Probao sam deinstalirati stari windows liwe messenger i valjda jesam i sada je sve kao "ok" ali ne mogu se nikako logirati jer mi stalno izbaciva ovu grešku...ok"
Error code 8000 ffff
Probao sam deinstalirati stari windows liwe messenger i valjda jesam i sada je sve kao "ok" ali ne mogu se nikako logirati jer mi stalno izbaciva ovu grešku...ok"
Error code 8000 ffff
Error code 8000 ffff
Tu gresku znam da se javljala u beta verzijama, da nisi instalirao betu?
Nisam siguran,ali jedino da je probam deidnstalirati pa ponovo,ali ne mogu nikako da instaliram msn 9 ni 11.
Nisam siguran,ali jedino da je probam deidnstalirati pa ponovo,ali ne mogu nikako da instaliram msn 9 ni 11.
Izbrisi taj sa revo uninstalerom pa pokusaj ponovo instalirati.
Revo uninstalerom izbrisao sve(reinstalirao) i dalje ne ide.
Nece da se instalira ili?
msn 8,5 najbolji...probaj njega installat i vidi...
ja ga vec duze vrijeme koristim i nemam primjedbe
Ako stoji ta neuspjela instalacija jos onda probaj ovo
Windows Installer CleanUp Utility 7.2
Pokreni program i ukloni msn
Probat ću sad.naime deinstalirao sam ga skroz my account msn sa revom i microsoftowim uputstvima,e sad dali se mogu uopće logirati i skinuti msn?
Probat ću sad.naime deinstalirao sam ga skroz my account msn sa revom i microsoftowim uputstvima,e sad dali se mogu uopće logirati i skinuti msn?
Mozes skinuti bez problema.
11-ku neće nikako a koji da probam,koji je najbolji(mislim najbolji) ono za xp?
prvo sa zapmessengerom makni instalirani msn. ako si ga i deinstalirao, svejedno pokreni zapmessenger da ukloni sve zaostale informacije.
nakon toga skini zadnji msn i instaliraj ga
Ne znam da li se ikad ikome desilo,ali ja kad instaliram msn boje na desktopu se zamrljaju,sve ikone se povecaju i kad probam da udzem na msn odma me izbaci..Zna li neko u cemu je problem????????
Ne znam da li se ikad ikome desilo,ali ja kad instaliram msn boje na desktopu se zamrljaju,sve ikone se povecaju i kad probam da udzem na msn odma me izbaci..Zna li neko u cemu je problem????????
Jel izbaci kakav error?