Stick2CARNet
- poruka: 14
- |
- čitano: 4.464
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koristim ga več 5 mjeseci i ne smanjuju brzinu.Evo ovaj mjesec nabio 50 gb.
Koristim ga več 5 mjeseci i ne smanjuju brzinu.Evo ovaj mjesec nabio 50 gb.
kako to :S
jeli ima jos neko ovaj stick ?
ajde ako neko ima nek pomogne idem u pon uzimat ...
Na 64kbps ne možeš od smjeha gledati youtube to je 8 kilobajta u sekundi u downloadu, ali ako ne skidaju brzinu onda možeš jedva stranice otvoriš, jurarnji.hr može minutama otvarati
meni isto vip pusti brzinu nakon paketa, ne znam do kada
Kao da mi se prijašna hvala obila oglavu Tscum mi smanjio brzinu zadnji dan jebote ne mogu ni da otvorim bug.hr treba mu 2 minute pa razmišljam da odfuckam Stick2Carnet i prelazim na Tele2.
Probaj još koje spajanje, da na telcima ćeš se usrećiti of skroz
Kao da mi se prijašna hvala obila oglavu Tscum mi smanjio brzinu zadnji dan jebote ne mogu ni da otvorim bug.hr treba mu 2 minute pa razmišljam da odfuckam Stick2Carnet i prelazim na Tele2.
Ja sam uzeo isto stick i nemogu stranice normalno otvarat, ali mogu skidat neometano skida mi se po 700kBps...
ako neko zna do cega je molio bi pomoc....
Probaj više spajanja, bar na vipu zna tako, zna i po 10 spajanja biti 64kb/s a 11. opa ideš opet puna brzina, ajd probaj :))
Probaj više spajanja, bar na vipu zna tako, zna i po 10 spajanja biti 64kb/s a 11. opa ideš opet puna brzina, ajd probaj :))
jeli ti vadis usb ili samo stisces disconnect i connect?
Ne vadim stick nego izlazim i opet pokrećem vmc
imam jedno banalno pitanje...dali se potrosnja mjeri od 1. do 1. u mjesecu ili od datuma kada je aktiviran?