Problem, veza mi je katastrofa

poruka: 5
|
čitano: 1.566
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Pozz, evo otkako sam maknuo enthernet cabel stavio sam Micronet wireless.. ali veza mi je gora, evo mi sad dvije crtice dole, spajam se na svoj net, imam samo svoju sifru... u codu mi je ping nekad 30, 400,20 , 999... stalni steka.... ne kuzim sto da napravim...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na wireless vezu utječu razmak izmežu rutera i wlan adaptera, fizičke prepreke (zid i slično).

World Championships: 7, GP started: 2, Po81, GP wins: 91dium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,483
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 14:20 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ma jel de, ma moa mi radit nekako, moram imat sve crtice...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem, veza mi je katastrofa
Robi700 kaže...

ma jel de, ma moa mi radit nekako, moram imat sve crtice...

kolika ti je udaljenost rutera od wlan adaptera i da li postoji kakva prepreka u obliku zida?

World Championships: 7, GP started: 2, Po81, GP wins: 91dium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,483
14 godina

Ako igraš online igre najbolje si poveži PC i router kabelom, makar i bio ne znam koliko dugačak, ja sam doma probal igrat cod2 preko wlana, između laptopa i routera je bil jedan zid, ali isto tako je ping divljal i na kraju me znalo izbacivat sa servera.

EDIT: Prvo sam mislil da je problem u windowsu 7, jer vidil sam da ljudi imaju problema s pingom u cod2 zbog 7-ice, kad sam povezal kabelom ping je bil 20, a na XPu s istim tim postavama 35.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 14:41 (Valentin17).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice