Iskustva s B-Netom

poruka: 20
|
čitano: 4.852
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Iskustva s B-Netom

Pozz..

Evo otvaram ovu temu da usporedim moja iskustva s vasima.. vidim da ljudi pricaju gluposti, pa da rascistimo neke stvari.

Osobno imam 3DCarnet paket koji je u principu isti kao i 3D osim sto je jeftiniji za studente (samo 30-ak kn)

Vidio sam da su se raspisali prije koji tjedan da im je upload 512Kbps tj. da je isti kao i download. Ne znam ko je tu lud? Meni je upload 60 a download 512 (iliti upload 50 a download 450)

Ping im stalno skace zbog prenapucenosti, rekli su da ce rijesit to no nakon mjesec dana sve isto.. mozda je to do ove carnet usluge koju imam, al da bas toliko problema stvara.

Inace su ljubazni, pokusaju pomoci iako sam primijetio da neki znaju manje od mene pa kazu kolege ce vam se javit.. dok je tcom kad sam ga imao odmah probao rijesit i uglavnom je uspijevao. Jednom prilikom se nisam mogao spojit (Username i pw error) iako je bilo tocno upisano, i ja ih nazvao kaze on nama je sve u redu.. i misli se par sekundi te odvrati: Evo sad ce kolega. Dodje kolega i u 2 sec to rijesi :D Sreca ima znalaca tamo..

Molio bi nekog ko ima 3dcarnet ili obicni 3d da mi kaze ako ima problema svaku vecer.. tj. da mu uspori download svaku vecer, a ujutro je oke :D Sad mi je download 350kbps a inace je oko 480, a upload padne za 15-ak..

Ping je oko 45 na njemackim serverima ujutro, dok je navecer 60 i vise sto me pocelo zivcirat.

Thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iskustva s B-Netom

Vidio sam ovaj post i imam isti problem imam 3d paket isto,al ja sam si digao prije pola godine da mi se skida na 10mbs.ali imam sad problem isti,brzina mi je od popodne do navecer i preko noci 2-3Mbs,kad sam ih nazvao i rekao problem uzvratili su isto javit će vam se naše kolege.Strašno kolko su neodgovorni nekad,na speed test mi isto izbacuje da mi brzina 3 mbs.ima li još netko sličan problem?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Iskustva s B-Netom

Iskustva s B-netom?

Kratko i jasno: vrlo loša iskustva.

Duže objašnjenje, loš support, loša usluga, loš TV signal, loš internet, vrlo slabi upload.

Detaljno objašnjenje trajalo bi pre-dugo pa niti ne želim ulaziti u to.

16 godina
makopos kaže...

Iskustva s B-netom?

Duže objašnjenje, loš support, loša usluga, loš TV signal, loš internet, vrlo slabi upload.

Nisam korisnik B-Neta ali moj ga bratić ima.

Za support neznam,cijene su vrlo dobre kako vidim na Bnet.hr.

TV signal je solidan,imaju vrlo širok spektar programa.

Kako loš internet?

Ping je bratiću na HRV serverima oko 10-20 a veza kaže da ne puca,možda jednom-dvaput mjesečno.

Dobro,upload je super naspram onome što T-Com nudi.

Luckyluke!
15 godina
neaktivan
Iskustva s B-Netom

Neznam baš sad me nazvali da bi im još jednom objasnio kvar,da bi mi na to reko poslat ćemo mi našeg tehničara koji će doći vidjet problem i naplatit 200kn,mislim naplatit 200kn radi njihove greške????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iskustva s B-Netom

Kao bivsi korisnik B.net-a mogu reci da sam imao samo pozitivna iskustva, no to mogu samo tvrditi za internet jer sam bio korisnik unlimited paketa.

Kvaliteta veze je ok ping 32ms, dok brzina uvijek je tj. barem meni bila veca nego deklarirana (Mega 4 paket) 4Mbit/Up/384Kbit/Down.

Nikada mi veza u dvije godine nije pukla tako da sve u pozitiviOsmijeh.

Što se tice telefona i televizije koliko znam televizija im nema premca u usporedbi sa maxtv-om ili bilo kojim drugim(optimatv, iskon...),sto se tice telefona nemogu nista reci jer nisam ni koristio niti sam upoznat tolko.

1 0 hvala 0
16 godina

Imam 3D paket i nikakvih problema nemam. Naprotiv - vrlo sam zadovoljan.

Internet stabilan i potegne do 5Mb, upload veći nego u T-coma, ne prekida se veza. TV signal dobar..a telefon ionako ne koristim previše ali ni s njim nema problema..

Žrtva nepouzdanosti kontracepcije
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 19:55 (nontryer).
16 godina
neaktivan

ma dok citam ovu temu gledam ljudi sta vi pricate ljuti zbog pinga 60..da je meni takav ping..oooj...al jedva cekam faks pa cu imat samostalan net a ne ovako brat po fb ja igram coda a drugi brat na youtubeu (znate vec koliki je ping)

15 godina
neaktivan
Iskustva s B-Netom

issseee pet min radi pa crkne ,b net nevalja ljudi odite na amis 10x bojli,ping mie 15 kadukljucim 2 internet boostera ,nazz ih kao prijava kvara ,internet radi 5 min pa ne pa sve restartam pa opet isponova i tak milijun puta u krug,lik mi kaze kao "restartat ce server s njihove strane" miš mislit , i kao nazz ce me poslje , nit me ko zvao nit mi internet radi ,joooj poludjet cu ,jedva cekam da ugovor istekne da ih otpišem....{#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hahaha... daj molim vas... pročitajte kako ovaj piše... očito da nije do bneta nego do njega...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
protjeran
goodvibes kaže...

miš mislit , i kao nazz ce me poslje , nit me ko zvao nit mi internet radi ,joooj poludjet cu ,jedva cekam da ugovor istekne da ih otpišem....{#}

da su meni dostupni ja bi ih odmah "upisao" {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 22:26 (Bugofil).
16 godina
Iskustva s B-Netom

Dosli danas decki i instalirali mi B net 3D...cijeli dan testiram, zasad sve 5 (da pokucam u drvo) knock knock{#}

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Čekaj vikend od petka popodne do nedjelje navečer. Pa onda pingaj i mjeri brzinu.

17 godina
Crotiger kaže...

Čekaj vikend od petka popodne do nedjelje navečer. Pa onda pingaj i mjeri brzinu.

Javi kaj hoces da se pinga i ja ti pingam i izmjerim brzinu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 10:35 (damir).
15 godina
makopos kaže...

Iskustva s B-netom?

tvoja su loša saznanja o kvaliteti signala

15 godina
weirdeq kaže...

Pozz..

Evo otvaram ovu temu da usporedim moja iskustva s vasima.. vidim da ljudi pricaju gluposti, pa da rascistimo neke stvari.

Osobno imam 3DCarnet paket koji je u principu isti kao i 3D osim sto je jeftiniji za studente (samo 30-ak kn)

Vidio sam da su se raspisali prije koji tjedan da im je upload 512Kbps tj. da je isti kao i download. Ne znam ko je tu lud? Meni je upload 60 a download 512 (iliti upload 50 a download 450)

Ping im stalno skace zbog prenapucenosti, rekli su da ce rijesit to no nakon mjesec dana sve isto.. mozda je to do ove carnet usluge koju imam, al da bas toliko problema stvara.

Inace su ljubazni, pokusaju pomoci iako sam primijetio da neki znaju manje od mene pa kazu kolege ce vam se javit.. dok je tcom kad sam ga imao odmah probao rijesit i uglavnom je uspijevao. Jednom prilikom se nisam mogao spojit (Username i pw error) iako je bilo tocno upisano, i ja ih nazvao kaze on nama je sve u redu.. i misli se par sekundi te odvrati: Evo sad ce kolega. Dodje kolega i u 2 sec to rijesi :D Sreca ima znalaca tamo..

Molio bi nekog ko ima 3dcarnet ili obicni 3d da mi kaze ako ima problema svaku vecer.. tj. da mu uspori download svaku vecer, a ujutro je oke :D Sad mi je download 350kbps a inace je oko 480, a upload padne za 15-ak..

Ping je oko 45 na njemackim serverima ujutro, dok je navecer 60 i vise sto me pocelo zivcirat.

Thx

ovak, ja imam 3dcarnet i meni radi sve ok ... što se tiče brzine ona oscilira između 7-7,5 nekad navečer se osjeti pad brzine ali rijetko downlaod preko torrenta radi super! Frend ima običan 3d paket i žali se na stalno pucanje tel. linije i štekanje neta ... vjerovatno ima velike oscilacije brzine ... treći kolega s faksa ima isto 3dcarnet veli da mu je maximalan downlaod 5 mbita, od deklariranih 8, ostalo sve ok!

15 godina
neaktivan

Ovome iznad mene, deklarirana 8 mb a ima 5, i to je sve ok. Sry stari ali to nemre nikako biti ok. I nije ok. Ali nažalost mi tu nemožemo ništa :(.

15 godina
Crotiger kaže...

Ovome iznad mene, deklarirana 8 mb a ima 5, i to je sve ok. Sry stari ali to nemre nikako biti ok. I nije ok. Ali nažalost mi tu nemožemo ništa :(.

čovjek je zadovojan i tom brzinom i njemu odgovara a t oej najbitnije da je korisnik zadovoljan!

15 godina
neaktivan
Memphis kaže...
Crotiger kaže...

čovjek je zadovojan i tom brzinom i njemu odgovara a t oej najbitnije da je korisnik zadovoljan!

Nice irony :P

17 godina
neaktivan
Iskustva s B-Netom

B net radi savršeno preko dana, ali kad dođe vikend od 17h je totalna katastrofa.

Plaćam 2mb/s net i preko tjedna dobijem tih 2mb/s stvarno i sve radi normalno. Kad dođe vikend ja mogu samo pregledavati stranice na internetu i apsolutno ništa više. Bilo kakav streaming nekog videa, pregledavanje slika, igranje online igara ili tako nečeg je naprosto nemoguće. Nisam zvao bnet jer znam da mi ne mogu pomoći oko toga, takva je njihova usluga i to je to.

Ako vam internet treba da bi skidali kojekakve stvari s neta ovo je super jer preko dana ide sve ok, ali ako vam internet treba da bi ga koristili kao normalni ljudi ne uzimajte bnet nikako! Rađe platite tcomu istu cijenu za sporiju vezu pa da vam radi normalno...

PS ostatak usluga je ok. Mala zamjerka što sam dobio neki stari prijemnik za tv koji je napola uništen ali funkcionira, samo ga nije lijepo za vidit. Al eto, tak je to kad je oprema u najmu (jedina opcija).

http://micromanagements.blogspot.com/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice