D Link DWL G510 driver

poruka: 7
|
čitano: 6.747
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
D Link DWL G510 driver

Dakle, uzeo sam gore navedenu mreznu, i dobio sam cd uz nju. I sve po uputama lijepo, prvo instaliram drivere koje sam dobio na cd-u, ugasim komp, i stavim mreznu unutra. I ne radi. Probam drugi PCI utor, ne radi, skinem drivere s neta, ne radi...Imam Vistu 32 bit, i ne da mi da instaliram te drivere. Ne znam zašto, ali mreznu mi prepoznaje kao SM Bus Controler i zato mi valjda ne da da instaliram te drivere za Vistu 32 bit. Prijedlozi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: D Link DWL G510 driver

Instalirat driver rucno ????

Prvo skini driver i odzipaj ga di god hoces...

Imas tu upute, naravno ti ces odabrat svoju mreznu (SM Bus Controler), ako si 100% siguran da ti je to mrezna...

Na zadnjem koraku odaberes "Let me pick from a list...." i odaberes Network Adapters (ako ce te trazit) i onda kliknes na "Have Disk" i odaberes "Drivers\Vista32\NetRt61G.INF" - taj file ti je tam gdje si odzipal one drivere kaj skines...

I tak bi trebalo radit....

EDIT: Evo i driveri..

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 13:08 (ch33ta).
17 godina
neaktivan
D Link DWL G510 driver

Već sam to napravio, samo mi je čudno zašto piše Sm bus controler. I kad ukljucim komp izbaci mi da trebam instalirat drivere za Sm bus controler, sad jel on krivo prepoznaje mreznu ili sta je, ne znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lako je moguce da ti onda uopce ne prepoznaje mreznu karticu, za SM Bus Controller je bilo problema na visti sa instalacijom drivera, ali sumnjam da je to povezano sa tvojom mreznom karticom. Instaliraj si drivere za chipset, to bi trebalo rjesit problem sa SM BusControllerom, tj. onda bi ti trebal instalirat driver... Ali ako je to tak onda ti mreznu karticu uopce ne prepoznaje????   Mozes probat mozda na kojem drugom kompu da vidis jel uopce radi mrezna???

17 godina
neaktivan
D Link DWL G510 driver

Hvala majstore, zaboravio sam bio instalirat drivere od chipseta, jer sam tek neki dan instaliro vistu. Evo nakon instalacije drivera za chipset sve radi. Puno hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Planiram kupiti istu karticu pa me zanima dali si zadovoljani i dali možda i kako radi na win7?

Poslije jebanja nema kajanja.
14 godina
protjeran
Conceptronic driver

imam karticu conceprtonic 54 mbps wireless network card C54RC,win mi je 2000,kad ubacim u laptop pise not conected....pomagajte

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice