H1 telekom

poruka: 1.508
|
čitano: 487.775
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: H1 telekom?
BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 12:44 (Wolf88).
17 godina
neaktivan
H1 telekom?

"Umjesto toga, dva su se operatera u rujnu navodno dogovorila da H1 Telekom neće HT-u dostavljati daljnje zahtjeve za prebacivanje korisnika na svoju mrežu, neće tražiti naknadu štete za nepravovremena ukapčanja, dok se HT navodno obvezao da neće ići u prisilnu naplatu potraživanja od H1 Telekoma. "

A H1 meni cijelo vrijeme govorio da su poslali zahtjev, ali HT ga ne procesuira. Smradovi lažljivi.

Dao Bog da propadnu i da ih proguta T-Com.

None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free. - J.W. Goethe

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa i mene muljali. A evoga vip dobio odobrenje u roku od tjedan dana i to skoro to.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
H1 telekom?

Ja čekam oko 7 mjesci da se prebacim sa optime na h1,zašto to nikako da prođe ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
H1 telekom?

Sva sreća što postoji ova tema {#}. Mislio sam se između H1 i Amisa, malo pogledao šta se tu piše i odlučio se za Amis. Zahtjev dao 31.12.  u ponedjeljak dobijam opremu, a u utorak se rješavam T-coma {#} (ovaj smajli je za T-com, da ne bi bilo zabune).

Što se tiče H1, stvarno sramotno da u takvoj situaciji rade na primamljivanju novih korisnika. Tu je jedino T-com na koristi jer korisnik čeka  kod njih dok ovi filozofiraju umjesto da rješe problem tog duga, a za to vrijeme je već mjesecima mogao imati uslugu koju želi i po cijeni koju želi kod nekog trećeg operatora... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sad je jos najisplativije VIP uzet. Optima se isto ceka dugo. Tko zna koliko oni duguju. Daju jeftino a io zna koliko im se isplati odnosno koliko ih ht dere za najam infrastrukture.
14 godina
neaktivan
H1 telekom?

ovaj t-com će za 10 godina postat lihvar, svi će pobjeć sa njega, a on će ostat naplaćivat infrastrukturu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
H1 telekom?

Ne znam kakva je trenutna situacija, Amis je imao akciju do kraja godine i sad će mi 3u1 premium biti jeftiniji od T-coma gdje su sve tri usluge bile osnovne(4mbps, 1GB prometa, telefon i maxtv sa dva ili tri zanimljiva programa - drugim riječima nizašto).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Amis ne moze preko hta?
17 godina
amorphismp kaže...

Ne znam kakva je trenutna situacija, Amis je imao akciju do kraja godine i sad će mi 3u1 premium biti jeftiniji od T-coma gdje su sve tri usluge bile osnovne(4mbps, 1GB prometa, telefon i maxtv sa dva ili tri zanimljiva programa - drugim riječima nizašto).

Amis ima super ponuda, ali šta to meni znaći kada ja samo mogu koristiti operatore koji pružaju uslugu preko HT. inf., kao 80% ljudi u RH.

što je najgore amis mi se nalazi u susjednom naselju i nemogu ga koristit, dok su ovu pametnjakovići iz metronet-a provukli optiku do O2 naselja( to vam je ono nselje pokraj buzina od Pašaliča)

da pritom nisu razvukli po ostatku naselja  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 10:37 (Wolf88).
14 godina
H1 telekom?

Je li itko probavao gledati filmove preko H1 recievera s usb-a ili kompa?Stavim film s kompa ali nema niti zvuka niti prijevoda {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zvuk ti ne smije biti dts, a titl mora biti .srt
17 godina
neaktivan
H1 telekom?

Ni DTS ni AC3.

0 0 hvala 0
17 godina

jel netko zna kako pokrenuti titlove kada se gleda preko mreže?

12 godina
neaktivan
H1 telekom?

Citam sve ovo i dolazim do sljedeceg zakljucka. Nije ni cudo sto smo svi zrtve t-coma, treba nas čepit i treba nam da svi imamo jadne usluge i/li računčine do neba. HT je ovo uvijek radio, 

muči ih što im ljudi bježe u krdima, opet ponovno jos jedan primjer suradnje telekoma i vlade da bi porobili ljude u svoje okove hah, what's new!:D  A ljudi ovce pljuju alternativu koja se pokusava boriti sa vetrenjacama.

Čekam H1 od 9 mjeseca, razumijem ih da su pokušali riješit ovo izvan očiju javnosti ali onaj tko je donosio te odluke u njihovoj Upravi je uništio H1 i mogućnost građana 

da se isčupaju iz kanđi robovlasnika. Baš mu hvala, potkupljena, prodana:)

I last but not least, zar je srusen monopol HT-a IKAD ako su svi VIPovi, Optime i Iskoni ionako ovisni o tome što je tata t-com rekao. Jedina preostala sloboda je Internet, hvala ti Tesla.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 5:59 (Moria).

0 0 hvala 0
17 godina

da ovo nije žalosno bilo bi smiješno.

Prije tri mijeseca sam tražio povečanje brzine na 10Mb/s, jučer mi je trebala biti uključena

umjesto 10Mb/ s dobio sam 1Mb/s.Kad sam ih zvao rekli su mi da je to Administratorska grešaka{#}

13 godina

Evo ja podnio zahtjev za h1 trio paket....znaci telka,internet i telefon+8mbit brzina neta. Reko mi je covijek da ce mi tehnicar doc sa recieverom i modemom za oko mjesec radnih dana...

Sta da očekujem? 

Imam trenutno t-com i nadam se da nebu bilo prevelikih zabušavanja kod prelazka? iskustva?

Werdum Combat Team
16 godina
KrpaZG kaže...

Evo ja podnio zahtjev za h1 trio paket....znaci telka,internet i telefon+8mbit brzina neta. Reko mi je covijek da ce mi tehnicar doc sa recieverom i modemom za oko mjesec radnih dana...

Sta da očekujem? 

Imam trenutno t-com i nadam se da nebu bilo prevelikih zabušavanja kod prelazka? iskustva?

Ja čekam pola godine,nadam se da češ ti biti bolje sreče.

13 godina
neaktivan
Ak S tcoms prenosis nes dobit jer tcom ne odobrava njima prijenos jos od prosle godine
16 godina
PC - stručnjak kaže...
Ak S tcoms prenosis nes dobit jer tcom ne odobrava njima prijenos jos od prosle godine

Ja se pokušavam sa optime prebaciti na h1.

13 godina
PC - stručnjak kaže...

Po tome bi značilo da se nitko nemože prebacit sa t-coma na h1?? To mi bas nejde u glavu zasto bi onda opce nudili usluge ako se nemozemo prebacit?

Werdum Combat Team
16 godina
H1 telekom?

Problem je u nekom usklađivanje među operaterima,tako barem laže szk od h1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ne nije fora u tome... citaj po temi h1 je u blokadi... jer ne plqca tcomu vwleprodajne ualuge il ti ga ovu mrezu il to. I tcom im od 9. Mjeseca neda prelaske... itd... nema srece meni vip rijesiobsve sad jos sam da oprema stigne
13 godina

Ma kuzim kolega sta hoces rec. 

Al eto jucer mi je bio frajer doma i potpisao sam "zahtjev", i sad me zvala neka cura da pita jel su nam sve objasnili tocno i da li sam razumio sve, i ja sam nju pitao kao dal ce t-com zabusavat prelazak na h1 i rekla mi je da samo moram sve račune podmirit od t-com-a (nisam vise pod ugovorom sa njima) i to je to da ce oni sve ostalo obavit...

Werdum Combat Team
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 16:54 (KrpaZG).
13 godina
neaktivan
Yap to kazu, onda cekas i cekas i nista kod tcoma nalog nije vidljiv zoves njih kazu uvodenje novih procedura komunikacije medu operaterima... lazu. Nakon mjesec dana poslo kopiju osobne i storniro. Potpiso s vipom i u tcomu vec vidljivo i odobreno sad jos moraju rijesit ukapcanje jer nisam spojen na deslam jer po broju imam samo halo. Al u svakom slucaju ne lazu i rade. A nisu im duzni pa dobiju rijesenje i prelaz.
13 godina
PC - stručnjak kaže...
Yap to kazu, onda cekas i cekas i nista kod tcoma nalog nije vidljiv zoves njih kazu uvodenje novih procedura komunikacije medu operaterima... lazu. Nakon mjesec dana poslo kopiju osobne i storniro. Potpiso s vipom i u tcomu vec vidljivo i odobreno sad jos moraju rijesit ukapcanje jer nisam spojen na deslam jer po broju imam samo halo. Al u svakom slucaju ne lazu i rade. A nisu im duzni pa dobiju rijesenje i prelaz.

Nadam se da bu me ukopcali sto prije....frend koji zivi par kuca dalje sve uredno dobio i ukopcali ga nakon mjesec dana...skida mu preko 8mbita i upload je duplo brzi od t-coma. tako da se nadam da bu to dobro proslo jer neznam kaj bum onda....

Werdum Combat Team
13 godina
neaktivan
Pa ako ne koristis ht infrastrukturi budu te ukopcali ali ako preko postojece parice nis od tog
13 godina
neaktivan
H1 telekom?

ma zamisli, uzeo sam od h1 internet i telefon bez televizije, i lik me pita zašto nisam uzeo i TV pošto je na akciji kao platit ću ga i vidim samo tri miseca plaćan 199 kuna a ne ostali 21

Vrijedi za prava tri obračunska razdoblja uz ugovornu obavezu od 24 mjeseca

0 0 hvala 0
14 godina
bjong kaže...

ma zamisli, uzeo sam od h1 internet i telefon bez televizije, i lik me pita zašto nisam uzeo i TV pošto je na akciji kao platit ću ga i vidim samo tri miseca plaćan 199 kuna a ne ostali 21

Bome sam se i ja iznenadio kad sam vidio da račun više nije 200 nego 299 kn...nisam ni znao da je ta akcija samo 3 mjeseca...psmtr

15 godina
protjeran
Ćoby kaže...
bjong kaže...

Bome sam se i ja iznenadio kad sam vidio da račun više nije 200 nego 299 kn...nisam ni znao da je ta akcija samo 3 mjeseca...psmtr

O čem vi pričate?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice