Internet na Windows 7

poruka: 6
|
čitano: 3.252
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Internet na Windows 7

Dobar dan! Imam problem u vezi novog računala. Kupio sam ga u 9 mjesecu i pokušao instalirat internet MetroCARnet ali mi se pojavi problem kao da nemože instalirat zbog procesora. Procesor mi je Intel Pentium 2 jezgre po 2.8 GHz, 64x bitni. Imam još jedan kompjuter preko kojeg sad pišem al on je jedna jezgra 32 bitni i ima windows XP i jedan laptop 4 jezgre 32 bitni sa windows 7. Zvao sam operatera za internet i dala mi je sve upute ali i dalje neradi. Molio bih pomoć!

vex
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Internet na Windows 7

Ja također imam metrocarnet. Mislim da pod instalirati podrazumjevaš da si skinuo onaj njihov program za spajanje, ali to ti nije potrebno! Ja sam se spojio na način da sam u control panel otišao pod Network and internet, pa onda View network status and tasks. Dolje klikneš na Set up new connection or network, otvori se novi prozor, odabereš Connect to a workplace, pa next... Odabereš Use my internet connection (VPN), next... pod internet address upišeš metrocarnet.vpn, a pod destination name bilo što (onako kako želiš da ti se konekcija u windowsima zove) i stavi kvaćicu samo na Don't connect now; just setup it so I can connect later. Sad dolje kod sata, u tray-u ćeš imati pod konekcijama pod Dial up and VPN svoju konekciju. Desni klik na nju pa properties i pojavi ti se prozor u kojem odeš na karticu Security i podesiš ovo: Type of vpn: Point to Point Tunneling Protocol (PPTP), Data encryption: No encryption allowed, kvačica na Allow these protocols i onda kvačice samo na: Unencrypted password (PAP) i Microsoft CHAP Version 2 (MS-CHAP v2) i to bi bilo to. Kad se ideš spajati samo upišeš svoj e-mail (predpostavljam ime.prezime@skole.hr) i password i trebalo bi se spojiti. Nadam se da je ovo pomoglo.

0100001001101111011010100110000101101110
13 godina
neaktivan

Ja sam isto tako radio al mi nije radilo. Moj tata našo upute na njihovoj stranici tako da sam riješio. Al sad imam drugi problem. Otkako sam prekjuče instalirao cod 4 multiplayer i ostalo meni na kompu stalno radi update windowsa svaki puta kad ga gasim i kad ga palim kaže da potvrđuje update i to traje pol sata. Šta da sam radim?

vex
15 godina
neaktivan
SBV3X kaže...

Ja sam isto tako radio al mi nije radilo. Moj tata našo upute na njihovoj stranici tako da sam riješio. Al sad imam drugi problem. Otkako sam prekjuče instalirao cod 4 multiplayer i ostalo meni na kompu stalno radi update windowsa svaki puta kad ga gasim i kad ga palim kaže da potvrđuje update i to traje pol sata. Šta da sam radim?

Start\u tražilicu upišeš msconfig\Services\makneš kvačicu sa Windows update\Apply\Restart

16 godina
neaktivan
SBV3X kaže...

instaliraj update redovito

kod mene normalno radi.....
13 godina
neaktivan

Eto hvala ljudi puno! Kako da zaključam temu?

vex
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice