tome i tako već godinu dana... ali račun uredno stiže svaki mjesec, za to nema nikakve pogreške, tu je sve u savršenom redu..!!

a ništa, zovi svaki dan, dosađuj im. pozivi su besplatni ionako. zaprijeti da češ ič u onu emisiju "potrošački kod". ako niš, prvom prilikom ih mijenjaj (ako imaš drugi izbor).

17 godina
protjeran
Zvjerkan kaže...

Samo malo kako vi na T-comu imate 2 megabita .. kad je brzina 4 .. i ja imam normalno 4... evo i dokaza dolje...

Pa kad je propusnost vodova takva da neki nemogu imat 4 Mbita.

I don't need sex, T-com fucks me every day
15 godina
neaktivan

aha .. znači da ja imam sreće .. što se toga tiče .. pa ja sam imao problema s max tvom .. jer je bio loš vod pa sam zvao njih milijune puta pa su od moje kuće sve do centrale povukli novi novcati kabel o njihovom trošku ... a ima nekih 800 metara .. i sad radi dobro već skoro godinu dana .. jer sam im zaprijetio da neću plaćati pretplatu za uslugu koja ne valja ..

17 godina
protjeran
Zvjerkan kaže...

aha .. znači da ja imam sreće .. što se toga tiče .. pa ja sam imao problema s max tvom .. jer je bio loš vod pa sam zvao njih milijune puta pa su od moje kuće sve do centrale povukli novi novcati kabel o njihovom trošku ... a ima nekih 800 metara .. i sad radi dobro već skoro godinu dana .. jer sam im zaprijetio da neću plaćati pretplatu za uslugu koja ne valja ..

E vidiš kod mene je taj problem što je tak kabal podzemni dug više od 3 kilometra pa im ga se neisplati mijenjat zbog mene. Pa imam samo 2Mbita

I don't need sex, T-com fucks me every day
15 godina
neaktivan

a onda ništa .. a kad bi prešao na drugog operatera opet bi bilo isto zbog kabel ili gore ... kad dođe optika ako uopće dođe onda će biti veselje

17 godina
neaktivan

Evo moga, a ne da nikada nije uhvatio uvu brzinu nego najveća koju sam imao je bila 220 kbs, a upload je išao i preko ovog ovdje napisanog...

Evo i pingtest

Q
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pogledajte brutalu kod mene na akademiji i ping:

E da mi je to i kod kuce! Smijeh

Brutala :) Brutala :)
http://www.speedtest.net/result/708892644.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 20:10 (win32).
16 godina

Ma ovo nije normalno...Stvarno vise i T-Šrot...Radim SpeedTest i na pocetku ide 0.62 Upload i kad zavrsava onda padne na 0.27...Slika dolje..

Početak Početak
Kraj Kraj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ray_OGF kaže...

Ma ovo nije normalno...Stvarno vise i T-Šrot...Radim SpeedTest i na pocetku ide 0.62 Upload i kad zavrsava onda padne na 0.27...Slika dolje..

Ajde pročitaj malo bolje što plaćaš, ovdje se bune svi kojima je brzina manja od one koju plaćaju. Ono što sam ja na nekoliko mjesta shvatio jest da ove brzine jako variraju zbog instalacija po kućama koje znaju biti koma. Kod mene (nova zgrada) su tipovi doštukavali kabele na svakoj utičnici pa kad sam to pokrpao mi se brzina odmah popravila.

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
17 godina
odjavljen

Malo OT ali ne mogu ovo ne staviti Osmijeh

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

To je opticka veza kod njih?

Ako je, mozes rec kakav ti je ping na njemackim serverima

Want me to Google that for you?
17 godina
odjavljen
puls4R kaže...
Friday kaže...

Ma nije ovo pravi rezultat. Link mi je cca 30 megabita (u firmi), ali zbog uređaja koji nam je na ulazu u mrežu rezultati ispadnu ovakvi (jer se brzina mjeri na klijentskoj strani a ne na serverskoj). Ugrubo rečeno, taj uređaj pokupi sve podatke što ih speedtest server pošalje preskenira ih i onda pošalje k meni preko 100 megabitne mreže pa ispadne da mi je link prema van skoro 100 megabita. Ali lijepo izgleda :)

Freak Show Inc.
15 godina
odjavljen

Čitam ovaj topic i odmah se sjetim svojih problema.... koje sam imao. Naime, nakon uvođenja ADSL-a, još dok je bio na 2Mb sve je bilo super... imao sam punu brzinu. Problem (manji) je nastao nakon što su oni povećali brzinu na 4Mb. Moja brzina ni nakon nekoliko mjeseci nije makla sa 250kBs max. Drugi problem je bio taj što se ljetos dogodila mala nezgoda kad se slomila grana na drvetu i pala na kabel. Kabel nije pukao, ali je moja internet veza bila kao Zona sumraka (mala brzina, pa skok na 350/360 kBs, pucanje svakih sat-dav...). Kad sam napokon zvao T-com i objasnio im svoje probleme rekli su da će poslati tehničara da pogleda u čemu je riječ. Tehničar je došao za dva dana, pogledao stanje linije u kući (koma) i otišao do stupa sa kojeg ide kabel do moje kuće i pogledao brzinu tamo na parici... Rješenje: kabel od stupa do kuće ne valja i treba ga zamijeniti. Već sljedeći dan je kod mene bila ekipa i promijenila kabel i od onda imam punu brzinu. Usput su mi dečki objasnili da su kabeli od centrale do krajnjih korisnika na mojem području osrednje kvalitete, kao rezultat štednje nekad, i da ponekad ni sama udaljenost od centrale nije toliko problematična kao loši kabeli. Uglavnom, bit svega je da se dosta toga može riješiti i da čak i ne treba biti previše dosadan. Na stranu što slušam hrpu ljudi iz susjedstva koji je.. mater T-Comu, a dok pitam jesu li zvali T-Com odgovaraju da ne, jer oni ''tak ne budu ništa popravili''.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 19:17 (Danijel14).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Danijel14 kaže...

Na stranu što slušam hrpu ljudi iz susjedstva koji je.. mater T-Comu, a dok pitam jesu li zvali T-Com odgovaraju da ne, jer oni ''tak ne budu ništa popravili''.

Ja sam ih zvao s problemima par puta. Sto zbog problema sa vezom sto zbog problema sa uredjajima (maxtv i router).

Svaki put su dosli odmah sutradan (jednom je frajer popodne htio zvati tehnicara koji je vec otisao kuci, alli rekao sam da ga ne treba bezveze maltretirati) i rijesili problem. Sto zamjenom routera (jednom) i maxtv prijemnika, sto nesto kod njih na centrali ili sta vec.

Zaista se ne mogu pozaliti na korisnicku sluzbu ili tehnicare koji popravljaju kvarove.

16 godina
neaktivan

Ja imam prek optičkog kabla ADSL,pa mi je svejedno net spor.Gledam al ne nalazim na njihovim stranicama gdje mogu testirati brzinu.Evo slika od Amis koma,pa ako je vjerovati tom isto...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 19:33 (General Zed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
puls4R kaže...
Friday kaže...

Ma nije ovo pravi rezultat. Link mi je cca 30 megabita (u firmi), ali zbog uređaja koji nam je na ulazu u mrežu rezultati ispadnu ovakvi (jer se brzina mjeri na klijentskoj strani a ne na serverskoj). Ugrubo rečeno, taj uređaj pokupi sve podatke što ih speedtest server pošalje preskenira ih i onda pošalje k meni preko 100 megabitne mreže pa ispadne da mi je link prema van skoro 100 megabita. Ali lijepo izgleda :)

taj isp ima ponude samo za zagreb ili , i koji kvartovi jer očito nemre svagdje ?

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 19:46 (Dompa).
15 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Ja imam prek optičkog kabla ADSL,pa mi je svejedno net spor.Gledam al ne nalazim na njihovim stranicama gdje mogu testirati brzinu.Evo slika od Amis koma,pa ako je vjerovati tom isto...

nemoj mjerit na amisu .. meni pokazuje 2.18 megabita dok je na speedtestu ili na carnet bwm-u 4.03 megabita .. tak da taj speedtest nije pouzdan..!

16 godina
neaktivan

Imaš link gdje da mjerim?

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.speedtest.net/ evo tu i meni najbolje izmjeri kad izaberem Beograd .. najmanji je ping..xd

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice