MaxTV bezobrazluci

poruka: 41
|
čitano: 9.786
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: MaxTV bezobrazluci
livadasb kaže...

t-com monopolisti i boli ih ona stvar za sve, zato i jesu nesposobni, mogu šta hoće i kad hoće, sve dok ne podržimo druge operatere u osvajanju tržišta i smanjimo udio monopolizma t-comu

friend mi evo više od pola godine čeka max adsl, a rečeno mu j kao za max 2 mjeseca, susjeda mu koristi bez bada, a on ne može dobit, kao zbog infrastrukture

oni su jako sposobni i imaju jako dobru opremu i znanje. imaju monopol i zato se tako ponasaju - nema o veze sa znanjem i sposobnosti.
a tvoj frend ne moze dobiti jer stvarno infrastruktura to nece podnijeti. nije on prvi niti zadnji. t-com se jednostavno zaletio i ne stize tehnicku upgradati centrale adekvatnom brzinom ( a i ne zuri im se)
16 godina
neaktivan
RE: MaxTV bezobrazluci
Bruno72 kaže...

Evo postavih pitanje na Online kontakt:

u 18.05 (13.03.2009)

Molim vas da mi pojasnite gdje na ugovoru i opcim uvjetima koristenja
MaxTV-a pise da imate pravo postaviti zastitu snimanja s MaxTV-a osim da
se koristi snimalica ???

Evo ovako stoje stvari 18.50 sati primam poziv od tipa koji kaze slijedece:
''Prije mjesec i pol smo radili abdejt necega vezano uz maxtv i od tada
imaju zastitu protiv snimanja, jer taj program to podrzava usamome sebi.U
opcim uvjetima ili na ugovoru to nigdje ne pise ali tako je kako je.''
Kazem ja njemu da ja njega ne krivim jer je on ''pijun'' koji samo tu radi i
pitam ima li neki nacin da se nekom obrati: ''Cujte gosp.Opacak, vi mozete
pisati pismeni prigovor t-com-u ''
reko ja njemu: ''Nisam ja jedini kojeg vasi bezobrazluci brinu ne samo zbog
maxtv-a vec i interneta opcenito''
a steta je sto nemate nekoga da vam prenosi komentare s raznih foruma''

Javite se sa slicnim problemima i komentirajte jos jedan bezobrazluk t-com-a !

ma to je šugav internet prowider AMIS je barem bolji, a MetroNet još bolji.....
ASRock ALiveXFire-SATAII R3.0 AMD Athlon 64 X2 5200+ 2,7ghz Gigabyte Radeon HD3650 725mhz/1600mhz DDR2(800)1GB DDR2(800) 512MB DDR2(800) 2GB 1.HDD-Maxtor 200GB(10000rpm) 2.HDD-Maxtor 120gb(10000rpm) Sony DVD+RW(multi) + CD+R
11 godina
neaktivan
MaxTV bezobrazluci

bok..koristim vec godinu dana maxtv preko satelita,,i tu su konstantni problemi..100 puta se zvalo teh sluzbu 08009000 dolaze tehnicari i jednostavno kazu ne dolazi signal od satelitske antene ,kao to je vas problem..uglavnom uvalili su maxtv preko satelita koji bas nije pouzdan...ok napisali smo prigovor e mail da se usluga pebaci na zicanu tehnologiju buduci da ima dovoljno signala za to ...(tehnicari utvrdili) i oni lagano odbili ,jer smo kao jos pod ugovorom do kraja ove godine. smradovi   .imate li kakav savjet za raskidanje ugovora bez placanja penala  ili koliki bi bili penali na prijevremeni raskid ugovora ?  hvala 

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
MaxTV bezobrazluci

Pozovi se na Zakon o potrošaću, ako davatelj usluga ne može ispuniti punu uslugu imaš pravo raskinuti uslugu bez penala. Dokaz prijave za smetnje i ne otkljanjanje poteškoća.Malo proući taj zakon jer ima tih članaka gdje se govori o tome.

"Just A Dream ".
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: MaxTV bezobrazluci

a sto cu to morati preko suda rijesavati onda? 

13 godina
neaktivan
dezus kaže...

a sto cu to morati preko suda rijesavati onda? 

Obrati se pismeno t-comu, ali napomeni da ćeš obavijestiti i udrugu za zaštitu potrošaća kao i državni inspektorat ukoliko ne bude tvoj problem riješen ili raskidom ugovora ili prebacivanjem na žićani sistem. A ukoliko ti ne odgovore na pisani zahtijev, onda sud ili plaćaj jednokratnu naknadu za raskid usluge. Probaj prvo na prijetnjama zakonom o potrošaću i drž. inspektorat, ali ako kreneš u to onda se moraš i boriti na taj naćin.

Reci da si doveden u zabludu jer nitko ti nije rekao da će biti mogućih problema, a kada ti oni isporuće uslugu to znaći da mora raditi i da moraju ukloniti kvar ili smetnje za pruženu uslugu, a ako to ne mogu onda tražiš raskid bez plaćanja penala  jer kako ti možeš biti kriv ako je njihova oprema i usluga.

"Just A Dream ".
11 godina
neaktivan
MaxTV bezobrazluci

ok hvala puno ...upravo poslan e mail sa svime navedenim 

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MaxTV bezobrazluci

Kakve točno probleme imaš? Ako je sve pravilno namješteno MaxTV Sat je i više nego pouzdan.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dezus kaže...

bok..koristim vec godinu dana maxtv preko satelita,,i tu su konstantni problemi..100 puta se zvalo teh sluzbu 08009000 dolaze tehnicari i jednostavno kazu ne dolazi signal od satelitske antene ,kao to je vas problem..uglavnom uvalili su maxtv preko satelita koji bas nije pouzdan...ok napisali smo prigovor e mail da se usluga pebaci na zicanu tehnologiju buduci da ima dovoljno signala za to ...(tehnicari utvrdili) i oni lagano odbili ,jer smo kao jos pod ugovorom do kraja ove godine. smradovi   .imate li kakav savjet za raskidanje ugovora bez placanja penala  ili koliki bi bili penali na prijevremeni raskid ugovora ?  hvala 

ja bih ti savjetova da konaktiras HAKOM 

ludonnjaHR
11 godina
neaktivan

pa  svako malo nestane slika...ili puhne vjetar ili pada kisa ili grmi...vec smo mjenjali 2 puta glavu na sat o svom trosku i sad je evo treci put ,,nema slike niti signala vec 20 dana..i ne zelimo vise trosit novce ni vrijeme na taj satelit ..

11 godina
neaktivan

hakom,   naravno da cu i njih kontaktirati ..samo mi se cini komplicirana procedura zalbe preko njih 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice