Dial-up pitanje

poruka: 11
|
čitano: 2.382
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dial-up pitanje

Pozdrav ljudi.

Dakle, bio kod prijatelja na selu i probao mu preko lap topa (HP g7) uspostaviti dial-up konekciju, al ne ide (nemam iskustva sa dial-up vezom). Umetnem cd od t-coma i kaže da ne pronalazi modem. Sad, ima li lap top uopće integriran modem? Nemam pojma kako krenuti i odakle početi, dajte pomozite malo...hvala!

zeko73
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dial-up pitanje

za pocetak, pogledaj da li imas negdje na laptopu uticnicu za telefon (kao za lan, ali manja) .  Ako ima, onda znaci da ima modem, ali nisu instalirani driveri za isti.  Kada to rijesis se javi, pa cemo dalje :D

15 godina

nema, ima  širu rj11 

zeko73
16 godina
moderator
zeko73 kaže...

nema, ima  širu rj11 

rj11 je telefonski konektor i manji je

rj45 je lan konektor i veći je

dakle koji ima?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina

bravo, ima veći rj45

zeko73
16 godina
moderator

onda izgleda da nema integriran modem, dakle nemožeš uspostavit dial-up konekciju

jedino bi mogao kupit neki dial-up modem koji se spaja preko usb-a

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina

jesi siguran 100% u to?

zeko73
16 godina
moderator

u što točno?

siguran sam da ako nema uz rj45 (koji svi laptopi imaju) još jedan rj11 konektor onda nema ugrađenog modema

13 godina
neaktivan

Zaboravi, od davno laptopi ne dolaze sa ugrađenim modemom.

Those types are not abstract, they are as real as int and float. – Doug McIlroy
15 godina
Dial-up pitanje

Ok, fala ljudi...sad će morat prijatelj čekat da na selo dođe brzi internet...fala još jednom

zeko73
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zeko73 kaže...

Ok, fala ljudi...sad će morat prijatelj čekat da na selo dođe brzi internet...fala još jednom

Ako se moze dokopati necega ovakvoga, onda ne mora tako brzo odustajati od dialupa:

http://www.amazon.com/Dynex-DX-M200-V-92-PCMCIA-Modem/dp/B0009LJNNA

Inace, kako stoji sa pokrivenoscu signalom mobilnog interneta? Mozda bi bilo bolje da to uzme.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice