Pitanje u vezi brzine

poruka: 6
|
čitano: 1.398
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pitanje u vezi brzine

Zanima me nesto. Imam dva megabita brzinu, ali prije ne znam mozda par mjeseci sam ostavio podatke u vezi dostupnosti MAXTV usluge, jutros su me zvali da mi je MAXTV usluga dostupna. Ja njima kazem kako je sad dostupan MAXTV a brzina mi je dva megabita, oni kazu da njima pise da je dostupan i da inace za MAXTV brzina treba biti preko  6 megabita. Zovem SZK, oni mi kazu ako je dostupno, onda je. Totalno sam sada zbunjen. Ja sam najvise htio da kao prijavim MAXTV, radi provjere brzine. Jos sam im rekao da sam od centrale udaljen nekih 4-5 km. Pa me zanima vasa misljenja. Da li vi koji ste udaljeni dosta od centrale imate Maxtv i koliko vam se krece brzina, ili ako ga nemate koliko vam se krece brzina. Uglavnom zelio bih vasa misljenja da vidim.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pitanje u vezi brzine

Ljudi pa zar ima netko tko mi moze pomoci.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pitanje u vezi brzine

Trebalo bi raditi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pitanje u vezi brzine

A da ti se netko nije prištekao??????

Dali koristiš wireless?????

Ikominator
16 godina
neaktivan
Pitanje u vezi brzine

ne koristim wireless. zicno se spajam na net. Ma kada su dizali prosle godine brzinu, meni su je smanjili sa 2 na 1 megabit radi pucanja linije. Nakon dosta prituzbi i na moj zahtjev da mi vrate na 2 megabita i da ne trazim vise. Vratili su mi je na 2 megabita, veza mi je stabilna rijetko mi puca veza. Ali me ovo sada zaintregriralo da znaci ako mi je maxtv dostupan onda bih trebao imati vise od 4 megabita. Pa sam zato pitao da li vi koji imate maxtv a udaljeni ste 3-5 km, kolika vam je brzina dsl-a. Jer ako je tako zvao bih opet szk da mi povecaju brzinu ne preko 4 megabita vec da mi povecaju ovo sa dva pa do 4 megabita.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pitanje u vezi brzine

gle., ukratko oni ti mogu poslat vecu brzinu... samo se nikome neda ici na teren i spojit te na druge parice ili tako nesto... ja sam se s t-gamadi dugo borio da dobijem zeljenu brzinu., i stalno je " pucalo " .. preso sam na Amis, i sad imam odjedno oko 20mb vezu... a t-gamadi je kao pucalo preko 6mb... ukratko., muljaju... zovi ih i slobodno napomeni da ti daju nekog glavnijeg., da bi takve smetnje mogao prijavit ministarstvu telekomunikacija ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice