Pozz..
Evo otvaram ovu temu da usporedim moja iskustva s vasima.. vidim da ljudi pricaju gluposti, pa da rascistimo neke stvari.
Osobno imam 3DCarnet paket koji je u principu isti kao i 3D osim sto je jeftiniji za studente (samo 30-ak kn)
Vidio sam da su se raspisali prije koji tjedan da im je upload 512Kbps tj. da je isti kao i download. Ne znam ko je tu lud? Meni je upload 60 a download 512 (iliti upload 50 a download 450)
Ping im stalno skace zbog prenapucenosti, rekli su da ce rijesit to no nakon mjesec dana sve isto.. mozda je to do ove carnet usluge koju imam, al da bas toliko problema stvara.
Inace su ljubazni, pokusaju pomoci iako sam primijetio da neki znaju manje od mene pa kazu kolege ce vam se javit.. dok je tcom kad sam ga imao odmah probao rijesit i uglavnom je uspijevao. Jednom prilikom se nisam mogao spojit (Username i pw error) iako je bilo tocno upisano, i ja ih nazvao kaze on nama je sve u redu.. i misli se par sekundi te odvrati: Evo sad ce kolega. Dodje kolega i u 2 sec to rijesi :D Sreca ima znalaca tamo..
Molio bi nekog ko ima 3dcarnet ili obicni 3d da mi kaze ako ima problema svaku vecer.. tj. da mu uspori download svaku vecer, a ujutro je oke :D Sad mi je download 350kbps a inace je oko 480, a upload padne za 15-ak..
Ping je oko 45 na njemackim serverima ujutro, dok je navecer 60 i vise sto me pocelo zivcirat.
Thx