- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakav god da je problem i ne dođe niitko to riješiti 10 dana imam sigurno pravo raskinuti ugovor. Pitao sam još HAKOM vidjet ću što će odgovoriti.
Ne znam jel problem negdje vani jer ruter svijetli zeleno kao da ima DSL signal, ali mi internet ne daje, siguran sam da je problem u ruteru neki, a nikoga još nisu poslali da mi zamjeni ili nešto slično.
Vidjet ću što će biti.
Meni unazad pola sata na routeru Zyxel brzina stalno pada kada sam spojen preko WiFi-a. Do sada je sve savršeno radilo. Kada sam spojen žičano brzina je u redu
Imao prijavljen kvar 2 dana u 6. mjesecu i na računu za 7. mjesec stiglo umanjenje računa.
Umanjenje računa - kvar jednokratno 21.06.17-23.06.17 -28,80 kn.

Stigao 04.08.
meni još uvijek nitko nije došao da mi popravi taj problem s netom, nema smisla
Telefon mi ne prikazuje broj pozivatelja, a koliko vidim, usluga bi trebala biti besplatna.
Imam problema sa Iskonom. Često moram resetirati router, pa neki put internet radi, a TV ne, pa loš WiFi itd...
Dobio sam bijeli router (ne znam mu ime jer trenutno nisam tamo) sa prozirnim rubom koji stoji vertikalno i na ruteru na predjoj strani ne piše proizvodac.
Bi li popravilo stvar da se traži novi i bolji router?
Imam problema sa Iskonom. Često moram resetirati router, pa neki put internet radi, a TV ne, pa loš WiFi itd...
Dobio sam bijeli router (ne znam mu ime jer trenutno nisam tamo) sa prozirnim rubom koji stoji vertikalno i na ruteru na predjoj strani ne piše proizvodac.
Bi li popravilo stvar da se traži novi i bolji router?
Uglavnom da. Ako imaš takve probleme, lošije ne može biti.

Sto se tice prikaza broja pozivatelja meni rekli da cekaju odgovor od zyxela vezano za taj problem.
Ali pazi ovo, ruter od samog pocetka nije bajno radio. Čim sam ga spojio počeo blesirati, gubio dhcp, mijenjao wifi kanale po zelji neovisno sto odaberem npr. 1 on stavi 13, pokazivao nerealne parametre parice i ono kljucno prikaz broja bi mu radio samo nekoliko puta nakon hard reseta.
Nakon nekoliko tjedana patnje i stalnog zvanja szk jer vise nije htio ni svaki put hard reset prihvatiti dosao mi tehnicar sa istim modelom kao i stari samo na toj seriji navodno radi prikaz broja pozivatelja.
Gore navedeni problemi su prestali, a bome proradio i prikaz broja.
Trenutno imam T-Comov internet i jedan sam od rijetkih koji nikada nisam imao probleme s njima.. stabilna veza pri brzini većoj od obećane.. 55 mbps dl / 12 mbps up..
planiram preći na ovaj iskonov samostalni fiksni internet.. imaju isti paket brzine, a 50% su jeftiniji.. sada me zanima da li ću i dalje imati stabilnu vezu i maksimalnu brzinu u iskonu, budući da su na istoj infrastrukturi, i da li možda mogu uzeti na probu mjesec dva prije nego što potpišem ugovor..
Trenutno imam T-Comov internet i jedan sam od rijetkih koji nikada nisam imao probleme s njima.. stabilna veza pri brzini većoj od obećane.. 55 mbps dl / 12 mbps up..
planiram preći na ovaj iskonov samostalni fiksni internet.. imaju isti paket brzine, a 50% su jeftiniji.. sada me zanima da li ću i dalje imati stabilnu vezu i maksimalnu brzinu u iskonu, budući da su na istoj infrastrukturi, i da li možda mogu uzeti na probu mjesec dva prije nego što potpišem ugovor..
Ako misliš na ovaj od 139kn/mj. radi se o iskonovoj infrastrukturi, dakle ne ostaješ u potpunosti na istom kao indo sada. Ako naručiš telefonski možeš otkazati unutar 14 dana korištenja. Nije mi jasno, kako plačaš 280kn internet i telefon? Najjeftinija solucija sada je 239kn u HT, čak ide i niže određenim kanalima prodaje ako si dugogodišnji korisnik...
Ako misliš na ovaj od 139kn/mj. radi se o iskonovoj infrastrukturi, dakle ne ostaješ u potpunosti na istom kao indo sada. Ako naručiš telefonski možeš otkazati unutar 14 dana korištenja. Nije mi jasno, kako plačaš 280kn internet i telefon? Najjeftinija solucija sada je 239kn u HT, čak ide i niže određenim kanalima prodaje ako si dugogodišnji korisnik...
U HR Lojalnost je nikakva, da znate
1. korisnikov novac
2.Korisnik
to je redosliked vaznosti....
Imas sve dobro. ali cijena je paprena.
Ako mislis ici na Iskon i ono nisi zadovoljan i koristis ono pravilo 14 dana za raskidanje ugovora, i ako se nadas da ces opet u T Com otici i dobiti ono sto sad imas, zaboravi ......
Moje iskustvo..... Iz starog Telekoma nisam mogao dobiti vecu brzinu, pa nema ni kabelskog ni optike u mome kraju, nadao sam se barem VDSL-u, Iskon je poceo nuditi nakon dugog vremena i potpisao zahtjev da me prebace.
Na internetu vidim u formular dostupnosti , kad upisem svoju adresu da je u tijeku prebacivanja.. Ja moron, laicki bi shvatio da su me prebacivali u Iskon DSLAM. i tako... moj stari Telekom mi odgovori s novom ponudom i odlucio sam ostati.. Kasnije dok sam morao stornirati zahtjev za prebacivanje cuo sam od njih na koju su me htjeli brzinu staviti. sto me malo iznenadilo... premalo za taj cin sto prelazim u drugi telekom, mala razlika u brzini
.
i poanta je...... pogorsano mi je internet koji sam imao kod starog Telekoma.. decki koji su prebacivali moju liniju nazad u Old Telekom DSLAM..... da njih kudim , ne. Nisu oni nista krivi... mozda malo aljkavi.. ali nista stradno...
tako da budes siguran... bit ce promjene u svakom smislu i da nece biti tako bajno a i masno plavas
Cini mi se da ima korisnika koji su dozivjeli prelazak izmedu ta dva telekoma pa budi strpljiv da dodu i vide tvoj upit....
to je moje iskustvo o prelazenju i internet kvaliteti
svako dobro
Ljudi još imaju stare tarife koje koštaju više. Nemaju svi relativno novije i najnovije tarife.
Plus, ovisi na koga naletiš u tima kanalima prodaje. Mene su zvali iz HT-a kao dugogodišnjeg korisnika i za ISTE pakete usluga (3D) u tri različita poziva ponudili cijene 219, 229 i 299 kuna. Pa ti vidi...

Kod kojeg providera i u kojim paketima / tarifama?
Ja u iskonu imam paket NET 20Mbps + TV osnovni paket (TV Fun) i plaćam 239kn.
Sada mi za tu istu cijenu nude ovu ponudu koja izgleda dosta dobra s obzirom da dobivam TV Extra, Regionalni + snimalica i telefon
NET:
o maksimalnu brzinu flat interneta koju podržava Vaša linija (od 20-50 Mbps)
TV:
o TV.Fun
o TV.Extra
o Regionalni paket
o Snimalica
TEL:
o 1500 minuta prema nacionalnim fiksnim mrežama
o 500 minuta prema nacionalnim mobilnim mrežama
o 1500 minuta prema nacionalnim mrežama u EU
o 1 međunarodni friends broj
Dobar je paket......
ili bolje da idem na tcom optiku?
ili bolje da idem na tcom optiku?
Evo, ja sam kod Iskona na optici i nemam primjedbi. Reset rade jednom dnevno i deri... Sad ne znam trebaš li ti neke fensi postavke routera? Jer ja sam sve ostavio na defaultu...
Da, da, taj reset.
mogu samo reći da nemam primjedbe na upload.
Ne znam, koristim samo njihov + switch. Pokušaj ih pitati na facebooku, uglavnom odmah odgovore.
Mene kopka to s optikom
Ako Bog da, eto mene iduce godine a posto je t com-ov kabel moram kod njih
prvo sto sam cuo o optici da je sinhrona brzina, kao sto vam je gore 90/90
da li ste nekako dragi njima, ili jedno oglasavaju daju bolje pa svi zadovoljni
ako moze jos netko pot rditi kakvu brzinu imaju preko Iskon optike
pitanje je isto, cija je optika infrastruktura, mada je beznacajan jer su sestrinske firme