Ruter prizemlje

poruka: 2
|
čitano: 1.111
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Ruter prizemlje

Pozdrav,

Ovako problem je sljedeci, uzeo sam neki dan max tv pa cu morati selit ruter u prizemlje gdje ce biti prijemnik za TV (barem sam tako shvatio) no time u sobi gdje mi je racunalo vise nemam ruter i nemam se kako povezati na net pošto nemam bezicnu karticu pa me sad zanima koje su mi mogucnosti da se povezem ponovno žičano kad preselim ruter. Trebam li još jedan ruter ili nešto drugo?

Unaprijed zahvaljujem

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Ruter prizemlje
normaso kaže...

Pozdrav,

Ovako problem je sljedeci, uzeo sam neki dan max tv pa cu morati selit ruter u prizemlje gdje ce biti prijemnik za TV (barem sam tako shvatio) no time u sobi gdje mi je racunalo vise nemam ruter i nemam se kako povezati na net pošto nemam bezicnu karticu pa me sad zanima koje su mi mogucnosti da se povezem ponovno žičano kad preselim ruter. Trebam li još jedan ruter ili nešto drugo?

Unaprijed zahvaljujem

Nitko te ne sili seliti router. Ako nije opcija bušiti rupu u zidu pa samo provući kabel, možeš kupiti tzv. Powerline mrežni adapter koji ti preko električnih instalacija daje pristup mreži. Tcom navodno prodaje adaptere koji uredno rade s MaxTV-om, ali bilo bi super ako možeš prije isprobati. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice