H1 internet

poruka: 13
|
čitano: 8.532
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
H1 internet

Zanima me kakva je kvaliteta interneta kod njih? Istječe mi ugovor s tcomom, a imamo več telefon kod njih pa me zanima kakav je internet? Jel pucaju veze? Brzina konstantna? Ping? Tehnička podrška?

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H1 internet

Evo ja se prebacio neki dan isto sa T-Coma zbog duplo manje cijene, uzeo sam telefon i internet (3/256) za nekih stotinjak kuna. Sredinom mjeseca će mi omogućit njihov internet pa ću napisat iskustva :)

† In principio erat verbum, et verbum erat apud Deum, et Deus erat verbum † Blaženi oni koji ne vidješe, a vjeruju † Svoje voli, a tuđe poštuj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: H1 internet
Fićo_CoD 5 kaže...

Evo ja se prebacio neki dan isto sa T-Coma zbog duplo manje cijene, uzeo sam telefon i internet (3/256) za nekih stotinjak kuna. Sredinom mjeseca će mi omogućit njihov internet pa ću napisat iskustva :)

Ok. Pričekat ću. Javi i kako je prošla "transformacija" iz t-coma na H1.

16 godina
neaktivan
noodle kaže...

Ok. Pričekat ću. Javi i kako je prošla "transformacija" iz t-coma na H1.

E da, u vezi prelaska, ne moraš ništa dogovarat s T-Comom, nego H1 automatski zove T-Com i srede sve da možeš preći na H1 i onda ti H1 javi kad će ti početi usluga.

† In principio erat verbum, et verbum erat apud Deum, et Deus erat verbum † Blaženi oni koji ne vidješe, a vjeruju † Svoje voli, a tuđe poštuj
15 godina
neaktivan

Da to znam ali sam imao primjer kod iskona da nakon 1mj nisu promijenili...

16 godina
neaktivan
H1 internet

Dali se onda plaća samo H1 ili ide nesto i T-comu ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H1 internet

Bio mi je danas čoek, i pitao me da pređem na H1 internet. Vidim da je cijena manja od T-Coma. Al neznam kakva je kvaliteta usluge H1 neta?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H1 internet

Kod mene su došle dvije ženske PRIJE 4-5 mj. pogledo malo šta nude i svidjelo mi se, i uzmem opciju surf and call action.Kaže ženska dode ti doma za mjesec dana, evo i još čekam,nakon mj. dana čekanja ja ih zovem kažu oni meni da se strpim da će biti, opet kasnije kažu da još nisu napravili za moju ulicu, napraviti će za tjedan dana,kad se to kao napravilo kažu mi da će doć 29.09.(danas) i pošto sam dugo čekao dobiti ću 3 mj. internet za kunu i tak ja danas čekam do 16 sati i onda ih nazovem, ženska zaćuđeno pita kak niste dobili modem, sad će ona to provjeriti(mislim si vjerojatno je neka greška, doći će onda sutra,kad ono k... u usta) T-COM nam neda, po pravilu nas mogu još mjesec dana "vuć za nos" I šta sad napraviti, sad su već poćeli sr..  a ko zna šta će bit tek kasnije,jel netko ima prijedlog za nekog operatora?

lac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lac kaže...

Kod mene su došle dvije ženske PRIJE 4-5 mj. pogledo malo šta nude i svidjelo mi se, i uzmem opciju surf and call action.Kaže ženska dode ti doma za mjesec dana, evo i još čekam,nakon mj. dana čekanja ja ih zovem kažu oni meni da se strpim da će biti, opet kasnije kažu da još nisu napravili za moju ulicu, napraviti će za tjedan dana,kad se to kao napravilo kažu mi da će doć 29.09.(danas) i pošto sam dugo čekao dobiti ću 3 mj. internet za kunu i tak ja danas čekam do 16 sati i onda ih nazovem, ženska zaćuđeno pita kak niste dobili modem, sad će ona to provjeriti(mislim si vjerojatno je neka greška, doći će onda sutra,kad ono k... u usta) T-COM nam neda, po pravilu nas mogu još mjesec dana "vuć za nos" I šta sad napraviti, sad su već poćeli sr..  a ko zna šta će bit tek kasnije,jel netko ima prijedlog za nekog operatora?

Optima, fer i korektno! {#}

14 godina
neaktivan
H1 internet

Amis :)

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
H1 internet

Iskon! :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
H1 internet

Evo ja ga koristim već mjesec dana i moram reć da sam zadovoljan, veza se prekinula 2 puta al je brzo uspostavljena, imam paket 3mib donload i 256 kb upload a to na torentima dođe nekih 350 Kb/30 kb

sa instalacijom nije bilo problema, dosao je na vrijeme, tako da sto se tiče cijene za 100 kuna dobiješ sloidan flat internet i telefon:)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
H1 internet

Super.

E nevezano uz ovo.

Imam internet od t-coma.uzasno spor,15 gb,+ telefon 240 kn.

Danas zvali iz H1-nude telefon + FLAT INTERNET(3 mbps) za 100 kn. !!?!?!?!?

Jel vrijedi to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice