A ja odoh u krpe, sad znate u cemu je kvaka i lako cete rijesit problem :)

Jedna ideja: probaj se ti spojiti dok cimer nije spojen!
P.S. Zar nije moguće postavke rutera resetirati i iz browsera, bez diranja rutera?
Za to bi trebao pristup ruteru :)
pa ništa neće čaćkat, osim da sazna mac adresu jer nemu filtrira i nemože pristupiti, a ovo sa .org je uredu šta ti misliš. Najboljde da pita gazdu da li je što mijenjao kao i cimera, ali mislim da je njegova adresa filtrirana zato mu se to događa.
Pozz
Jedna ideja: probaj se ti spojiti dok cimer nije spojen!
P.S. Zar nije moguće postavke rutera resetirati i iz browsera, bez diranja rutera?
Pomozite mi molim vas treba mi za faks sada hitno...ako ikako jos znate pomoci...hvala!
Zar nije spojen na lokalnu 'kućnu' mrežu?
Znači ima pristup ruteru, ali nema neta?
Probaj se spojiti kada cimer nije spojen!
P.S. Da li ti je ova situacija nova (jer ste tek uselili) ili je prije dobro funkcioniralo, a sada zeza?
Zar nije spojen na lokalnu 'kućnu' mrežu?
Znači ima pristup ruteru, ali nema neta?
Probaj se spojiti kada cimer nije spojen!
P.S. Da li ti je ova situacija nova (jer ste tek uselili) ili je prije dobro funkcioniralo, a sada zeza?
Radilo mi prekjucer savrseno kao i zadnja 3 mjeseca...i onda me samo izbacilo i ja pokusavo spojit se i nece nikako -.-
probali smo se spojit i kad cimer nije
Ok, onda valjda znači da je u postavkama rutera namješteno MAC filtriranje.
Ali ne kužim zašto ne možeš ući u postavke rutera ako upišeš adresu 192.168.5.1 i za pass upišet admin ili 0000? Naravno, ako vrijedi da se možeš spojiti na ruter, ali nema interneta samo si na lokalnoj mreži.
Ok, onda valjda znači da je u postavkama rutera namješteno MAC filtriranje.
Ali ne kužim zašto ne možeš ući u postavke rutera ako upišeš adresu 192.168.5.1 i za pass upišet admin ili 0000? Naravno, ako vrijedi da se možeš spojiti na ruter, ali nema interneta samo si na lokalnoj mreži.
User name ili pass nisu dobri. Ne znam sta treba upisat
A što te traži?
A što te traži?
Nazovi gazdu da ti omoguci da dodjes do routera i rijesen problem...
Pa moj bivsi gazda, mi je sam rekao gdje stoje rezervni kljucevi za stan, kada je kod njega bio router.
Jel ima netko rjesenje?
Nema tu riješenja. Možda vam je brzina ogranićena i signal toliko loš da se ti nemožeš konektovat, kužiš stari moj i samo riješenje sa gazdom u njegovom stanu probati riješiti tako da zove davatelja usluge da resetira ruter i promjeni Wap/wep key i da vam opet kaže. Tebi je Mac adresa filtrirana i nije DHPC enabler dobro postavljen.
Nema tu riješenja. Možda vam je brzina ogranićena i signal toliko loš da se ti nemožeš konektovat, kužiš stari moj i samo riješenje sa gazdom u njegovom stanu probati riješiti tako da zove davatelja usluge da resetira ruter i promjeni Wap/wep key i da vam opet kaže. Tebi je Mac adresa filtrirana i nije DHPC enabler dobro postavljen.
Ali razumijes ti da je to tri mjeseca radilo kao podmazano i onda me samo neki dan izbacilo -.-
probaj napraviti ovo ako već nisi Network Connections -> Local Area Connection ->Internet Protcol -> Obtain an IP address automatically oznaći.
probaj napraviti ovo ako već nisi Network Connections -> Local Area Connection ->Internet Protcol -> Obtain an IP address automatically oznaći.
Jesam probao sam i to...a de ti meni reci jel ja mogu kako saznati preko cimerovog laptopa kojem wirless radi koji je router jer nemam pristup routeru a meni treba onaj WAP key?
Jesam probao sam i to...a de ti meni reci jel ja mogu kako saznati preko cimerovog laptopa kojem wirless radi koji je router jer nemam pristup routeru a meni treba onaj WAP key?
Key možeš doznati na jednostavan način.
Lijeva tipka miša na oznaku bežične mreže, kad se pojave sve mreže koje su udometu desna tipka miša na onu na koju si spojen i odaberi Properties. U prozoru koji će se otvoriti odi na karticu security te zakvači show characters i pročitaj key.
imao sam isti problem, na xp evo rijesenje ali ne znam kako ces to prebacit u win 7, ali probaj nesto iskemijat
http://www.mnsu.edu/its/restech/networksetup/xp-wireless.html
imao sam isti problem, na xp evo rijesenje ali ne znam kako ces to prebacit u win 7, ali probaj nesto iskemijat
http://www.mnsu.edu/its/restech/networksetup/xp-wireless.html
Ne radi...jaoo pa poludit cu..rusio sam windows 2 puta..instaliro ubuntu, nece ni on!
sta napravit vise da proradi? :(
Trazi me username i pass
ali to mogu samo preko cimerovog laptopa
Prema slici vidim da ti je preslab signal a bilo bi najbolje da približeš i onda bi dobio jači signal...
A ovako signal na 2 crte to bi objašnjao signal jer se nemože povezat zbog čestih ispada i neuspješnost povezanja.
Ako ti prilikom konektovanja upišeš korisničko ime i lozinku i javlja kao grešku?
To može bit greška ako si pogrešno uneo korisničko ime ili lozinku ukoliko da je moguće cimer promjenio lozinku pa onda nemaš pristup.
Kad cimer bude kod kuće i uzmi svoj laptop pa si zamoli da spoji na net. Cimer će ti shavtit pa če ti pomoći.
Jedan je moj nečak isti problem imao ali je nakraju ispao kriva lozinka.
Trazi me username i pass
Prema slici vidim da ti je preslab signal a bilo bi najbolje da približeš i onda bi dobio jači signal...
A ovako signal na 2 crte to bi objašnjao signal jer se nemože povezat zbog čestih ispada i neuspješnost povezanja.
Ako ti prilikom konektovanja upišeš korisničko ime i lozinku i javlja kao grešku?
To može bit greška ako si pogrešno uneo korisničko ime ili lozinku ukoliko da je moguće cimer promjenio lozinku pa onda nemaš pristup.
Kad cimer bude kod kuće i uzmi svoj laptop pa si zamoli da spoji na net. Cimer će ti shavtit pa če ti pomoći.
Ma ljudi moji nije do lozinke...i ne moze je on ni promijenit jedino gazda moze...ja i cimer zajedno i pokusavamo rijesit problem...nema sta nismo probali...jednostavno se ne mogu spojit nikako a nije ni do signala jer to je bilo kad sam usliko, signal je inace full....rusio nam je kolega i windowse opet i nece ...ne znamo u cemu je problem..pa stalno pise "LIMITED ACCESS"
Potraži po netu default pass od rutera, a kad ga nađeš uđi u njega preko cimerovog lapa i dodaj nutra svoju MAC adresu.
Trazi me username i pass
Ma ljudi moji nije do lozinke...i ne moze je on ni promijenit jedino gazda moze...ja i cimer zajedno i pokusavamo rijesit problem...nema sta nismo probali...jednostavno se ne mogu spojit nikako a nije ni do signala jer to je bilo kad sam usliko, signal je inace full....rusio nam je kolega i windowse opet i nece ...ne znamo u cemu je problem..pa stalno pise "LIMITED ACCESS"
A zašto ne zamoliš gazdu da ti pogleda tvoj laptop i lijepo mu zamoliš da ga konektira na net? Probaj i ništa ne košta.
LIMITED ACCESS to češće javlja ako se pogrešno unese lozinku ili korisničko ime!!!!
Ne mora biti nužno limited access zbog user namea i passa može i zbog ip-a 169... bla bla, treba staviti 192....
ili neka mu frend preko svog lapa ako ima sedmicu sharea preko microsoft virtual wifi miniporta vezu, potraži cmd netsh komande pa neka napravi virtualni tj. softAp
Da ne otvaram novu temu. Imam wireless kod kuće, ali kad se pokušam laptopom spojiti piše mi da je ograničen pristup.
prijatelj je imao isti problem, samo sam mu maknuo sve mreže koje je imao na popisu i ponovno se spojio na željenu mrežu, upisao lozinku i proradilo je. Zvuči glupo, al ništa ne košta probati. Prethodno sam provjerio sve što ste tu naveli i sve je bilo kak i treba
Eh da opet ti problemi. Imao sam nekakav malware na kompu i kad sam ga maknuo ostao sam bez neta. Ista stvar ogranicen pristup pise niti troubleshoting ne pomaze.
Provjerio sam u cmd ipconfig/all i izbacio mi je tunnel ada pter local area conection u stavkama do 50 tog broj. Na svima ti stavkama dhcp enabled je ppstavljen na no a autoconfiguration enabled na yes. E sad ja vam pissem sa istog wirlesa samo preko moba restarto sam ruter i sve al laptop nece da se spoji.
i mi isto u domu imamo takve probleme.... jednostavno ostavi laptop da radi neko vrijeme"ja sam svoj ostavio cijeli dan " ili mozes iskljuciti windows firewall pa onda troubleshooting :) (ovo samo nekad radi)
sad cu zaljepit par slikica pa ako pomogne.. ja sam ovako radio sad neznam kako ce vama