Trebao bih forwardirati port na odredjenom ruter al ne da me netko uputi na portforward.com nego da mi objasni korak po korak kako da napravim i sta....BTW forwardam portove za uTorrent...Hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne kužim što ti je tu nejasno? Ima čak i slike tako da ne možeš fulat
Zar nitko???
Ma sve to ja napravim i opet ne valja
Kako ne? meni sve radi a očno slijedio njihove upute.
Da nisi ti možda stavio neki zabranjeni port?
ni meni nikad nije išlo priko ovoga... jednostavno ne
kako ne pa jasno je ko dan
Pa koji dio te muči? Di si zapeo?
I ja sam 100 puta radio preko toga i nece ja mislim zbog zadnjeg koraka tamo ima jedno polje a kod mene se pojavi jos jedno tako da neznam sto upisat neki ip
I ja sam 100 puta radio preko toga i nece ja mislim zbog zadnjeg koraka tamo ima jedno polje a kod mene se pojavi jos jedno tako da neznam sto upisat neki ip
Ajde postaj sliku ako možeš pa da vidim. Da li možda misliš na polje Trigger Port? Jer to trebaš ostaviti prazno.
Ajde postaj sliku ako možeš pa da vidim. Da li možda misliš na polje Trigger Port? Jer to trebaš ostaviti prazno.
evo uspio sam slucajno sam preskocio onaj korak gdje trebam napravit static ip a na onom polju ga trebas ukucat pa onad pise kraj tog sto smo napravili administrator