Dns dodjem doma i vidim racun od tcoma.i otvorima ga ja i vidim pise 490kn skoro sam odzivio infarkt.Na flatu sam i inace sam placao 80kn,sta je sad ovo?dali da odem u tcom i psujem im sve po redu i mozda nesto razbijem ili je neka greska?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa na racunu imas one stavke poput
internet promet
pretplata
brzina
telefonski promet
(ne znam im imena napamet)
ugl. pogledaj koja je od tih stavki prevelika
internet promet je 385kn >.<
Pa jel imaš flat?
zovi szk(0800 9000)
Da imam flat!
internet promet je 385kn >.<
Onda su nesto opako zasrali...
zovi ih i zali se
zvat cu ih poslije jer trenutno nisam doma,nemogu niti prebacit na drugi paket jer mi je to onemoguceno,a ako budu nesto muljali bit ce krvi!
zvat cu ih poslije jer trenutno nisam doma,nemogu niti prebacit na drugi paket jer mi je to onemoguceno,a ako budu nesto muljali bit ce krvi!
Jesi li prebacivao pakete nedavno? Radis li to uopce? Ima li jos neki ukucanin koji bi to mogao uciniti? Ja od kada imam ADSL kod tcoma nisam prebacivao paket, flat mi je od pocetka, a ja jedini u kuci imam pristup. Tako da, ako takvo sto meni dode odmah bi bilo jasno tko je krivac.
da biš uložio žalbu trebaš prvo podmiriti račun....yesss živio T-com t.b.f.f
do tada se da informirati i utvrditi u čemu je problem.
Dobro došo u T-Com.
Uglavnom kolko ja znam flat dođe 179 kn(178.19 lipa ako ćemo baš u detalje,al mislim da se cijena promjenila). Najjeftiniji paket dođe 99kn, ako se ne varam, pa ne razumijem kako možeš plaćat 80kn? Da nisi na Iskonu.
Dobro došo u T-Com.
Uglavnom kolko ja znam flat dođe 179 kn(178.19 lipa ako ćemo baš u detalje,al mislim da se cijena promjenila). Najjeftiniji paket dođe 99kn, ako se ne varam, pa ne razumijem kako možeš plaćat 80kn? Da nisi na Iskonu.
Najvjerovatnije je produljio ugvor na 12 mj. plaća flat 80kn