- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ali kod Optime nije praksa da kvarove koji su uzrokovani sijevanjem naplaćuju ako ih hoćeš zamijeniit ili ti kasnije stigne na račun? Jednima su tako napravili ovdje.
Kako to da Albis 8000 nema HDMI™ 1.4 interface nego HDMI™ 1.3 ?
ne naplaćuju ti izlazak na teren kad ti npr. grom spali ruter ali ako moraš zamijenit ruter onda ti ga oni daju u najam za 11 kn mjesečno ili plati 200+ kn s tim da moras potpisat novi ugovor na 2 godine... jucer kad su mi bili skuzili smo da mi je i albis krepo, to nemoras uzimat u najam odma je drugi iz auta donio i nikom nista... jedva cekam da vidim to novo sučelje za opti tv, nadam se da će doc prije 12. mjeseca jer ako ostane ovako uzimam drugog operatera... ja se u 2014.god vucem sa 3 mbit downloada bem ti carnet... to tako nemoze

ne naplaćuju ti izlazak na teren kad ti npr. grom spali ruter ali ako moraš zamijenit ruter onda ti ga oni daju u najam za 11 kn mjesečno ili plati 200+ kn s tim da moras potpisat novi ugovor na 2 godine... jucer kad su mi bili skuzili smo da mi je i albis krepo, to nemoras uzimat u najam odma je drugi iz auta donio i nikom nista... jedva cekam da vidim to novo sučelje za opti tv, nadam se da će doc prije 12. mjeseca jer ako ostane ovako uzimam drugog operatera... ja se u 2014.god vucem sa 3 mbit downloada bem ti carnet... to tako nemoze
Ma nije problem u routeru nego u uređaju za tv. Njega treba zamijeniti. Nisam upucen u situaciju sa novim suceljem...šta je to nega velika nadogradnja?
Ma nije problem u routeru nego u uređaju za tv. Njega treba zamijeniti. Nisam upucen u situaciju sa novim suceljem...šta je to nega velika nadogradnja?
Vezano za H1. Prije godinu dana dosao mi doma neki prodavatelj magle da moze mi internet spojit na H1. Nisam vjerovao u to ali stavio sam potpis.
Sad gledam ugovor i tamo pise maksimalni rok za ukljucenje usluge definiran je clankom 4.2 i 5. Da skratim rok je 30 dana i onda ti jave razlog neukljucenja. Nitko me nije zvao .
Sto se tice Optime.
Rekli su mi u zadnjem emailu "strpljenja molimo". Rok je nekih 40 dana za ukljucenje ali to je stvarno puno ali ocekivao sam i sad mogu samo cekati i zvati svaki 4-5 dana da me ne bi zaboravili.
Razlog ako sam ih dobro shvatio mislili su da sam na H1 mrezi. Zovem H1 danas, oni kazu nemamo vas U nasoj bazi podataka.
Koga da zovem vise I rijesi moj problem ? Dosta mi je razgovora sa korisnickim sluzbama koje ne ne znaju svoj posao I bubaju samo napamet bez razumijevanja. Svaki put objasnjavam svoj problem nanovo . Nekad ko da pricam svemirski , ne razumiju me nista.
Sad sam zvao druge operatere B net ne moze, vip samo ako se vratim na HT I onda kontaktiram Vip I onda ako me Ht pusti pusti ako.
Kod H1 telefon i internet su 208 kn. Previse, pa cu jos jednom pokusati s Optimom, navodno ce mi poslati nove ugovore. Znaci jos mjesec dana cekanja . Najgore sto te nitko ne obavijestava o procesu prelaska , da li je sve u redu , its nego zovi kao manijak i onda ti kor.sluzba sablonski kaze strpite se u fazi realizacije ste.
Treba mi njihova tehnicka sluzba jer ovo ne vodi nikamo.
Vjerujem da nisam jedini s tim problemon.
Lokacija blizu centra Rijeke.
Uh, traje mi ugovor do 1.1.2015.
Raskid bi mi naplatili skoro 600kn.
Nista od prebacivanja na Vip
A bas sam se zagrijao za akciju 174kn + 30kn za 10/1Mbit.

Pozdrav,
posto sam preko ljeta u vikendici u koj nemam internet zanimame dali mogu kod nekog operatera(netreba biti optima) uzet internet na 3 mjeseca?
Imam svoj modem
Hvala!

ne pase mi 3g mreza ,to mi je preslabo ,a i vec imam.
Kod koga je najpogodnije bez ugovora i sta sve treba platiti?
iskon nudi probni period od 3 mjeseca www.iskon.hr
Sad mi je istekao dvogodisnji ugovor i prije toga je bio dvogodisnji znaci od 2010sam korisnik optime i oni mi od novih pogodnosti nude samo novi ruter
Trenutno sam na O2surf paketu (cijenu 171kn) i imam 4mbs brzinu i vele mi iz njihove tehnicke sluzbe da mi je max propusnost 9mbs koliko je validna njihova diagnoza i sta mi na kraju preporucate dal da ostanem ili da odnem na neku drugu
kad sam pitao da li imate tablete ili ostale stvari u ponudi rekli su mi da oni na trziste konkuriraju iskljucivo cijenom (dobar odgovor ako nista,samo pitanje koliko istinit)
Nemoj produzivati.
Ostani na Optimi za 174kn 4Mbita.
Vip je imao akciju (ne znam da li jos traje) gdje je imao za 174kn (ako si Vip korisnik) isto 4Mbita, ali sto je bilo zanimljivo za nadoplatu od 30kn je imao 10/1Mbit.
To sam htio uzeti, ali sam jos na Optimi i naplatili bi mi raskid ugovora skoro 600kn, pa cu pricekati da istekne.
Provjeri jos da li ti je H1 dostupan.
Ali ako ti je ostalo nedostupno ostani na tih 174kn, jer je to najjeftinije sto ima.
Inace mislim da vise niti HT ne "daje" tablete za produljivanje ugovora.
Trenutno sam više od 4 mjeseca bez telefona i interneta.
Popušio sam i kod Optime. Ja ne mogu vjerovati !!!!!! 10 godina se pokušavam maknuti s šugavog T-coma.
25.5. 2014. su mi rekli u Optimi mogu bez problema dobiti internet i telefon. To mi kažu skoro svi operateri na tržištu. Šta ne mogu pogledati u 21 st. da li mogu ili ne mogu ? Pa da ne isem više glavom kroz zid.
pa čekaj ugovor pa natrag
pa zovi
11.5. javljaju da su u fazi realizacije
20.6. odbili zbog krive dokumentacije (H1 koji nema veze s vezom)
24.6. zovu da ćemo dobiti novi broj LOOOL , prvi njihov poziv meni
9.7. dobio lozinku za pristup internetu
9.7. zovem kažu da uslugu NE MOGU REALIZIRATI !!!!
U kakvoj državi živimo. A zvat kroisničku službu je borba sa zbunjolama. Izvrijeđit ih nema smisla jer oni samo rade svoj posao.
Sad mi kažu da nema parica više, da trebaju 2 za telefon i internet. WTF?I da ih sad nema.
Šta ako se vratim opet na T-com hoće li mi oni moći spojiti internet i telefon ? Ionako T-com drži Optimu u šaci a Optima ima slogan drugi i drugačji. Svašta !
Bnet - ne može
H1 rekao da može naravno pa ista stvar kao s Optimom
Vip može ali samo preko T-coma
Jednostavno nemam izbora ! I za mene nikoga nije briga.
PC - stručnjak imaš možda koje rješenje ? Da li da se vratim na T-com ?
Nije mi jasno kako nema više parica u centrali ? Pa šta onda novi korisnici , kao oni mogu dobiti internet. Ništa mi nije više jasno.
Kradi net :D logicno
Trenutno sam više od 4 mjeseca bez telefona i interneta.
Popušio sam i kod Optime. Ja ne mogu vjerovati !!!!!! 10 godina se pokušavam maknuti s šugavog T-coma.
25.5. 2014. su mi rekli u Optimi mogu bez problema dobiti internet i telefon. To mi kažu skoro svi operateri na tržištu. Šta ne mogu pogledati u 21 st. da li mogu ili ne mogu ? Pa da ne isem više glavom kroz zid.
pa čekaj ugovor pa natrag
pa zovi
11.5. javljaju da su u fazi realizacije
20.6. odbili zbog krive dokumentacije (H1 koji nema veze s vezom)
24.6. zovu da ćemo dobiti novi broj LOOOL , prvi njihov poziv meni
9.7. dobio lozinku za pristup internetu
9.7. zovem kažu da uslugu NE MOGU REALIZIRATI !!!!
U kakvoj državi živimo. A zvat kroisničku službu je borba sa zbunjolama. Izvrijeđit ih nema smisla jer oni samo rade svoj posao.
Sad mi kažu da nema parica više, da trebaju 2 za telefon i internet. WTF?I da ih sad nema.
Šta ako se vratim opet na T-com hoće li mi oni moći spojiti internet i telefon ? Ionako T-com drži Optimu u šaci a Optima ima slogan drugi i drugačji. Svašta !
Bnet - ne može
H1 rekao da može naravno pa ista stvar kao s Optimom
Vip može ali samo preko T-coma
Jednostavno nemam izbora ! I za mene nikoga nije briga.
PC - stručnjak imaš možda koje rješenje ? Da li da se vratim na T-com ?
Nije mi jasno kako nema više parica u centrali ? Pa šta onda novi korisnici , kao oni mogu dobiti internet. Ništa mi nije više jasno.
A tebi nije jasno tko je vlasnik hebene infrastrukture(parice), i tko štopa druge opeeratere pod izgovorom da nema kapaciteta, međutim ako odabereš vlasnika infrastrukture, kapacitet se odjednom oslobodi i može te se spojiti?

A tako će i biti, poslao sam zahtjev T -comu . Parica će se siguran sam , osloboditi preko noći. Dok ne dođu neka bolja vremena bit ću kod njih i plaćat 215 kn, ajde sad ću imat 10 mbita brzine.
Ha ha odabrao sam 10 mbit brzinu u paketu s telefonom. Zapravo to sam kao u nihovoj akciji i mogao samo odabrati.
I zovu mene oni drugi dan da možda vam nećemo uspjeti pružiti 10 mbit brzinu pa ćemo spustii na 4 mbita i oduzet od ukupne cijene.
Koja navlakuša T coma . Stvarno ! Siguran sam da ću dobiti 4 mbita.
A za parice su rekli nema problema , napravit će se prostora.

Ok, ali nudit takve brzine i onda to smanjit je laganje naroda. Ako se nešto obećava to se mora i ispunit a ne već me sad zovu i kažu mogli bi završit na 4 mbita.
Reci mi imam doma optiku provučenu , kakvo je stanje s time danas . Na T comu sam radi toga imao 2 modema . 1 Ericcson i Gigaset SX 763 Wlan DSL Možeš mi pojasniti zašto toliko glupih lampica moram imati ?