Par pitanja oko prebacivanja na Amis Telekom

poruka: 1
|
čitano: 1.389
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Par pitanja oko prebacivanja na Amis Telekom

Lp, evo trenurno sam na T-comu i mjesecno placam vise od 300 kn za internet i telefon sto mi je malo previse s obzirom da telefon uopce ne koristim ili ga koristim 2 puta mjesecno. Zato sam mislio preci na Amis jer je jeftinije skoro pa 2x, a i usluga mi se cini dosta slicna.
Mislio sam uzeti opciju 2u1 (internet i telefon) e sada dobio sam od njih neke papire (zahtjeve  i izjavu) koje trebam ispuniti i poslati im nazad. E sada zanima me dali je netko vec ispunjavao "izjava krajnjeg korisnika o raskidu ugovora s postojećim operatorom" jer imam isto nekoliko pitanja oko toga. 

1.)Kada me pita "Usluge koje korisnik želi raskinuti s postojećim operatorom" sto ja trebam ispuniti??
Imam ponudeno:  

• Pristup javnoj komunikacijskoj mreži 
  • Govorna usluga 
  • Internet 
  • Televizija

Dali ja to trebam odnjeti njima da oni to potpisu (t-com) ili to Amis radi? Nezelim nesto krivo ispuniti pa da na kraju nemogu prijeci na Amis...

2.)Dali cu ja i dalje placati pretplatu T-comu ili jos neke novce? Ili samo placam Amisu onu cifru s obzirom na paket koji sam odabrao (npr. 168kn)?

Evo ako ima netko tko je prelazio s T-coma na Amis molio bih ga da mi odgovori na tih par pitanja. Hvala.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice