Stick internet

poruka: 8
|
čitano: 2.955
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Stick internet

Evo susjed mi je uzeo neki internet sto u njega ide kartica od mobitela ,te je digao potvrdu u skoli od carneta jer mu je sin  skolarac, problem je kad san mu provao namistit u tome kad stavim stik sve se uredno instalira i sve ok , unesem onaj pin sa papira te onda nastane problem jer se treba spojiti preko carnet racuna . Pokusao san napravit carnet racun ali nista, također sam  pokusao u programu sto je instaliran kad sam stick stavio unijeti podatke od carneta user name i pass, i opet javlja grešku prilikom spajanja , dođe do registirng your comp on network i stoji te nakon nekog vremena izbaci time out ili pak nekad da nije podesena internet konekcija.

Ako itko ima neka iskustva molim ga za pomoć!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Stick internet

napiši kod kojeg je operatera uzeo i koji je model uređaja

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan
Stick internet

t com operater , a sad nisan sigur za model 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Stick internet
JokeLoveyou kaže...

t com operater , a sad nisan sigur za model 

nažalost onda nemogu baš pomoći jer ne koristim njihov internet pa neznam kako izgleda program

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
neaktivan
Stick internet

Pročitaj ovaj pdf.

http://www.t-mobile.hr/pdf/Upute-carnet-stick.pdf

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stick internet

Hmmm, slican je program kao i taj web and walk zove se internet menager , nasao sam i napravio to sto pise ali opet ne reagira jeli do stika ili sam nesto falio josh cu provjeriti ali puno hvala na linku

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stick internet

Ako je novi može proči 24 sata dok ga ne uključe zovite SZK i vidite da li je ukopčan

stick nema veze s tim, bitan je točan username, pass i apn naravno

jedino što stick mora primati t-mobile kartice to je sve, jedina začkoljica zna biti ako su x64 windowsi a na sticku obično dolaze x86 tj. 32 bitni driveri pa treba kopati po netu za x64, ali ako se je uredno instaliralo može biti da nije uključen još, ne znam

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stick internet

more bit da nije uključen josh, a sto se tices windowsa uredu su i sve se instaliralo uredu

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice