Pohvale i kritike vašeg ISP-a

poruka: 46
|
čitano: 7.060
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Pohvale i kritike vašeg ISP-a
sheX kaže...
jukiii kaže...

neznam. Ugl kad nešto skidam s interneta npr : filmove itd.. uvik mi skida oko 480 kb/s do 500 po sekundi.

nemoguće,pitaj ti starce koji tačno net plaćaju,nazovi ih pa ih još jednom pitaj koji net imaš,jer kod tebe sigurno nije 2mbs...

I ja sam na Optimi. Za 90 kn 250kbs+flat je vise nego povoljno. Da njima se jako cesto dogodi da pustaju puno vise brzine.

Jucer sam skidao Americas Army 3 i pisalo je da je najveca brzina bila 350kbs, ali to bude samo na desetak sekundi.

17 godina

Ja sam na Metronetu, FTTP veza iliti opticka vlakna.

5/5 veza uz gotovo nikakav ping.

Od kad sam preso sa T scuma, presretan sam i preporodio sam se.

Nikakve zamjerke, veza funkcionira ko beba od kad je uspostavljena.

Objektivno gledano, mislim da sto se tice interneta u hrvatskoj, Metronet je za klasu iznad svih.

Jedino steta sto im televizijski programi nisu ni blizu kao kod Bnet-a, ali ovo je tema o internetu, a ne o televiziji, tako da to zanemarite. :D

Edit: I da, grijeh je sto Metronet nije na listi! Fix fix fix!

Edit2: I da, zaboravio sam spomenuti da iako je brzina deklarirana na 5/5, vecinu vremena je 6/6. :D Metronet ftw!

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 12:22 (Psiho246).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Vidim da se javio t-mobile pa se ja javljam sa vipa, 300kn 10Gb, trenutno godinu u pola cjene, signal sve bolji bar gdje se ja krečem po Zg mada još ima EDGE-a na tačke, služba za korisnike kako je netko napisao kad se javi netko ko zna super čitaj tehnička podrška, a kad se javi desk katastrofa večinom, ima svjetlih primjera, uglavnom sad sam tu gdje jesam čekam da daju više prometa, možda se načekam

trenutno trenutno
bug caruje, um klade valja

1 0 hvala 1
16 godina

T-Com

Pozitivno:

- usluga stabilna

- obecana brzina isporucena

- podrska. 2-3 puta koliko imam DLS u zadnjih 6-7 godina (u biti od kada je DSL uveden komercijalno) prijavljivao neki problem, svaki puta rijesen ili isti dan ili slijedeci dan nakon prijave

Negativno:

- cijena

- uvjetno receno upload brzina. iako mi upload brzina nije previse bitna bilo bi cisto lijepo da je veca

if you are not paranoid you don't have enough information
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Ja sam na Metronetu, FTTP veza iliti opticka vlakna.

5/5 veza uz gotovo nikakav ping.

Od kad sam preso sa T scuma, presretan sam i preporodio sam se.

Nikakve zamjerke, veza funkcionira ko beba od kad je uspostavljena.

Objektivno gledano, mislim da sto se tice interneta u hrvatskoj, Metronet je za klasu iznad svih.

Jedino steta sto im televizijski programi nisu ni blizu kao kod Bnet-a, ali ovo je tema o internetu, a ne o televiziji, tako da to zanemarite. :D

Edit: I da, grijeh je sto Metronet nije na listi! Fix fix fix!

Edit2: I da, zaboravio sam spomenuti da iako je brzina deklarirana na 5/5, vecinu vremena je 6/6. :D Metronet ftw!

Steta sta nema metroneta u cijeloj hrvatskoj.

15 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Vidim da se javio t-mobile pa se ja javljam sa vipa, 300kn 10Gb, trenutno godinu u pola cjene, signal sve bolji bar gdje se ja krečem po Zg mada još ima EDGE-a na tačke, služba za korisnike kako je netko napisao kad se javi netko ko zna super čitaj tehnička podrška, a kad se javi desk katastrofa večinom, ima svjetlih primjera, uglavnom sad sam tu gdje jesam čekam da daju više prometa, možda se načekam

Zaista lijepa brzina. Moj mobitel ni ne ide do toliko, već samo do 7.2 Mbit/s, no nije da mi baš treba više na telefonu, a na komp ga spajam samo kad mi dsl odustane od rada, kao primjerice sada :P

Zanimljivo koliko mi se čini pouzdaniji mobilni internet od standardnog dsl-a, ne sjećam se kada mi se dogodilo da mi se mobitel neće spojiti na internet. Čak mu ni najmanje ne smeta korištenje u vožnji, iako se svako malo treba prebaciti s jednog repetitora na drugi i slično, i sve to radi bez da uopće primijetiš da se nešto događa. (osim na iPhoneu, na kojem kad se prebaci na 2G se zblesira i pola minute ne možeš nazvati i slično, barem mi tako kažu ljudi koji ga koriste i zato imaju isključen 3G, no nećemo u offtopic)

Tako je i kod T-Mobile-a, EDGE viđam zaista samo na par točaka putevima kojima se krećem. Drago mi je vidjeti da i Vip radi na brzini, zadnji put kad sam testirao njihovu brzinu (pred nekih godinu dana) je bila samo 1 Mb/s na HSDPA-u, kao i kod TM-a. Da usput pitam, je li ti uvijek ovakva brzina ili je to neki maksimum koji si izvukao, a u prosjeku je štogod niža?

16 godina
neaktivan

Imam optimu. Brzina kakva bi i trebala biti, nema pucanja veze, sve ok

Same pohvale

"Say hello to my little friend" Tony Montana-Scarface
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 10:21 (Ferritin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

Iskon Duo Carnet

http://www.speedtest.net/result/1050958986.png

Sve super osim bridge nacina spajanja koji mi ide na zivce.

Jedina mogucnost za router mode dolazi u obzir pri kupnji dodatnog routera.

Slama mi se srce kada vidim brzinu svog dediciranog servera u nizozemskoj kada usporedim sa nasim ISP-ovima :/

http://www.speedtest.net/result/808580391.png 

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Mirko935 kaže...
Oldy kaže...

Zaista lijepa brzina. Moj mobitel ni ne ide do toliko, već samo do 7.2 Mbit/s, no nije da mi baš treba više na telefonu, a na komp ga spajam samo kad mi dsl odustane od rada, kao primjerice sada :P

Zanimljivo koliko mi se čini pouzdaniji mobilni internet od standardnog dsl-a, ne sjećam se kada mi se dogodilo da mi se mobitel neće spojiti na internet. Čak mu ni najmanje ne smeta korištenje u vožnji, iako se svako malo treba prebaciti s jednog repetitora na drugi i slično, i sve to radi bez da uopće primijetiš da se nešto događa. (osim na iPhoneu, na kojem kad se prebaci na 2G se zblesira i pola minute ne možeš nazvati i slično, barem mi tako kažu ljudi koji ga koriste i zato imaju isključen 3G, no nećemo u offtopic)

Tako je i kod T-Mobile-a, EDGE viđam zaista samo na par točaka putevima kojima se krećem. Drago mi je vidjeti da i Vip radi na brzini, zadnji put kad sam testirao njihovu brzinu (pred nekih godinu dana) je bila samo 1 Mb/s na HSDPA-u, kao i kod TM-a. Da usput pitam, je li ti uvijek ovakva brzina ili je to neki maksimum koji si izvukao, a u prosjeku je štogod niža?

A čuj to je HSPA+ mreža i pripadajuči HSPA+ stick, teoretski pričamo o 21.6Mbit/s DL i 5.76Mbit/s UL samo što ja baš nisam na idealnoj lokaciji to jest nemam optičku vidljivost jer sam zatrpan višljim građevinama prema odašiljaču, no to tek imam od 8. mjeseca dok to nisu postavili ili nadogradili, pojačali što li, ranije najčešće EDGE bar za surf jer je HSDPA bio jedva pa u puno navrata nije ni otvarao stranice a EDGE je bio full stalno

ovo mi je za sad najbrže koliko sam mjerio ovo mi je za sad najbrže koliko sam mjerio
bug caruje, um klade valja
17 godina
protjeran

T-com

nema pucanja veze, download 480-490 kb/s kad god je dostupno ;)

servisna podrška OK, no preskupi su za ono što nude.

upload je premal i ne žalim se zbog torrenata, već ponekad zbog posla moram povući nekakve materijale na Image shack, privitke na mail, i mili bože nikad da ih uploada. {#}

BNet mi nije dostupan pa u ožujku kad mi istječe ugovor s T-comom, prelazim na Iskon.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ok.Malo izvan teme ali imam jedan mali problem.Korisnik sam 15 gb paketa i zadnji dan u mjesecu ostali mi 3 gb viska....i tamo oko 18 sati(30.11) skinio sam jos 2 gb..pogledo oko 20 h na stranici t coma koliko sam postrosio pise 14,4 gb i ugasio komp.I sad ujutro pogledam pise da sam potrosio tocno onoliko koliko sam skinio jucer(~2gb)  i onda pogledam ispis za prijasni mjesec tamo pise 12 gb???? a jucer mi pisalo 14,4.I sad ispada sto sam jucer skido oko 18 sati da mi je prebacio u 12 mjesec iako sam imo jos 3 gb fore u 11 mjesecu????

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koristim t-com adsl od 2005 i nemam sto rec negativno. Veza nikad pucala, nikad brzina manja od navedene, vec sam promjenio 2 rutera i dosli su u roku 3 dana. Cak sam dobio novi ruter za kunu iako sam bio pod ugovorom za ex. hdd... Sve u svemu nežalim se ali mislim da cu prec na bnet posto za 160kn dobijem 8mb net i tv.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Evo za sada nas je najviše na T-Com-u (64%), onda slijede Optima (16%), Iskon (14%), B.net (4%), a Vip najmanje (2%).

EDIT: Ajmo malo živnuti temu. Svi koji su napisali/će napisati svoje mišljenje o svom ISP-u dobivaju HVALA od mene.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 16:03 (g520).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam Tele 2 i Vip mobilni internet, sa oba zadovoljan, sa Vipom malo manje zbog brzine i pucanja veze, a sa Tele 2 zbog toga što ne nudi 10GB paket već imam 5GB. Brzina je OK, oba povuku oko 100-150 kilobajta po sekundi, a može se i malo CoD4, PS3 (preko Internet Connection Sharinga) i ostale igre koje ne zahtjevaju jako nizak ping.

Cijena je OK, dok ne prekoračiš limit {#}.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Najjača izjava ikad: Jebasu123: ˝omg ak one nisu darkerice ja sam tramvaj....``
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice