Homebox potrosnja

poruka: 7
|
čitano: 11.294
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Homebox potrosnja
Imam problem u vezi provjere potrosnje ovog homeshita... Zanima me koliko sam potrosio od onih 5 gb, nazovem 0917700 i njihova govorna posta mi kaze da je moja potrosnja izvan mjesecne naknade 70 kn i 79 lipa itd... Sad, jel to znaci da sam potrosio svih 5 gb i moram platiti dodatnih 70 kuna ili to znaci da imam jos 4 kune i 21 lipu od onih 75 sto inace placam?! Nadam se da je ovo drugo, jer inace, stari nece biti sretan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Homebox potrosnja
sta nije lakse nazvat i pita to isto njihovog operatera? Uglavnom, ako ti je automat reko da je tvoja potrosnja izvan mjesecne naknade, onda da, mislim da ces morat to dodatno platit... Valda...
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
15 godina
moderator

ovo prvo je, nažalost

znači 75+70

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina
neaktivan
NESHO kaže...
Imam problem u vezi provjere potrosnje ovog homeshita... Zanima me koliko sam potrosio od onih 5 gb, nazovem 0917700 i njihova govorna posta mi kaze da je moja potrosnja izvan mjesecne naknade 70 kn i 79 lipa itd... Sad, jel to znaci da sam potrosio svih 5 gb i moram platiti dodatnih 70 kuna ili to znaci da imam jos 4 kune i 21 lipu od onih 75 sto inace placam?! Nadam se da je ovo drugo, jer inace, stari nece biti sretan!

Zašto ne odeš na vipove stranicu pod Moj VIP i tam imaš potpun pregled stanje raćuna i čak sve piše šta je potrošeno a šta nije. Ako si regan pod Moj VIP tad možeš tamo pogledat.

16 godina
neaktivan
Homebox potrosnja

Ma vipova stranica ne valja za *****... Jedva sam se registrirao, a ulogirati se ne mogu uopce, gugalo sam o tom problemu i ima puno ljudi kojima je isto tako i ne mogu ga rjestiti, zvali su SZK ali ni oni nemaju pojma, samo govore imaju nekih problema pokusajte kasnije i slicna sranja... Tako da jedino ovako mogu! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NESHO kaže...

Ma vipova stranica ne valja za *****... Jedva sam se registrirao, a ulogirati se ne mogu uopce, gugalo sam o tom problemu i ima puno ljudi kojima je isto tako i ne mogu ga rjestiti, zvali su SZK ali ni oni nemaju pojma, samo govore imaju nekih problema pokusajte kasnije i slicna sranja... Tako da jedino ovako mogu! {#}

Pošalji SMS poruku TPO na 777 ako si prertplatnik. TPO je trenutna potrošnja.

16 godina
Homebox potrosnja

Ja nemam nikakvih problema ni sa moj.vip.hr a ni sa data.vipnet.hr :)

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice